Sensation
Emekli Yönetici
-
Konu Sahibi
-
Biz bunu istememiştik, yanlış anlamışYaklaşık 2.5 ay önce 9 Ağustos tarihinde Gabriel Aul bir tweetinde "future Suggestions'da Başlat Ekranı için landscape Mode (yatay Mode) özelliğini oylayın ve neler olacağını görelim" demişti. Bugün iki yeni ekran görüntüsü ortaya çıktı. Görsellerde Windows 10 Mobile sanal tuşlar ve durum çubuğu yatay modda çalışıyor.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Muhtemelen bu yarım hali. Bir yerlerden başlamışlar en azından.Biz bunu istememiştik, yanlış anlamış
Edge tarayıcısında her sayfada reklam çıkıyor. Wpye özel mi buMuhtemelen bu yarım hali. Bir yerlerden başlamışlar en azından.
Tahminim; Başlat ekranının yan dönmesi değil de yan çevirince hem Başlat Ekranı hem de uygulama listesinin ikiye bölünmüş pencere şeklinde olacağı yönünde.
Şu anda ben 8.1 deyim ie de de durum aynı,mesela maxicep te her yenileme de reklam çıkıyorEdge tarayıcısında her sayfada reklam çıkıyor. Wpye özel mi bu
Eyvallah ya, bunu daha önce niye söylemedin kiMini sürüme geç aşağıdan kurtul bende kafayı yiyordum yoksa
İnternetinde sorun yoksa eğer telefonu kapatıp açın ve sonra tekrar bir daha deneyin.Arkadaşlar klavye ekleyemiyorum. İndirilmeye hazırlanıyor dedikten sonra ilgilenmeniz gerekiyor diyor, aynı döngü sürekli devam ediyor. Çözümü bilen var mı?
9. yapıda tüm modellere geldi o özellik. Ekranın üstlerine tek elle kolayca tıklayabilmek için.uzun zamandır konuyu takip etmiyordum. 8. yapıda aşırı şarj yeme ve ısınmaya dayanamayıp 8.1 e dönmüştüm. bugün 10. yapıyı yükledim başlarda zor oldu tabi 8.1 çok akıcı bunda zorlandım. Windows tuşuyla ekran aşağı indi hamburger mi neymiş lan ne korktum ekran mı bozuldu dedim ya4. sütun da harika olmuş cidden.
özelliği duydum da ben üst seviye modeller için sanıyordum. Bir de sıkıntısı var ama en aşağıya kadar inmiyor menü olsun diğer yerler olsun9. yapıda tüm modellere geldi o özellik. Ekranın üstlerine tek elle kolayca tıklayabilmek için.
En aşağı inmez zaten. Ortaya kadar iniyor.özelliği duydum da ben üst seviye modeller için sanıyordum. Bir de sıkıntısı var ama en aşağıya kadar inmiyor menü olsun diğer yerler olsun
Edge tarayıcısında her sayfada reklam çıkıyor. Wpye özel mi bu
Aynen bu gün dayanamadım gece 8.1e döndüm sabah namazında yüklüyordumtam sürüm çıkana kadar insider minsider yüklemiyecem artık ,
aralık ayında dediler bu iş seneye kalmassa hiç şaşmayın
8.1 dekiler hatırladığım kadarıyla tp değilde pfd idi ondan dolayı daha stabildiler.Aynen bu gün dayanamadım gece 8.1e döndüm sabah namazında yüklüyordumhızını sevdiğim ne güzel akıyor ya. Final gelsin bu iş bitti desinler eyvallah gelip yuklicem. Ama yeni bi tp surumu çıkınca dayanamıyorum ben yine yukler denerim gibime geliyor ya 8.1in tpsi ne güzeldi sorunsuz fıstık gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?