Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Biz bunu istememiştik, yanlış anlamış

Tepkiler: emz ve ceza87

papakudioflu

Emekli Yönetici
Biz bunu istememiştik, yanlış anlamış
Muhtemelen bu yarım hali. Bir yerlerden başlamışlar en azından.

Tahminim; Başlat ekranının yan dönmesi değil de yan çevirince hem Başlat Ekranı hem de uygulama listesinin ikiye bölünmüş pencere şeklinde olacağı yönünde.

Tepkiler: Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Hamburger menü ve açılır pencereler bu yapıda artık düzgün açılıyor.

Tepkiler: ceza87
Edge tarayıcısında her sayfada reklam çıkıyor. Wpye özel mi bu

Mini sürüme geç aşağıdan kurtul bende kafayı yiyordum yoksa

stockton

Üye
Arkadaşlar klavye ekleyemiyorum. İndirilmeye hazırlanıyor dedikten sonra ilgilenmeniz gerekiyor diyor, aynı döngü sürekli devam ediyor. Çözümü bilen var mı?

uzun zamandır konuyu takip etmiyordum. 8. yapıda aşırı şarj yeme ve ısınmaya dayanamayıp 8.1 e dönmüştüm. bugün 10. yapıyı yükledim başlarda zor oldu tabi 8.1 çok akıcı bunda zorlandım. Windows tuşuyla ekran aşağı indi hamburger mi neymiş lan ne korktum ekran mı bozuldu dedim ya 4. sütun da harika olmuş cidden.

Arkadaşlar klavye ekleyemiyorum. İndirilmeye hazırlanıyor dedikten sonra ilgilenmeniz gerekiyor diyor, aynı döngü sürekli devam ediyor. Çözümü bilen var mı?
İnternetinde sorun yoksa eğer telefonu kapatıp açın ve sonra tekrar bir daha deneyin.

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
9. yapıda tüm modellere geldi o özellik. Ekranın üstlerine tek elle kolayca tıklayabilmek için.

9. yapıda tüm modellere geldi o özellik. Ekranın üstlerine tek elle kolayca tıklayabilmek için.
özelliği duydum da ben üst seviye modeller için sanıyordum. Bir de sıkıntısı var ama en aşağıya kadar inmiyor menü olsun diğer yerler olsun

4MaGuS

Üye
920 ye 10.yapıyı bu gün kurdum 1520 edge de dpı %175 de pc gibi oluyordu sanarım 920 de böyle olmuyor bide galiba 920 lerde çalışan uygulamalar kısmı açılmıyor onun dışında hiç bir sorunum yok, ancak edgede tarayıcı linklerim direk geldi en azından buda yeterli güzel oldu birde pc ye gelse bu özellik her formatta tekrar sıfırdan ekle sıkıntı

cetin161

Üye
tam sürüm çıkana kadar insider minsider yüklemiyecem artık ,
aralık ayında dediler bu iş seneye kalmassa hiç şaşmayın

My-sQLL

Üye
tam sürüm çıkana kadar insider minsider yüklemiyecem artık ,
aralık ayında dediler bu iş seneye kalmassa hiç şaşmayın
Aynen bu gün dayanamadım gece 8.1e döndüm sabah namazında yüklüyordum hızını sevdiğim ne güzel akıyor ya. Final gelsin bu iş bitti desinler eyvallah gelip yuklicem. Ama yeni bi tp surumu çıkınca dayanamıyorum ben yine yukler denerim gibime geliyor ya 8.1in tpsi ne güzeldi sorunsuz fıstık gibi.

8.1 dekiler hatırladığım kadarıyla tp değilde pfd idi ondan dolayı daha stabildiler.

.BlueTR

Üye
Rezil 9.yapıdan sonra bu yapı benim telefona çok iyi geldi. Isınma yok bu benim için alışılmadık bişey ilk buildden beri hep ısınma sorunu vardı telefon resmen cayır cayır yanıyordu arka kapağa elimi koyamıyordum o derece. 8.yapıda azalmıştı ısınma ama bu yapıda hiç yok.
Batarya tp için normal denilecek düzeyde %100 şarjda pil tasarrufu açık arada wifi ve veri 9 saat sonunda %87 şarj kalmıştı ama pek fazla kurcaladığım söylenemez.
Performans 512 mb ramli bi telefon için gayet iyi bi 8.1 değil ama olsun daha yolu var.
Bi şu dosya yöneticisine ayar oldum arada resim kaydedicek oluyorum ama atıyor ekran görüntüsüyle idare etmeye çalışıcam artık.

merlin19

Üye
Varmı yapı 10 a ek birşeyler..? ek paket falan yayınlandımı güncelleme sistem için..? wp 8.1 ile hayatın tadını çıkarıyor lm 930