Sensation
Emekli Yönetici
-
Konu Sahibi
-
4.5 inç sorunu galiba. 4.7'de sıkıntı olmadı bende.Sistem yazı ve boyutlarını ayarlamamıza olanak sağlamaları çok iyi olmuş ancak geri tuşu arka planda çalışan uygulamaları açmaması gibi birkaç küçük hata var. Bakalım iki günlük kullanım içerisinde nelere rastlayacağız.
Evet %125 yapmıştım sanırım bu yüzden gelmişDpı ayarlarını değiştirdin ise ondan da gelmiş olabilir.
Nokia Care Suite kullanın benimde aynı olay başıma geldi ne yaptıysam olmadı tek çare Nokia Care SuiteLumia 1520 9. yapı kurulu. cihazı pc ye bağladığımda pc cihazı görüyor. Ama cihaz tanınamadı hatası veriyor. Tuşla format , normal format, ses açma ile açılan mod , ses kısma ile açılan mod , yazılım yükleme modu gibi bir çok yolu denedim. Her seferinde aynı hata . İstisnai olarak bikaç kere pc cihazı gördü ama yazılım yüklemek için bağlı olan cihaz kendine reset atıyor bağlantı kopuyor. 9. Yapıda olduğumdan bişi yapamıyorum. Yardımcı olabilecek bar mı?
8. yapıda çok fazla oluyordu. 9. yapıda düzeltmiş gibiydiler, 10. yapıda yine mi bozuldu!
Sistem güzel olacak ama bu gidişle çok uzun sürecekmiş gibi. birşeyleri yaparken diğer tarafı bozuyorlar.
Pc deki programı tekrar mevcut programın üstüne kurunLumia 1520 9. yapı kurulu. cihazı pc ye bağladığımda pc cihazı görüyor. Ama cihaz tanınamadı hatası veriyor. Tuşla format , normal format, ses açma ile açılan mod , ses kısma ile açılan mod , yazılım yükleme modu gibi bir çok yolu denedim. Her seferinde aynı hata . İstisnai olarak bikaç kere pc cihazı gördü ama yazılım yüklemek için bağlı olan cihaz kendine reset atıyor bağlantı kopuyor. 9. Yapıda olduğumdan bişi yapamıyorum. Yardımcı olabilecek bar mı?
evet edebilirsinizBilgisayarda yapı 10565'i türkçe kullanıyorum. İngilizce de olsa cortana'yı aktif edebilir miyim PC'de
klavye dilini, bölge dilini ve diller kısmını İngilizce yapınca pc baştan başlatın daha sonra konum açın cortana aktif iyi kullanımlarBilgisayarda yapı 10565'i türkçe kullanıyorum. İngilizce de olsa cortana'yı aktif edebilir miyim PC'de
Bu büyük bir eksiklik olur bence ve mantıklı bir açıklaması da olamaz sanırım.Açık olan uygulamaları tek seferde kapatma özelliği gelmeyecek herhalde
Ayarlar, diğer eklenenler, dokunma ,gezinme çubuğu ,gezinme tuşlarını kullanırken titretSanal tuşlardaki titreşimi nasıl kapatıcaz bulamadım arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?