ArMaGeDdOn_87
Üye
forumun bi kaç sabırlı ve microsoft hissedarı gibi görünen kişilerdensinizMicrosoft tastamam 1 aydır neyin üzerinde çalışıyormuş merak ediyorum.
Android OS sistemlerine uygulamamı yazıyormuş... En sabırlı benim galiba ben de patlayacağım.)
9 ncu yapıda iyi çalışan şeyleri bile bozmuşlar.
En iyisi Gabriel Aul'un kafasında bir tane saç kalmamacasına yoldurmak.
forumun bi kaç sabırlı ve microsoft hissedarı gibi görünen kişilerdensinizMicrosoft tastamam 1 aydır neyin üzerinde çalışıyormuş merak ediyorum.
Android OS sistemlerine uygulamamı yazıyormuş... En sabırlı benim galiba ben de patlayacağım.)
9 ncu yapıda iyi çalışan şeyleri bile bozmuşlar.
En iyisi Gabriel Aul'un kafasında bir tane saç kalmamacasına yoldurmak.
Öryargılı yaklaşımızdan dolayı size sitemlerimi iletiyorum.forumun bi kaç sabırlı ve microsoft hissedarı gibi görünen kişilerdensinizburada bu kadar vait harcamak yerine wp için uygulama yada oyun yazsanız çok daha faydalı olur
forumun bi kaç sabırlı ve microsoft hissedarı gibi görünen kişilerdensinizburada bu kadar vakit harcamak yerine wp için uygulama yada oyun yazsanız çok daha faydalı olur
Şarjı olumsuz yönde etkileyen en önemlilerinden birisi de WhatsApp bildirimleri..Ek olarak farkeden var mı bilmiyorum ama görev yöneticisinde uygulamalar açık bir şekilde bırakırsak telefonun şarjı çok daha hızlı azalıyor durduğu yerde. Sanırım "yükleniyor" yazısı daha az çıksın diye artık uygulamaları "suspended" moduna almaktan vazgeçti microsoft.
forumun bi kaç sabırlı ve microsoft hissedarı gibi görünen kişilerdensinizburada bu kadar vait harcamak yerine wp için uygulama yada oyun yazsanız çok daha faydalı olur
Bozkirdangelen.. Arkadaş bilgi vermesini araştırmasını seven birisi ben kendisini tanımam ama kültürlü ve donanımlı olduğunu biliyorum .bu tarz konuşmayı bende yakıştıramadım size..boyle yaklaşılar insanın şevkini kırar ve konuşmasına engel koymuş olursunuz hiç bir mecburiyeti asla yok bilgi vermek için.
Anca cortanayla hava atarlar oda zaten androidde varMedyaları görüntülemek için kayıt olmalısınızadamların tanıtacak sistemleri olmadığından havada uçuşan telefon gösteriyorlar.
Bir cep telefonu officeden ibaret değildir.Biri MS'e bunu açıklasın .
Dpı ayarlarını değiştirdin ise ondan da gelmiş olabilir.20ye yakın güncelleme geldi bir andaresim atayım dedim ama edge sağ olsun upload da yapılmıyor
Cortana ile PC'den SMS gönderme:
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?