abcderhan
Üye
sağolunevet yazılımı yükle deyin doğru yerdesin
Dün akşam bende usb yi şarj aletine takmışım dalgınlıkla format atmaya çalışıyordum,sende bir kontrol et bencedenemediğim kalmadı üçü de telefonu bulamıyorrr.
Bende bu güncellemeden sonra çalışmaya başladıHep açıktı bende yine açık. Çalışmayan Outlook Takvim
Acaba bölgeyi felan değiştirince indirilebilir miİndirilemeyen Facebook Beta incelemesi
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Evet ilk açılış genelde öyle. Bu yapıda biraz daha düzelmiş ve tuşlama yapınca yukardaki sekmeler artık kayboluyor. Bundan sonra Telefon uygulaması da Mağazadan güncelleme alacak. Yakındır gelmesi.Arama tuşlarına basınca geç tepki vermesi bir tek bende mi var acaba.işin ilginci yapıyı ilk yüklediğimde düzeliyor,sonra ne oluyorsa kendi kendine sıkıntı çıkarmaya başlıyor,eş dost benim telden bir numara tuşlamaya kalksa rezillik yani,bi de windows şöyledir böyledir diye övüyoruz insanlara,daha cihazın en temel görevi bile sıkıntılı çalışıyor
Sanmam.Acaba bölgeyi felan değiştirince indirilebilir mi
PC'de de öyle. Gösterince ikisi aynı anda, gidince ikisi aynı anda gidiyorTakvim uygulaması live tile ı hareket etmiyo günü felan göstermiyor bi kaç güncelleme önce gösterirdi
Bende günü gösteriyor ama hareket etmiyor,ben güncelleme den sonra sıfırlama yaptım,cihazım 1520.Takvim uygulaması live tile ı hareket etmiyo günü felan göstermiyor bi kaç güncelleme önce gösterirdi
Groove Müzik(3.6.1326.0 > 3.6.1362.0) güncellendi.
Yenilikler:
- MP3 formatındaki şarkıları dinlerken, şarkılar arasında boşluk olmadan kusursuz geçişlerin keyfini çıkarın.
Abi sms göndermede sorun var. Şuan için çoklu işaretleme yokBu arada dikkatinizi çekti mi bilmiyorum.
Rehberden bir kişiyi başlangıç ekranına kısayol olarak attığınızda, o kişinin kısayolunda da yuvarlak olarak resmi yüzüyor.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?