Sensation
Emekli Yönetici
-
Konu Sahibi
-
Evet size göre öyle ama normali böyle olmalıydı ve sonunda oldu.Dil İngilizce Bölge ABD yapıp deneyebilir misiniz
Sana göre iyi olabilir ama bana göre de hiç iyi olmamış.mesela ben derse girerken sesi kısmayı unutuyorum.telefon ilk çaldığında titreşim esnasında el çabukluğuyla ses tuşlarından birine basıp ses çıkmasını engelliyorum.ama şimdi bi anda titreşim ile zil sesi de çalacak.en azından istenilen şekilde ayarlanabiliyor olsaydı.
Facebook beta güncellemesi herkese gelmeyecek mi? Orjinal facebook uygulamasının yapımcısı Facebook Inc. olmuş bu arada @papakudioflu @bulutsuzgeceEvet size göre öyle ama normali böyle olmalıydı ve sonunda oldu.
Gelecek önümüzdeki süre zarfındaFacebook beta güncellemesi herkese gelmeyecek mi? Orjinal facebook uygulamasının yapımcısı Facebook Inc. olmuş bu arada @papakudioflu @bulutsuzgece
Nokia Software Update for Retail kurman lazım. Windows Device Recovery Tool "Win USB Device External" hatası veriyor. Onu yüklemek için çok uğraştım ama sonunda Nsu'yu yükledim.Recovery toolu kurarken karma değeri doğru değil hatası alıyorum youtubedeki videoyu yaptım driverları sildim kurdum yok kurmuyor bu programı
nsu yu indirdim kurdum nsudada güncelleme var onu yapıyorum şuan bu bitince kuracak mı ?Nokia Software Update for Retail kurman lazım. Windows Device Recovery Tool "Win USB Device External" hatası veriyor. Onu yüklemek için çok uğraştım ama sonunda Nsu'yu yükledim.
Hala Microsoft yazıyor. PC'ninki Facebook Inc. Bu arada video izleme yenilenmiş:Facebook beta güncellemesi herkese gelmeyecek mi? Orjinal facebook uygulamasının yapımcısı Facebook Inc. olmuş bu arada @papakudioflu @bulutsuzgece
Güncelleme bittikten sonra yeni sürümü kuracak finish demeden önce launch app tıkla uygulama açılacak. Kabloyla telefonu bağla devam et.nsu yu indirdim kurdum nsudada güncelleme var onu yapıyorum şuan bu bitince kuracak mı ?
Peki teşekkürler fiber internet kullanıyorum ama programın indirme hızı eziyet gibi 9 kB/sGüncelleme bittikten sonra yeni sürümü kuracak finish demeden önce launch app tıkla uygulama açılacak. Kabloyla telefonu bağla devam et.
9. yapıdayım güncelledi ve live tile özelliği açıldıMicrosoft Fotoğraflar(15.1009.12122.0 > 15.1014.13152.0) güncellendi.
Hep açıktı bende yine açık. Çalışmayan Outlook Takvim9. yapıdayım güncelledi ve live tile özelliği açıldı
Hayır, Mağazanız muhtemelen tekrara takıldı.Hareket verisi
Verilerimi aktar
ve yandex güncellendi
Evet çok uzun sürüyor kafayı yiyorsunArkadaşlar mağazada kitaplığım kısmında sorun yaşayan var mı acaba benden başka,oraya giripte tümünü göster dediğimde gelmesi çok uzun sürüyor ve indirmek için işaretlemek çok sıkıntılı.
Eminmisin baya baya güncelleme yaptı ve tamamlandı dedi,çokta gerçekçiydiHayır, Mağazanız muhtemelen tekrara takıldı.
EminimEminmisin baya baya güncelleme yaptı ve tamamlandı dedi,çokta gerçekçiydi
evet yazılımı yükle deyin doğru yerdesinwindows device recoery tool ile wp8.1 e geri donuste telefonum bulunamadı dedim nokia lumia sectım,ondan sonra güç ve ses kısma ya basılı tut dedi titreyene kadar yaptım şimdi tel. nokia yazısında kaldı windows device recoery tool da yazılımı yukle bolumundeyım dogru mu gidiyorum tel.in tamamen açılması mı gereklı yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?