Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Arkadaşlar acilen yardıma ihtiyacım var...cihazım sürekli çarklarda kaldı ne flash yiyor nede sıfırlanıyor.

Stabilite nasıl arkadaslar? Özellikle 512mb ramlilere soruyorum

Arkadaşlar acilen yardıma ihtiyacım var...cihazım sürekli çarklarda kaldı ne flash yiyor nede sıfırlanıyor.

cadde19

Üye

Bunu nasıl iptal ederim arkadaşlar ne iniyor nede iptal ediliyor?

zaakaan

Üye
APK yüklemek için yeni dosyaları beklememiz mi gerekiyor, beceremedim ben galiba.

csH

Üye
930a 4. sütun gelmiş mi bakalım az kaldı çarklardayım

Her yolu denedin mi flash a dair yoksa sadece oc ve telden olanı mı yaptın? Bide batarya çıkıyorsa çıkartıp biraz bekle geri tak ondan sonra direk açma hard reset yada pc den yazılım yükleyerek aç

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Tüm modellere yan yana 5 hızlı işlem gelmiş. Tek yapmak gereken Ayarlar > Görüntüden öğelerin boyutunu değiştirmek. Muhtemelen kutulara da ayar çekilmiştir. Birazdan bilgi vereceğim.

serinaga

Üye
Galiba bu yapıyı birkaç gün aradan sonra yükleyeceğim, 8.1'e dönme işi iyi olmamış ...

Bende iniyor bakalım 8.1 den dönmeye değecek mi

.BlueTR

Üye
Çarklar yeni geldi ve ben telefonu bırakıyorum sabaha uygulamasız bi şekilde alır ilk bulduğum wifiyi sömürmeye başlarım artık

Tepkiler: kimbilir_01
Her yolu denedin mi flash a dair yoksa sadece oc ve telden olanı mı yaptın? Bide batarya çıkıyorsa çıkartıp biraz bekle geri tak ondan sonra direk açma hard reset yada pc den yazılım yükleyerek aç
Aynen her yolu denedim flasha dair,tam flash atacakken yeniden başlıyor sürekli aynı döngü.cihazım 1520 pil çıkmıyor