Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

emz

Üye
@Sensation @bulutsuzgece
Ya abilerim birkaç şeye takıldım. Birincisi şuan 8.1'den geçiş kaç mb ona göre şimdi yada yarın kuracağım. İkincisi 8.1 Cyan dan doğrudan geçiş olur mu yoksa denim şart mı? Sonuncusu ise Nokia'ya özel uygulamaları güncellemesem de (ekran, dokun, vs...) geçsem sonra güncellesem mümkün mü?

dakamon

Üye
Valla her güncelleme de bir önceki yapıya göre daha hızlandı dendiğini söylüyorsunuz ama bir hafta sonra cortluyorsunuz valla. Bakalım gelen gideni aratacakmı aratmayacakmı. Bi de yenilik gelmez oldu ya. Bu kafayla ms biraz zor...

Denim şart.
Cyan'a döndüğünüzde telefon önce Denim guncellemesini görür.

Telefon pcye bağlıykeb reset atıyorum telefonu görüyor ama üstüne tıklayınca hata veriyor telefon bulunamadı diyor

m542tf

Üye
Yükleme için hazırlanıyor

Deneyenler yeşillendirsin ona göre geçelim bizde

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Telefon pcye bağlıykeb reset atıyorum telefonu görüyor ama üstüne tıklayınca hata veriyor telefon bulunamadı diyor
Telefon yeniden başladıktan sonra NOKIA yazısının geçmesini bekleyin. Sonra yükleye basın. Yaklaşık 5 dakika bekleyin yani.

Win xp den 8.1 e dönme şansımız var mı? Bende 8.1 dosyaları mevcut???

m542tf

Üye
723 mb güncelleme boyutu bu arada

emz

Üye
Denim şart.
Cyan'a döndüğünüzde telefon önce Denim guncellemesini görür.
Sağol özgür abi. Mecburi amele işi ortalama kaç mb olur tahmini şuan sınırlı internet yarın bulabilirim en erken ama beklemek istemiyorum Birde geçer geçmez sıfırlayıp yedekten kursak sence sorun olur mu