Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

merlin19

Üye
Gerçek gibi geldi. Hızlı işlemler 5'e çıkmış. Görev değiştirici büyük ekranlardaki gibi olmuş. Fotoğraflar uygulamasında yan yana 4 fotoğraf var(şu an bende 3)
Twitter'ı yenilemekten F5 tuşu bozulacak bu gabe bu akşam bizi gebe Yaptıya helal olsun ruhsuz bu adam ya

Gerçek gibi geldi. Hızlı işlemler 5'e çıkmış. Görev değiştirici büyük ekranlardaki gibi olmuş. Fotoğraflar uygulamasında yan yana 4 fotoğraf var(şu an bende 3)
Anlaşılan 9.yapı ile 10. yapı arasında dünya ile mars arasındaki mesafe kadar fark olacak Hayırlısı bakalım.

Tepkiler: bozkirdangelen, emz ve Sensation

merlin19

Üye
Twitter'ı yenilemekten F5 tuşu bozulacak bu gabe bu akşam bizi gebe Yaptıya helal olsun ruhsuz bu adam ya
bende gülüyorum T harfi arada kaynadı bu gabe yüzünden hep gerçi o anlamıştır orada Bir T harfinin olduğunu

Tepkiler: BLasTeaR

alaca61

Üye
Bugün de. Yalan oldu galiba
Gece yarısı mı veririler

emz

Üye
gabe seni eşekler kovalasın katırlar tepsin emi

Tepkiler: erhanercan ve merlin19

System X

Üye
hadi biz hıyar gibi windowsphone kullanananlar turşu grubu kuralım turşu kardeşliği başlasın )

Tepkiler: erhanercan
gabenin ruh hali bu olsa gerek
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yapı 10563 Emulator ekran görüntüleri:
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

Tepkiler: murooo55 ve suyunsesi

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Arkadaşlar bi durun artık konu ağlama duvarına döndü. Gelir elbet. Bu arada az önce paylaştığım videoya fake diyorlar.

8.1 deyim ve insider.den çıkış yaptım..bana güncelleme gelene kadar bekleyeceğim..herkesten sabırlı olmasını diliyorum

serinaga

Üye
Valla ben de yeni yapı gelecek diye geçen haftaya kadar sabrettim ama baktım hala gelmiyor, geçen hafta ortasında sıfırlamak zorunda kaldım.
Hiçbir şey açılmıyordu.

Ben ilk başta yapı 8'den yapı 9'a geçmiştim, telefon bir gün sonra sapıttı dediğin şeyler gibi. Ben de 8.1'e geri dönüp, bir gün' de olsun 8.1'in keyfini çıkararak tekrardan yapı 9'u yükledim. İki gün öncesine kadar çok bir sorun yoktu, ama son birkaç gündür dediklerinin aynısını yaşamaya başladım. Yani direnmeye devam, sabrımı üst düzeye çıkarttım

Tepkiler: bulutsuzgece

emz

Üye
Abi ümidi kesip yatalım mı bu ne ya hala yok? Haber de yok neyi bekliyoruz biz?

.BlueTR

Üye
Gabriel yiyeceği küfürleri bildiği için tweet atmaya korkuyor. Yarın der sorry no new build this week diye bizde rahatlarız.

System X

Üye
9.yapı geç gelmişti iki yapı yükleyecem diye sabahlamıştım bildiğin çin işkencesi

Gabriel yiyeceği küfürleri bildiği için tweet atmaya korkuyor. Yarın der sorry no new build this week diye bizde rahatlarız.
Genelde zaman kazanmak istediği günler hiçbir şey yazmıyor.

Yarın akşam bir şeyler yazacak. Ve bu şekilde perşembe yada cumaya kadar atacak.

Bu hafta hemen hemen kesin ama 1-2 gün kazanmayı kendine kar sayıyor

braayn

Üye
Genelde zaman kazanmak istediği günler hiçbir şey yazmıyor.

Yarın akşam bir şeyler yazacak. Ve bu şekilde perşembe yada cumaya kadar atacak.

Bu hafta hemen hemen kesin ama 1-2 gün kazanmayı kendine kar sayıyor
maaşı geç vererek çalışanların parasını işleten patronlar gibi