Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

braayn

Üye
Gelirse salı yada perşembe gelir...

Umarım bugün gelir de ms haftaya iyi başlamış olur

.BlueTR

Üye
Hissediyorum bugün gelecek

Tepkiler: erhanercan

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
PC'ye güncelleme geldi:
Mobile ise bugün güncelleme yokmuş.

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Cüzdan(1.1.15203.0 > 1.1.15271.0) güncellendi.

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Son düzenleme:

papakudioflu

Emekli Yönetici
bu arada pc için yayınlanan yeni yapının Türkçe ve rusça dil sorunu varmış. ister misiniz mobil içn de aynı sorun olsun

Tepkiler: byibo

8.1 e dönmek istediğimde bu hata kodunu veriyor.Nsu denendi olmadı,wdrt denendi olmadı ayrıca cihazdan hiç bir bilgi silinemiyor.Bilgisayarlarda telefon içeriği gözükmüyor.

Bugün yarın dediğine göre yarın gelir heralde

.BlueTR

Üye
Doing final eval on it today/tomorrow demiş eğer yarın yaparsalar haftaya kalma ihtimali olabilir çarşamba vermezler çünkü ya perşembe ya haftaya dua edelimde bu hafta gelsin.

dakamon

Üye
Valla isterse 500. yapı gelsin yenilik ve diğer platformlara örnek olacak esin kaynağı olacak yenilikler kullanılabilir özellikler getirmezsen bir değeri yok. İlk başta yüklersiniz 10 dk kullanırsınız ufak Bi heyecan olur ondan sonra sıkılırsınız. Valla sözde gabe kilit ekranı ile ilgili çok farklı bir şey olacak demişti çok beğeneceksiniz demişti. Ne oldu? Hiçbir şey öylece kaldı. Verilen sözler de pek turulmuyor. Stabilite diyoruz başka bir şey demiyoruz. Özellik yok ki tabi stabil olur

Tepkiler: kaygisiz43, erhanercan, .BlueTR ve 1 kişi daha
Ellerindeki potansiyel müşterileri de kaybedecekler ondan sonra cihazlar ve Servisler bölümünü Nokia ya satarlar artık. Bunlar bu işten zerre anlamıyor, ben buna kanaat getirdim.

Tepkiler: System X ve erhanercan

Rainesto

Üye
Son yapıdayım zil sesi değiştiremiyorum yok mu bir çözümü

System X

Üye
bence bu windows 10 mobile adam olmayacak.windows phone 8.1 den sonra gidişatı bozdular.hayır şimdi 8.1in güzel tarafları vardı windows 10 da bunlarda yok.windows 10 ne getiriyor? bileniniz varmı? şuan windows 10 kullanıyorum özellik bir yana stabil olacabileceğini bile düşünmüyorum.