Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

saynesim

Üye
Benim için en çok mağaza önemli

braayn

Üye
yeni yapıda veya final sürümde şu kamera lenslerine bir el atsalar çok iyi olur.Lensler direk kamera uygulamasına entegre olsun.İsteyen istediği lensi indirsin.

Tepkiler: BLasTeaR, erhanercan ve kimbilir_01

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Outlook Posta ve Outlook Takvim(17.6306.42252.0 > 17.6308.42272.0) güncellendi.

Microsoft Mesajlaşma(1.0.12715.0 > 1.10.7000.0) güncellendi.
- Artık mesaj aranabiliyor.
- Yenilenmiş yatay görünüm. (Maalesef ekran boyutum küçük olduğu için bende alttaki gibi görünmüyor. Sadece yanda kişi fotoğrafları var.)
- Mesaj alanı arttırıldı. Çoğu mesajın içeriği artık içine bakmadan dışarıdan okunabiliyor.
- İngilizce olan yerler Türkçeleştirildi.
- Messaging Skype Beta uygulamasına elveda edildi. Skype video Preview sürümünden çıkarak adı Skype Video oldu. Fakat Skype video Preview telefonda kaldı Neyseki kaldırılabiliyor.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Tepkiler: kamil5028347, bulutsuzgece, skynet ve 6 diğerleri

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bu da nesi Yok artık, modem arayüzü sandım

Tepkiler: Mr.Sun, bulutsuzgece, trepcan ve 2 diğerleri
Dünden beri 3 kere kendisini resetledi 8.1 dönmüştüm ama yine kendimi tutamayıp 10 döndüm..8.1 den denim e döndüğümde hız mükemmeldi. ..denim,in sıkıntısı var mı ? Yoksa 8.1 dönüp insider ile denime dönmek istiyorum

Windows Phone telefonlar için Sürüm 8.1 Denim, şuanki en stabil sistem.

Tepkiler: erhanercan
bugün baya güncelleme geldi sanırım yeni yapının eli kulağında artık. Vodafone hatlı arkadaşlara bir sorum var bugnlerde hattı ile sıkıntı yaşayan varmı bende 2 gündür sürekli düşüyor hat ve ses kalitesi inanılmaz bozuk. hattanmı telefondan mı anlayamadım bir türlü.

papakudioflu

Emekli Yönetici
Bu da nesi Yok artık, modem arayüzü sandım

Bu uygulama sayesinde App Deployment aracına gerek duyulmadan Web ara yüzü üzerinden Windows 10 Mobile telefonlara APPX dosyaları yüklenebilecek.

Apk diye bir uygulama var kullanan var,mı çince yazıyor.mağazada

Mağazaya giremiyorum.. Nerden geçtim şu tp sürümüne
Bir an önce tanıtımdaki sürümü verseler bari neyi beklerler ki???

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
950 XL göz atma ekranı ayarları:

Yakında bizde de böyle olması muhtemel.

Tepkiler: saynesim, bulutsuzgece ve yunus-emre-6606

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Mesajlaşma dikeyde bile değişmiş. Böyle olan model var mı? Benim yatayda böyle.

Tepkiler: BLasTeaR, yunus-emre-6606 ve bulutsuzgece
Benim mağaza güncelleme yapmıyor.Hata,ayrıntı için bakınız filan diyor bunun çözümü var mı?Telefonu kaç kere soft reset filan attım 3 oyunda böyle kaldı

yuyil01

Üye
Benim mağaza güncelleme yapmıyor.Hata,ayrıntı için bakınız filan diyor bunun çözümü var mı?Telefonu kaç kere soft reset filan attım 3 oyunda böyle kaldı
İyi günler, aynı sorun benim Lumia 930 da da vardı. Wifi yi kapatınca operatörün (avea, Türkcell, Vodafone vs.) internet paketinden güncellemeleri yüklüyor. bunu sizde deneyebilirsiniz..

Tepkiler: kaygisiz43
İyi günler, aynı sorun benim Lumia 930 da da vardı. Wifi yi kapatınca operatörün (avea, Türkcell, Vodafone vs.) internet paketinden güncellemeleri yüklüyor. bunu sizde deneyebilirsiniz..
Teşekkürler deneyeceğim ama bunun başka çözümüde olmalı çünkü oyunlar güncellenmiyor bende onların boyutlarıda 100ü geçebiliyor bazen

Mesajlaşma dikeyde bile değişmiş. Böyle olan model var mı? Benim yatayda böyle.
Benimde sadece yatayda böyle dikey eskisinin aynısı lanet olsun küçük ekranlara,

Yalnız tüm suç ekranın küçük olmasında değil ekran çok verimsiz kullanılmış altta bir bar var onun üzerinde textbox var zaten en üstte de mesajın kimden geldiğini gösteren ve ne ile göndereceğimizi seçtiğiniz bar var sol tarafta kişi seçmek için bir bölüm var,güzel olmuş bir de saat batarya simgelerinin olduğu kısım var. Bunlar olunca resmen ekranda yer kalmamış yan çevirince sadece bir mesaj görebiliyorum o da ekranın ortasına falan denk geliyor...

Tepkiler: saynesim, remzi33 ve Sensation