...decode...
Üye
abi Lumia'nın diğer sayfaları da aynı şeyi söylediği için burada yazdım. İspanya ve Amerika sayfaları da Kasım'ı işaret ediyor sorulduğu zaman, Nokiapoweruser'da haberleri de var. Sonuçta resmi bir kaynak onların facebook sayfaları.Yabancı kaynakların "içerden" aldığı bilgiye göre güncellemenin dağıtılmaya başlama tarihi Aralık ayı.
Kesin bilgi, yayalım
Kasım ayında W10 Mobile Final'e sahip sadece 2 cihaz olacak: Lumia 950 ve 950 XL.
abi Lumia'nın diğer sayfaları da aynı şeyi söylediği için burada yazdım. İspanya ve Amerika sayfaları da Kasım'ı işaret ediyor sorulduğu zaman, Nokiapoweruser'da haberleri de var. Sonuçta resmi bir kaynak onların facebook sayfaları.
Hayır henüz değil.Edge evrensel değil mi abi zaten.
920-925-820 hatta 1020 bu 4 telefon en son alacağını düşünüyorum.Umarım 2016'yı bulmazYine operatörler yayınlayacakmış herhalde umarım vodafone Denim rezilliği gibi rezillik yapmaz.925 en son alır yoksa
Aralık sonuna kadar tüm modellere gelecek920-925-820 hatta 1020 bu 4 telefon en son alacağını düşünüyorum.Umarım 2016'yı bulmaz
Yine operatörler yayınlayacakmış herhalde umarım vodafone Denim rezilliği gibi rezillik yapmaz.925 en son alır yoksa
Umarım öyle olur.Ama 1 ayda 13-15 cihaza güncelleme vereceklerini düşünmüyorumAralık sonuna kadar tüm modellere gelecek
Mağaza da değişiklik varmı son güncelleme den sonra
Benim 9. yapıdaki telefon durduk yere bu sabahtan itibaren şarj sömürmeye başladıstabil şekilde ve bir günü rahat çıkaran şarjıyla telefonum bu hali ile 2 hafta ancak dayanabildi. Hayır olsun diyorum, 10. yapı da artık gelsin diyorum. Dün sabah şarjdan çektiğimde bu saatte kontrol etmiştim, %97 görmüştüm. Şimdi baktım %21 Yuh diyorum bu kadar hızla ne sömürüyor ki bu şarjı? Yani dünden bu güne ne değişti ki?
Hocam gayet pozitif güç vermiş sana.9. yapı zaten bir hafta ya da on gün geçtikten sonra çökmeye başlıyor.
Şarjı birkaç saatte bitiyor.
Canlı kare yenileme hızı iyice düşüyor, yükleniyor ekranları çoğalıyor, kilit ekranı ve saat iyice geç gelmeye başlıyor, rehber ve mesajlar çok uzun süre bekletiyor ve en sonunda da sistem uygulamaları da dahil olmak üzere tüm uygulamalar uzun süre yükleniyorda bekleyip başlangıç ekranına atıyor, hiçbir şey açılmıyor.
Bu sürecin ardından 2 gün önce sıfırlamak zorunda kaldım. Şimdi 9. yapıyı baştan yaşıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?