Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Belki de daha başlanmamıştır

papakudioflu

Emekli Yönetici
Gabriel Aul'un geçtiğimiz hafta Yapı 10558'in İnternal Fast Ring için test edildiğini söylemesi, bu cihazlara yüklenen Yapı 10546'nın da oldukça geride kaldığını gösteriyor. Ve muhtemelen bir kaç gün içinde yayınlanması beklenen yeni Yapı da 10558 olmayacak.

braayn

Üye
bu arada yeni cihazlar 120 Fpsde slow motion video kaydı yapabiliyorlarmıydı ?

bu arada yeni cihazlar 120 Fpsde slow motion video kaydı yapabiliyorlarmıydı ?
kayıt çok güzel geçen topkapı sarayında 1520 bir 4K mı daha yedi bu 2. oldu çektiğimiz güzel şeyleri seyretememek kötü ama çekimleri harika senin dediğin gibi 120 Fps olsa daha da güzel olur

Tepkiler: BLasTeaR
12 Ağustos 2014'te daha Windows 10'un adı yokken:
Tahmin ediyorum gdr2 ön izlemesini ekimde, wp 8.2 ön izlemesini Aralık sonunda wp9 ön izlemesini de Mayıs gibi kullanıyor oluruz. Bunların 2-4 er ay sonralarında da finallerini kullanırız.

Dumanla gönderildi.

1 Mayıs 2015'te:

Mesajlarını yazmışım geçmişte. Sanırım yazdıklarım az farklarla doğru çıkıyor. İnşallah Türkçe Cortana içinde yanılmam ya da çok gecikmez.

stockton

Üye
Soru şu: final sürüm verilene kadar bize kaç yapı daha verilir?

Soru şu: final sürüm verilene kadar bize kaç yapı daha verilir?

Kasım'da 950 ve 950XL'yi bitmiş haliyle sunmaları gerektiği için en geç Kasım başına kadar iyi kötü bir final sürümü ortaya koymaları gerekiyor.
Aralık ayında da diğer cihazlara dağıtımı başlayacak.

Buna göre en fazla 3 yapı daha gelir diye tahmin ediyorum.

Tepkiler: stockton
ben cortana ya 2016 son çeyrek diyorum

skynet

Üye
Cortını kolay kolay Türkçe olamaz

Tepkiler: Invoke
Cortanayı hemen beklemeyin,2017 den önce gelmez,ayrıca bana göre çok da önemli değil,bi anket yapılsa acaba kaç kişi iPhone da Siri yi kullanıyor ?

Tepkiler: bozkirdangelen

mp2934

Üye
950 ve 950xl ın resimleri saat 9.50 de çekilmiş hoşuma gitti

mp2934

Üye
Öyledir, modelleri temsil eder. Firma çıkardığı tüm cihazlara modellerini saate ekler.
Çoğu modele dikkat etmemiştim bir tek bunlara dikkat ettim almayı düşünüyorum da para sıkıntı

Çoğu modele dikkat etmemiştim bir tek bunlara dikkat ettim almayı düşünüyorum da para sıkıntı
Yalnız değilsin
Bu cihazları gördükten sonra ms daha fazla güvenmeye başladım açıkçası.

Tepkiler: mp2934

phasan

Üye
bu 950 xl güzel uygun fiyat olursa almayı düşünüyorum birtane zaten uygulama sıkıntısı zamanla sorun olmayaçaktır allah askına kaç kişi çok uygulama kullanıyor sürekli en çok popıler olanlar kullanılıyor benım ıcın telefon stabıl olsun yeterlı suan

Tepkiler: ishanemir, sahanemir ve mp2934
Yalnız değilsin
Bu cihazları gördükten sonra ms daha fazla güvenmeye başladım açıkçası.

İşin enteresan yanı; yazılım firması olmasına rağmen donanım konusundaki güveni boşa çıkarmadı.
Yapılabilecek en iyi cihazları yapmışlar.

Lakin gel gör ki yazılım firması olmasına rağmen mobil yazılımın kendisini hala tamamlayamadılar.
Süreç aşırı ağır ilerliyor, bu da kullanıcıların sabrını aşındırıyor ister istemez.

İyi kötü mobil geçmişi olan bir yazılım firmasının mobil yazılımda bu kadar bocalaması ya beceriksizliğe yada yönetim ve strateji konusundaki yanlışlığa işaret.

Microsoft gibi bir firmaya bu kadar yavaşlığı ve bocalamayı ben yakıştıramıyorum açıkçası.

Kullanıcıların sabrının son demine geldiği şu dönemde, inşallah önlerindeki kısa zaman dilimini iyi değerlendirir ve Aralık ayına kadar sistemi rayına oturturlar.

Tepkiler: OnurYurdakul, hayaleturk, kaygisiz43 ve 3 diğerleri