yuvanacuu
Üye
Belki de daha başlanmamıştırHerhangi bir tarih verilmedi.
Etkinlikte sadece söz konusu universal uygulamaları hazırlayacak firmaların (Facebook, CBS vs) patronlarının bu konuda destek sağlayacaklarına ve W10 için Universal uygulama hazırlamak için çalışacaklarına dair sözlerine yer verildi. Yani söz konusu universal uygulamaların hazırlanıp mağazaya gönderilmesi konusu Microsoft'tan ziyade o firmaların elinde olan bir şey. İnşallah fazla geciktirmezler.
Gabriel Aul'un geçtiğimiz hafta Yapı 10558'in İnternal Fast Ring için test edildiğini söylemesi, bu cihazlara yüklenen Yapı 10546'nın da oldukça geride kaldığını gösteriyor. Ve muhtemelen bir kaç gün içinde yayınlanması beklenen yeni Yapı da 10558 olmayacak.950 ve 950XL bitmiş olan W10 Mobile ile gelecek.
Diğer cihazlar ise Aralık ayı içinde almaya başlayacak.
İki tane hayal kırıklığı noktası var:
1) Dünkü etkinlik itibarıyla halen Final aşamasına gelinmemiş olması ve cihazların Insider Preview (yapı 10546) ile gösterilmesi.
Şu anda 1080p 60 fps görünüyor. İleride ne olur bilemem.bu arada yeni cihazlar 120 Fpsde slow motion video kaydı yapabiliyorlarmıydı ?
kayıt çok güzel geçen topkapı sarayında 1520 bir 4K mı daha yedi bu 2. oldu çektiğimiz güzel şeyleri seyretememek kötü ama çekimleri harika senin dediğin gibi 120 Fps olsa daha da güzel olurbu arada yeni cihazlar 120 Fpsde slow motion video kaydı yapabiliyorlarmıydı ?
Tahmin ediyorum gdr2 ön izlemesini ekimde, wp 8.2 ön izlemesini Aralık sonunda wp9 ön izlemesini de Mayıs gibi kullanıyor oluruz. Bunların 2-4 er ay sonralarında da finallerini kullanırız.
Dumanla gönderildi.
Bunu bu forumdaki çoğu arkadaş zaten tahmin ediyordu. Ben dahil. Hatta o kadar ki, Türkçe Cortana'nın da 2016 yı bulacağını söylemiştik. Bence Windows 10' u bizim telefonlar en erken Aralıkta alır arkadaşlar. Türkçe Cortanayı da Bence 2016 Mart gibi alırız diyorum ben. Yalnız bu söylediklerim Final sürümler için. Ön izlemelerini çok daha erken alacağımızı sanıyorum. (Cortana hariç).
Soru şu: final sürüm verilene kadar bize kaç yapı daha verilir?
ben cortana ya 2016 son çeyrek diyorum12 Ağustos 2014'te daha Windows 10'un adı yokken:
1 Mayıs 2015'te:
Mesajlarını yazmışım geçmişte. Sanırım yazdıklarım az farklarla doğru çıkıyor. İnşallah Türkçe Cortana içinde yanılmam ya da çok gecikmez.
950 ve 950xl ın resimleri saat 9.50 de çekilmiş hoşuma gitti
Aaaa tühHiç güleceğim yoktu
Montaj o montaj
Öyledir, modelleri temsil eder. Firma çıkardığı tüm cihazlara modellerini saate ekler.Aaaa tühama hoş
Çoğu modele dikkat etmemiştim bir tek bunlara dikkat ettim almayı düşünüyorum da para sıkıntıÖyledir, modelleri temsil eder. Firma çıkardığı tüm cihazlara modellerini saate ekler.
Yalnız değilsinÇoğu modele dikkat etmemiştim bir tek bunlara dikkat ettim almayı düşünüyorum da para sıkıntı
Yalnız değilsin
Bu cihazları gördükten sonra ms daha fazla güvenmeye başladım açıkçası.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?