KırmızıBeyaz60
Üye
Aynen abi bende onu merak ediyorum ama hiç bilgi yok.Bir kaç tane farklı inceleme izledim hiç birinde yüklü Yapı hakkında bilgi verilmedi.
Ms ser veriyor sır vermiyor demekki.boş durduğunu hiç sanmıyorum ama bu ms ne planlıyor acaba.Bir kaç tane farklı inceleme izledim hiç birinde yüklü Yapı hakkında bilgi verilmedi.
Adam zaten dalga geçmiş tek eksik parantez içinde ünlem ama onu da kullanan çok kimse yok zatenTek kusur buydu yani bununla her şey halloldu öyle mi?
Fark etmez kullanacak kullanmazsa ben ciddi anlarım kimsede bir şey diyemez.Adam zaten dalga geçmiş tek eksik parantez içinde ünlem ama onu da kullanan çok kimse yok zaten
Yapı 10546Cihazlarda kurulu olan sistem hakkında bilgi yokmu
10546 nasıl bu kadar iyi çalışıyor yahu heralde cihazlar için özel optimizasyon yapılmış.Yapı 10546
Tabii ki bunu önceden de demiştim.10546 nasıl bu kadar iyi çalışıyor yahu heralde cihazlar için özel optimizasyon yapılmış.
Bende aynı şeyleri düşünüyorum,dünkü etkinlikte gördüm ki cihaz olayı tamam.ms.harika cihazlar yapmış,eğer aralık ayında yayınlanacak final sürümde de aynı kaliteyi yakalarsa bu iş tamamdır inşallah.Arkadaşlar ben dünkü etkinlik sonrası kendimce düşündüm ve bence yılbaşı gecesi elimizdeki telefonları şimdiki halinden veya 8.1 versiyonundan çok daha iyi seviyede kullanacağız. Ben böyle düşünüyorum.
Ayrıca 2016 içinde Windows 10 Mobile ile telefonlarımız gençlik aşısı almış, bi parça yenilenmiş gibi hissederek kullanabiliriz. Ha birde eğer Türkçe Cortana yada en azından betası gelirse telefonlar 2. gençlik aşısını da almış gibi olacak.
Böyle birşey olursa sizi bilmem de benim Lumia 920 beni 1 yıl daha rahatlıkla götürür. (Fiziksel hasar almazsa).
Arkadaşlar ben dünkü etkinlik sonrası kendimce düşündüm ve bence yılbaşı gecesi elimizdeki telefonları şimdiki halinden veya 8.1 versiyonundan çok daha iyi seviyede kullanacağız. Ben böyle düşünüyorum.
Ayrıca 2016 içinde Windows 10 Mobile ile telefonlarımızı gençlik aşısı almış, bi parça yenilenmiş gibi hissederek kullanabiliriz. Ha birde eğer Türkçe Cortana yada en azından betası gelirse, telefonlar 2. gençlik aşısını da almış gibi olacak.
Böyle birşey olursa sizi bilmem de benim Lumia 920 beni 1 yıl daha rahatlıkla götürür. (Fiziksel hasar almazsa).
Cihazlar Kasım ayında final sürümün eksik hali yüklü olarak satışa sunulacak. Zaten Windows Hello'nun Beta olmasından da bunu anlıyoruz. Ama bugün gelen bilgi cihazların satışa çıktıktan sonra Aralık ayında final güncellemesini alacağını gösteriyor.Tanıtılan cihazlar gerçekten de çok iyi.
İnşallah yılbaşına kadar sistemdeki eksiklikleri de giderirler.
Mevcut cihazların büyük bir kısmı Aralık ayında W10 Mobil Final güncellemesini alacak.
İlk nesil (920, 820 vb) cihazlara da Aralık ayında verebilirler mi bilmiyorum. Belki bizler yılbaşından sonraya kalabiliriz.
Ben W10 Mobile Final verilse bile 920'de kalmayı düşünmüyorum açıkçası. Performansının iyi olacağı konusunda kuşkularım var.
Öte yandan 950XL'e geçmek için de sistemi biraz gözlemlemek istiyorum.
Onu da ancak Kasım ayı içerisinde yeni cihazlar Final sürümüyle çıktığında görebileceğim sanırım.
(Cihazlar etkinlikte "Insider Preview" yüklü olarak tanıtıldı, ancak satışa çıkarken final sürümünü yükleyeceklerdir)
Her ne olursa olsun, yeni yapı yayınlana kadar sizi götürür.. Her şeye rağmen dönüp dönüp win 10 Mobile yüklenmesi önemli bir dozda alışkanlık yarattığını gösteriyor.Arkadaşlar 5 gündür 8.1 kullanıyorum telefon w10 a alışmış galiba bazı uygulamalarda sapıtıyor.Dayanamadım tekrar w10 yükledim keşke ilk gün ki kadar stabil kalabilse yeter resmen akıyor
Negatif düşüncenin dozunun bu kadar da yüksek olması fazla değil mi?Satın gitsin telefonları , bunlardan medet umarak aylarca bekleyeceğinize 3310 kullanın daha iyi , hiç değilse beklentiniz olmaz. İşletim sistemi ne durumda market ne durumda diye merak ediyoruz bunlar hala yeni telefon satma derdine düşmüşler. Windows 10 mobile ile tek paylaşım yapmadılar sadece continium üzerinde durdular buda bizim işimize yaramıyor çünkü sadece yeni telefonlar destekleyecek.
Bu saaten sonra yeni wp telefona 2500 küsür kim para verirki , şu forumdaki en fanatik wp fanının bile wp telefona 1000 tl üzeri vereceğini sanmıyorum.
Universal app tam olarak nedir açıklayabilir misiniz?
Cihazlar Kasım ayında final sürümün eksik hali yüklü olarak satışa sunulacak. Zaten Windows Hello'nun Beta olmasından da bunu anlıyoruz. Ama bugün gelen bilgi cihazların satışa çıktıktan sonra Aralık ayında final güncellemesini alacağını gösteriyor.
Bunlardan ayrı olarak, mevcut cihazlar Aralık ayında final güncellemesini almamış olsa bile Insider Preview programı için verilecek yapılar aynı kararlılıkla olacaktır. Yani Preview kullananlar için güncellemenin yayınlsnmamasının pek de bir esprisi olmayacaktır.
Acaba dün bahsedilen universal appler tahminen ne zaman mağazada olurlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?