maydinmaydin
Üye
Windows 10 for phones Preview Build 10038.12518 yapı numarasına ait ekran görüntüleri geldi.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
büyük karo yada dikey karo bu ikisi sanırım sadece büyük ekranlara gelecekEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
büyük karo yada dikey karo bu ikisi sanırım sadece büyük ekranlara gelecek
Bak ne güzel bir olay yakalamışsın. Zaten preview'in yayınlanma amacı da bu. Bu gibi şeyleri geri bildirimlerde belirtin ki kullanıcıların isteklerine göre geliştirme amacına ulaşmış olsunAllah Aşkına bu nedir ya ben şimdi 1520 kullanıyorum yeni bir numara kaydedeceğim noyu yazdım kaydetmek için taaaaaaaa sol üst köşedeki kaydet butonunamı basayım !!!! yapma Ms bu kadar acemi olma .Numarayı silmek içinde taaaa en sağ yukarı silme butonunamı basayım !!!
bu arama ekranını hiçmi hiç beğenmedim .Eşşek kadar aşağıya Arama butonu koyacağına sağına silme solunada kaydet butonu koy.Allah bildiği gibi yapsın bu MS .
Ali Kemal abi bu bir bug değil bence bu tamamen tasarım eksikliği ben numara yazıp kaydet dediğimde aynı isimden 2 defa kaydederse rehbere hadi bu bug bu tarz problemleri bildirsin kullanıcılar ama bu kadar amatör bir tasarım için benim feedbackime ihtiyac duyup değiştirecekse biz yanmışız ozamanBak ne güzel bir olay yakalamışsın. Zaten preview'in yayınlanma amacı da bu. Bu gibi şeyleri geri bildirimlerde belirtin ki kullanıcıların isteklerine göre geliştirme amacına ulaşmış olsun
bu hafta bir fırtına beklemiyor sadece şuan mevcut verilen cihazların dışında bir kaç cihaza daha verilir ama tanıtımın yapıldığında gösterilen diğer özelliklerle birlikte yatay ve büyük karo dışında spartan gelir office gelir tekrar nadasa geçer bekleriz.bana göre bu hafta fırtınalar kopacak gibi geliyor yayınlanır diye düşünüyorum
Ali Kemal abi bu bir bug değil bence bu tamamen tasarım eksikliği ben numara yazıp kaydet dediğimde aynı isimden 2 defa kaydederse rehbere hadi bu bug bu tarz problemleri bildirsin kullanıcılar ama bu kadar amatör bir tasarım için benim feedbackime ihtiyac duyup değiştirecekse biz yanmışız ozaman
eski tarasırma şu şekilde ekleseler vede biraz daha tuş takımlarını estetik yapsın oldu bitti yani
Böyle bir şey mi olurmu saçmalama istedikleri gibi yayınlayamazlar.En iyisini yayınlamak zorundalar ki müşteriyi memnun etsinler..Beta sürümü değil mi istedikleri gibi yayınlarlar, demek ki son kullanıcıda problem çıkıyor.
Orada genel olarak masaüstü sürümden bahsediyor.
Telefon için olan sistemin test süreci masaüstüne göre daha karmaşık ve zordur diye düşünüyorum. Ne kadar incelemeden geçerse geçsin sorun çıkma ihtimali masaüstü sürümden daha fazla.
Bakalım gelecek sürümde ne özellikler gelecek.
Bu perşembe gelmezse haftaya salı-perşembe arasını beklemek zorunda kalacağız.
Böyle bir şey mi olurmu saçmalama istedikleri gibi yayınlayamazlar.En iyisini yayınlamak zorundalar ki müşteriyi memnun etsinler..
Hadi sistem zor diyelim ama yaptıkları beta program bile sorunlu çıktğını gördük, istediği kadar zor olsun ellerinde telefon yazılım ustaları var kendi şirketide yazılım şirketi.bu küçük birşey olsada önemli aslında.Bir kişi bir programı sorunsuz yapıp mağazaya sürebiliyorken bir şirketin böyle yapması da onların sorunu o yüzden bu konuda hiç savunulacak taraflarını görmüyorum.Bizler sevdiğimiz için görmemezlikten ve önemsemiyoruz sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?