Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Üzerinize alınmayın lütfen, Genel çoğunluğun davranışlarıyla ilgili düşüncelerimi söyledim.
Kendime de söyledim tabiki ..
Hem zaten derler ki "istisnalar kaideyi bozmaz" : ) )

Tepkiler: Esendağlı
2016 yıda unutalım yani?

Tepkiler: bozkirdangelen
5 gün kaldı biraz daha sabır
Bu ve bunun gibi sözler 8.1 güncellemesi ile ilgilide söyleniyordu.Ve ondan sonra wp10 mobile içinde söylendi.Bakalım göreceğiz

Arkadaşlar, sizdeki Windows Mobile 10 a ait 9 ncu yapıda Zil Sesi Yaratıcısı isimli uygulama çalışıyor mu?
Bugün, sabah ve akşama doğru iki ayrı güncelleme yayınlandı yine çalışmıyor..

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Arkadaşlar, sizdeki Windows Mobile 10 a ait 9 ncu yapıda Zil Sesi Yaratıcısı isimli uygulama çalışıyor mu?
Bugün, sabah ve akşama doğru iki ayrı güncelleme yayınlandı yine çalışmıyor..
Uygulamada sorun yok ama bu yapıda sorun var o yüzden çalışmıyor. Gabriel yeni yapıda düzelecek dedi.

Tepkiler: bozkirdangelen
Göz atma ekranının yeri neresi bulamıyorum yahu

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Göz atma ekranının yeri neresi bulamıyorum yahu
Bu konunun ilk mesajından bağlantısına tıklayın, açılır.
--------------------------------------------------------
Yandex Windows 10 Mobile desteğiyle sadece Windows 10 için güncellendi.

Tepkiler: erhanercan

4MaGuS

Üye
kimse bahsetmemiş ancak son gelen kamera güncellemesinden sonra ben resim çektiğimde resim sol üst köşede yuvarlak ve büyüyüp küçülen bir haraketli simge oluyor bir anlık önceden böyle bir şey yoktu sanarım

1520 tlf.da 10 da gün içimde 3 kere reset attı sıkıldım. 8.1 geri döndüm. ..aslında neden resetlemeler çoğaldı onu da anlamadım ..neyse sıkılana kadar 8.1 devam

1520 tlf.da 10 da gün içimde 3 kere reset attı sıkıldım. 8.1 geri döndüm. ..aslında neden resetlemeler çoğaldı onu da anlamadım ..neyse sıkılana kadar 8.1 devam
Güncelleme gelecek diye telefonumdaki(1520 8.1)bütün uygulamaları kaldırmıştım,baktım ki 6 ekimden sonraya kaldı can sıkıntısından bir sürü program yükledim telefonuma,,sanırım 130 tane falan,nasılsa 8.1 de sıkıntı çıkmıyor

güncelleme 6ekimden sonra mı gelecek arkadaşlar

Ama dünya varmış win 10 demek makineye bağlı hasta demek.
Kablolarla yaşamaya başlamıştık artık

8.1 bende kullanmak istiyorum ama ısınıyor ve çabuk pil sömürüyor 10 iyi şimdilik daha sıkıntı yok ufak tefek şeyler var ama düzelir.

8.1 bende kullanmak istiyorum ama ısınıyor ve çabuk pil sömürüyor 10 iyi şimdilik daha sıkıntı yok ufak tefek şeyler var ama düzelir.
Final yayınlandığında w10m gerçekten güzel olacak,birde içi güzelce doldurulursa tadından yenmez

Tepkiler: sahanemir
Final yayınlandığında w10m gerçekten güzel olacak,birde içi güzelce doldurulursa tadından yenmez
Birinci nesil (920, 820 vb) cihazlarda adam gibi çalışacak bir W10M (final) ancak yılbaşından sonra gelir sanırım.
920'ye verildiği sıralarda da ben 950XL'ye geçmiş olurum.

Tepkiler: bozkirdangelen, mp2934, Esendağlı ve 1 kişi daha

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Xbox (Beta) (9.9.25033.00000 > 10.10.2000.00000 ) güncellendi.

Tepkiler: Esendağlı
Rezalet kavramının işletim sisteminde şekil almış halidir wp savunanlarda neyi savunuyorlar anlamış değilim daha mağazadan güncelleme bulmuyor bulsa bile resetlediğim halde indirmiyor ha pardon bu beta bile değildi değil mi ondandır ms mobilden anlamıyor kardeşim bu kadar basit pc previewlerinde neden böyle şeyler yoktı çünkü ms pcden anlıyor mobilde rezalet bir tutumu ve sistemi var he bu arada sen söylemeden ben söylim kardeşim kimse zorla aldırmadı ama kimsede memnun kalmadı kalan varsa demektirki o eleman teknolojiden biraz geri kalmış pireyi deve sanıyor.

serinaga

Üye
Arkadaşlar bu yapıda, hiç Bluetooth kulaklık deneyen oldu mu ? Bugün lazım oldu bir deneyeyim dedim, müzik dinliyorum ama iş konuşmaya gelince cortluyor, ses bozuluyor, karşı tarafla anlaşamıyorum, gerçi hiç kapatıp açmadım telefonu, malum başlangıç ekranı geç geliyor da ...
Neyse, hazır bu vakitteyken bir kapatıp açayım bari