kamil5028347 Üye GianniInfantino' Alıntı: Kuran yok mu hala? Genişletmek için tıkla ... telefon yeniden başladı ve şuanda güncelleme denetliyor braayn' Alıntı: gecenin kahramın arkadaşımız herhalde ilk önce kurup ssleri paylaşacak Genişletmek için tıkla ... güncelleme %80 de bitmek üzere inmesi
GianniInfantino' Alıntı: Kuran yok mu hala? Genişletmek için tıkla ... telefon yeniden başladı ve şuanda güncelleme denetliyor braayn' Alıntı: gecenin kahramın arkadaşımız herhalde ilk önce kurup ssleri paylaşacak Genişletmek için tıkla ... güncelleme %80 de bitmek üzere inmesi
Rıza Soylu Üye Dexter Morgan' Alıntı: @skynet 512 cihazlardan göç etmeli artık Genişletmek için tıkla ... 1520 bile güncellemeyi alamadı ki
Dexter Morgan' Alıntı: @skynet 512 cihazlardan göç etmeli artık Genişletmek için tıkla ... 1520 bile güncellemeyi alamadı ki
Dexter Morgan Üye kamil5028347' Alıntı: telefon yeniden başladı ve şuanda güncelleme denetliyor güncelleme %80 de bitmek üzere inmesi Genişletmek için tıkla ... Seni yoracağız bu gece
kamil5028347' Alıntı: telefon yeniden başladı ve şuanda güncelleme denetliyor güncelleme %80 de bitmek üzere inmesi Genişletmek için tıkla ... Seni yoracağız bu gece
skynet Üye Dexter Morgan' Alıntı: @skynet 512 cihazlardan göç etmeli artık Genişletmek için tıkla ... Yok abi ben bozulana kadar kullanacağım
Dexter Morgan' Alıntı: @skynet 512 cihazlardan göç etmeli artık Genişletmek için tıkla ... Yok abi ben bozulana kadar kullanacağım
Rock Ve Roll Üye kamil5028347' Alıntı: telefon yeniden başladı ve şuanda güncelleme denetliyor güncelleme %80 de bitmek üzere inmesi Genişletmek için tıkla ... Sizin telefonunuzda 8gb boş yer var mıydı ? Ya da ne kadar vardı ?
kamil5028347' Alıntı: telefon yeniden başladı ve şuanda güncelleme denetliyor güncelleme %80 de bitmek üzere inmesi Genişletmek için tıkla ... Sizin telefonunuzda 8gb boş yer var mıydı ? Ya da ne kadar vardı ?
kamil5028347 Üye GianniInfantino' Alıntı: Kuran yok mu hala? Genişletmek için tıkla ... telefon yeniden başladı ve şuanda güncelleme denetliyor braayn' Alıntı: gecenin kahramın arkadaşımız herhalde ilk önce kurup ssleri paylaşacak Genişletmek için tıkla ... güncelleme %80 de bitmek üzere inmesi Rock Ve Roll' Alıntı: Sizin telefonunuzda 8gb boş yer var mıydı ? Ya da ne kadar vardı ? Genişletmek için tıkla ... 6.14 gb boş vardı
GianniInfantino' Alıntı: Kuran yok mu hala? Genişletmek için tıkla ... telefon yeniden başladı ve şuanda güncelleme denetliyor braayn' Alıntı: gecenin kahramın arkadaşımız herhalde ilk önce kurup ssleri paylaşacak Genişletmek için tıkla ... güncelleme %80 de bitmek üzere inmesi Rock Ve Roll' Alıntı: Sizin telefonunuzda 8gb boş yer var mıydı ? Ya da ne kadar vardı ? Genişletmek için tıkla ... 6.14 gb boş vardı
ArMaGeDdOn_87 Üye kamil5028347' Alıntı: telefon yeniden başladı ve şuanda güncelleme denetliyor güncelleme %80 de bitmek üzere inmesi Genişletmek için tıkla ... Yenilikleri bekliyoruz
kamil5028347' Alıntı: telefon yeniden başladı ve şuanda güncelleme denetliyor güncelleme %80 de bitmek üzere inmesi Genişletmek için tıkla ... Yenilikleri bekliyoruz
kimbilir_01 Üye Şu an ms ye gaby e vs kim varsa redmond da alayına gidiyorum çok hızlı hissediyorum kendimi bu konuda
Şu an ms ye gaby e vs kim varsa redmond da alayına gidiyorum çok hızlı hissediyorum kendimi bu konuda
kamil5028347 Üye ArMaGeDdOn_87' Alıntı: Yenilikleri bekliyoruz Genişletmek için tıkla ... resim atacam bitsinde
skynet Üye Ya o değilde 8GB hafızası olan modeller bu güncellemeyi nasıl yükleyecek ? (Gerçi gelmedi ama soruyorum işte )
Ya o değilde 8GB hafızası olan modeller bu güncellemeyi nasıl yükleyecek ? (Gerçi gelmedi ama soruyorum işte )