suyunsesi
Üye
Vaktinde benim L920 de sim okumuyordu, simi yeniledim düzeldi. O gün bugündür sim hatası yok.ben 2. el lumia 925 aldım (ucuz etti işin özü) wm10 yükledim sorunsuz kullanıyordum. bugün aniden sim kartı görmez oldu telefon wm10dan olabilirmi daha önce böyle bir durumla karşılaşan oldumu? şuyan sıfırlıyorum ama teldemi sorun var acab diye çok korkuyorum.
yok hocam arkadşın sim i taktım onuda görmüyor. bayram bayram iyi kazım yedim. telefonu sıfırladığımdan numarasınıda bulamıyorum adamın şimdi.Vaktinde benim L920 de sim okumuyordu, simi yeniledim düzeldi. O gün bugündür sim hatası yok.
Haftaya bugün belli olur akıbeti.Abi yapı yapı yapı yapı nereye kadar çok merak ediyorum ya?
Acaba final ne zaman gelecek muamma?
Biriside 1520 için yapmışLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızdeneyenler var mı acaba
Devam ediyor çalışmaları. Evet haberim var. Bu konuda bir şey diyemem@Sensation MS Xaomi'ye win 10 romu yapıyordu ne oldu o iş?
Adamalar MS'den önce 830'a android yüklemişler
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bende mi denesem ki10. yapının geleceği falan yok.biraz aksiyon lazım
lumia 1520 android 5.02
gelir bilemiyorum920 ye de gelirmi acaba
gelir bilemiyorum
Evet maalesefW10 için şu ana kadar yayınlanan yapılarda bir uygulamayı güncellerken hala uygulamanın tamamını mı indiriyor ?
Kamerada, wi-fi de falan sorun yokmuş ama tekrar wp yapamayacaksak risk almam benGeri dönebiliyor muyuz Denim'e? Kamera uygulamarı vs sorun çıkarır mı? Bunlara cevap varsa Android'de denerim ben telefonda, WWE Immortals oyununu kendi cihazımdab mutlaka oynayacağım bir gün, ne pahasına olursa olsun be.
Kamerada, wi-fi de falan sorun yokmuş ama tekrar wp yapamayacaksak risk almam ben
Hadi belirtmelerini falan geçtim yorumlarda da kimse sormamış wp ye nasıl döneriz? diye dönmek gibi bir düşünceleri yok demek kiAynen baktım bende şimdi yorumlarda yazmışlar onu ama WP'ye dönme güvencesi yok, ya da en azından belirtilmemiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?