Dexter Morgan
Üye
Giriş yapılmış. Whatsappta kişiler gözüküyor.O zaman ayarlardan hesabınız ile giriş yaptığınızdan emin olun ayarlardan bakıp.
Giriş yapmışsanız önce soft sonra hard reset kalıyor geriye
Güncellemeyi yaptım. Sonuç aynıKişiler ve Posta uygulamaları ile ilgili sorununuz için; uygulamalar bölümündeki depolama uygulamasını çalıştırarak kişiler ve posta uygulamalrını bu bölümden kaldırarak ve telefonunuzu tekrar kapatıp açtıktan sonra mağazadan kaldırmış olduğunuz Kişiler ve Posta uygulamalarını tekrar kura bilirsiniz..
Kişiler ve Posta uygulamaları ile ilgili sorununuz için; şuan mağazada Outlook Posta uygulamasında güncelleme var. bu güncellemeyi yükledikten sonra sorunun devam edip-etmediğini kontrol edebilirsiniz..
bnim 1520 de dün çok az kullandım cihazı bu saatlerde şarj %50 idi. Bu gün sabahtan beri durmadan kullanıyorum. Şarj şuan %60. 1520 de batarya kullanım düzeltmesi yapmış olabilir mi bu güncelleme?
Ne kadar yakın zamanda olur kiBugün güncelleme yokmuş.
Bizzat bana cevap verdiBugün güncelleme yokmuş.
bu hafta yeni yapı gelme ihtimali varmı?Bugün güncelleme yokmuş.
Niye diye sorduğunda cevap vermemişBizzat bana cevap verdi
AynenNiye diye sorduğunda cevap vermemiş
Hayır sadece bir sonraki Fast Ring yapıda hedef cihazların belirlenmesini sağlıyor.Performans iyileştirmesi anlaşılan ...
Biraz daha detay verir misin abiHayır sadece bir sonraki Fast Ring yapıda hedef cihazların belirlenmesini sağlıyor.
şef dediğin doğrudur da benim batarya kesin farkerti nasıl oldu bu ? Batarya kotu gidiyor diye cihaz sıfırladım ancak bu kadar iyi olmamıştı hiçHayır sadece bir sonraki Fast Ring yapıda hedef cihazların belirlenmesini sağlıyor.
Eyvallah kardeşimGenel anlamda kamera için çok iyi olduğunu söyleyebilirim. İlk açılış ki eskisine nazaran daha hızlı olmuş. Foto çekimi sırasında ya da sonrasında yükleniyor la falan karşılaşmadım. 920 kullanıyorum bu arada @braayn
daha oncede soylemişimdir. Milletin aksine arama tuşunun çalışmama sorunu dışında daha hiç bir sorun ile karşılaşmadım. (Maşallah diyelim de nazar değmesin)
Gabriel Aul konuyla ilgili bir açıklama yaptı. İnside Fast configuration güncellemelerini, Fast Ring güncelleme yaptıktan sonra Slow ringe geçiş yapanları tespit ederek bir sonraki Fast Ring güncellemesini o kullanıcılara vermemek için böyle bir Update yayınlıyorlar.Biraz daha detay verir misin abi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?