Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

zaakaan

Üye
Google Hizmetleri desteği gelene kadar beta kullanmayacağım yeniden. Belki hiç gelmez bende finali yüklerim. 8.1'e dönmüş oldum tekrar.

Herkese günaydın,benim KİŞİLER bölümündeki YENİLİKLER kısmında 'şu anda paylaşılacak haber yok'yazıyor ve ne kadar uğraşsam da herhangi bir paylaşımı göstermiyor.
Arkadaşlar sizlerde de bu şekilde mi yoksa paylaşımları görebiliyor musunuz.

yarım saat önce 9 ncu yapıyı 640 XL 'e yükleme işlemini başlattım. çok kısa süre içerisinde yeni yapıyı download etti, şu an yüklemek için hazırlanıyor'a geçti ve yine bir kaç dakika geçmeden %20 geçti..
Anlaşılıyor ki, microsoft tüm denemelerini yeni nesil telefonlar için yapıyor ve yeni yapılar da dahil her şey bunlarda daha iyi, daha sorunsuz çalışıyor..
Böyle diyorum da yükleme bitince inşallah bu sözlerimden pişman olmam..
@htcmobile
Birkaç sayfa önce arkadaşlar bu tip durumlar için bazı bilgileri paylaşmıştı.. Onların notlarını buraya aktarıyorum.
Bulamadığınız uygulamaları buradaki adresten takip ederek ulaşabilirsiniz.
Mağaza'da aramayla çıkmayan Microsoft uygulamaları:
Microsoft Mesajlaşma:
Messaging Skype Beta:
Photos Add-ins:
Nearby Numbers:
Mağaza:

çok ilginç bir şekilde hiç bir problem yok bende
L 620 için bunu söylüyorsanız eğer, Microsoft mucize yapmış.

Acaba, ful yedeklemeyi sıfırlamadan hemen önce onedrive'a yapsanız,
sıfırlama yapılması sırasında ONEDRIVE'deki yedekleri tümüyle ve özellikle sistemle ilgili uygulama yedeklerini aktarır mı?
Bunu denemek lazım..(Şayet zorunlu sıfırlama yapacak iseniz)

Son düzenleme:
hepsi mağazadan indiriliyor sadece bazı uygulamalar diğerleri kurulmadan inmeye biliyor. örneğin bende whatsapp bile tüm güncellemelerden sonra indirebildim.

Herkese günaydın,benim KİŞİLER bölümündeki YENİLİKLER kısmında 'şu anda paylaşılacak haber yok'yazıyor ve ne kadar uğraşsam da herhangi bir paylaşımı göstermiyor..
Bu konuyla ilgili bir yerlerde ayar var,
Hatta yükleme esnasında ya da e-posta yı tanıtım esnasında soruyordu.. "microsoft haberelrini almak istermisiniz" gibi.. ya da buna benzer bir soru..
O soruya hayır denilmiş ise gelmiyor olabilir...
biraz önce yeni bir telefona tanıtım yaparken birden önüme çıktı ve bu soruyu sordu.. sanıyorum bu söylediğiniz için..

Sorun derken günlük kullanıma etkisi bakımından şey etmiştim

Raskoln

Üye
şu göz atma ekranına da el atacaklar mı acaba 8.1 deki özelliklerin yarısı çalışmıyor görselliği de kilit ekranı ile uyumlu değil. Yoksa gözden çıkaracaklar mı?

Windows 10 Mobile TP sürümlerini en rahat alması gereken modellerden birisi.
Ama sorunlu yükleniyor..
Bir bakıyorsunuz L 620 ye yükleyen arkadaşımız "bende hiç bir sorun yok" diyor.. İlginç..
Bu TP' sürümleri hepimizin cep telefonuyla ilgili yargılarımızı alt üst ediyor. : ))

Tepkiler: Sensation

ogzhnoTr

Üye
Ya ben körüm sıkıntıları görmüyorum ya da ms gerçekten harika bişey yapmış

Tepkiler: ON9 ve bozkirdangelen

4MaGuS

Üye
9.yapı herkese sıkıntılı geldi anlaşılan bende de bir sürü sorun var ilk olarak bazı uygulamaları istenildiği gibi çalışmıyor ve hiç karşılaşılmayan sorunlar çıkabiliyor birde bundan daha önemli ben hiç bir uygulama ekran yön kilidi ile yan moda çeviremedim bazı uygulamarın kendi özelliği direk yan oluyorda onun dışında ayarlar olsun mesajlar olsun hiç bir ekranda ekran yana dönmüyor anladım, ayrıca ana ekrana uygulama ekliyemiyorum yeni bir uygulama indirmek baya sorunlu bazen inmiyor bu yapıyı iyice batırmışlar 8. yapı baya iyiydi

yok benim l 520 de 8. yapıya göre şuan çok çok iyi durumda. tabi bir iki güne ne olur bilemem. genelde ilk başlarda süper diyoruz sonradan cıvıtmaya başlıyor sistem.

L 640 XL'in yüklenmesi tamamlandı,
Yükleme yaparken bazı önemli konularda dikkatli oldum.
Şu an bakabildiklerimle HotSp.. dışında her şey iyi gidiyor.
Ne başlangıç ekranında, ne de kilit ekranında her hangi bir sorun gözükmüyor..
Yükleme işlemi 1 saati geçmedi.

EgeOgmen

Üye
Telefonu yeniden başlatın olmaz ise, şarkıları yedekleyin silin tekrar telefona atın belki düzelir. Şuan bende sorun yok.
Kardeşim sağolasın yapıyorum şuan sana bide şey sorcam bende 2 tane windows phone var biri 620 biri 1020 dün 620 ye attım mağaza yok ama 1020 de var nasıl düzeltirim bu işi?