Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

ogzhnoTr

Üye
çok ilginç bir şekilde hiç bir problem yok bende

Tepkiler: skynet

skynet

Üye
Hocam bende uygulama yok denecek kadar az
Ana ekranım bu şekilde:

9 tanede uygulama var

Tepkiler: Dexter Morgan

EgeOgmen

Üye
Abi ben ilk önce 620 ye attım ama şimdi mağazayı bulamıyorum nasıl uygulama kuracağım bu telefona
Abi ben ilk önce 620 ye attım ama şimdi mağazayı bulamıyorum nasıl uygulama kuracağım bu telefona

SLH.55

Üye
Groove Müzik & Filmler ve Tv güncelleme geldi.

9. Yapının son durumu nedir? Sorunlar var mı 1520 de

9. Yapının son durumu nedir? Sorunlar var mı 1520 de
Sorunsuz olsaydı zaten final sürüm olurduçok az sorun yaşayanda var benim gibi fazla sorun yaşayan da var.benim yaşadığım sorun başlangıç ekranının çok geç gelmesi idi yukarıdaki mesajlarıma bakabilirsin.

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Telefon sürekli ısınıyor. Müzik dinlerken, 2 dakika kurcalayınca filan. Çok ısınma değil ama genellikle ılık. Haliyle şarja etkisi var. Şarj çok kötü şimdilik. Sıfırlamayı düşünüyorum fakat sıfırladıktan sonra bunlardan hangileri Mağaza ile inebiliyor? Birkaçı lazım oluyor.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

9.yapıya geçemedim, 8.yapıda da yeni yapı indiriliyormuş gibi duruyor, yarım saat kurcalasam telefonu %20-25 şarj gidiyor. Kaç gündür eve de gidemedim, bugün gider gitmez 8.1e dönüp bırakcam.

skynet

Üye
Ses ve ekran dışında diğerleri bende güncelleme hatası verdi bende depolamadan onları sildim Ama sıfırladıktan sonra göz atma ve dokunu ayarlayabiliyorsun onda sıkıntı yok.

Tepkiler: Sensation

BLasTeaR

Üye
Bu Yapıda Ayarlarda Göz Atma ekran ayarlarını bulamadım nedense

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ses ve ekran dışında diğerleri bende güncelleme hatası verdi bende depolamadan onları sildim Ama sıfırladıktan sonra göz atma ve dokunu ayarlayabiliyorsun onda sıkıntı yok.
Dokun ve Ekran çalışsın bana yeter

1003 kurdum kuralı format/reset dahil yeni güncelleme olmuyor hata veriyor ...8.1 e de dönemiyorum usb takın diyor takılı olduğu halde

skynet

Üye
Dokun ve Ekran çalışsın bana yeter
Ekranda sıkıntı yok ama dokun dediğim gibi güncelleme hatası veriyor bende çift tıkla uyandırmayı açıp alt menü tuşlarının titreşimini de kapattıktan sonra depolamadan sildim

Tepkiler: Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ekranda sıkıntı yok ama dokun dediğim gibi güncelleme hatası veriyor bende çift tıkla uyandırmayı açıp alt menü tuşlarının titreşimini de kapattıktan sonra depolamadan sildim
Akşam sıfırlayayım. Hem 8.1 kalıntıları da gitsin.

Tepkiler: Esendağlı ve skynet