Esendağlı
Üye
930 a ios 9 ile mi flash attınPc yoksa sıkıntı. Zaten pc yoksa yükleyebiliyorsan da yükleme.
Bu arada telefona flaş attım, Windows Phone 8.1'e geri döndüm, 9. Yapıyı tekrar yüklerken bu hatayı aldım nedendir acaba bir bilgisi olan var mı?
@bulutsuzgece @Sensation
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Kim ne desin ki,kimisi memnun kimisi değil.tamamen sana bağlı,kolay gelsinForumda son karar ne ? Şimdi yüklesem mi yoksa yüklemesem mi ikilemde kaldım. Edge nasıl. Facebook dahil her işimi oradan yapacağım. İnternet iyiyse gerisi mühim değil. Fikirlerinizi alayım dedim
Ondan tekrar teyit almak istiyorum. 920 kullanıp yükleme yapan biri cevap verirse sevinirim. Gerçi kaybedecek tek şeyim zaman. Dün gece sıfırladım bekliyorum.930 a ios 9 ile mi flash attıneee rakamlar aynı olursa karışır tabii
Kim ne desin ki,kimisi memnun kimisi değil.tamamen sana bağlı,kolay gelsin
Ondan tekrar teyit almak istiyorum. 920 kullanıp yükleme yapan biri cevap verirse sevinirim. Gerçi kaybedecek tek şeyim zaman. Dün gece sıfırladım bekliyorum.930 a ios 9 ile mi flash attıneee rakamlar aynı olursa karışır tabii
Kim ne desin ki,kimisi memnun kimisi değil.tamamen sana bağlı,kolay gelsin
Rudy bildigin hazır cevap. Bildirimler nasıl olacak diye soran birisine cevabı yapıştırmış.Bu Rudy Huyn'da nasıl bir beyin var arkadaş. Valla helal olsun
70 küsur mb bu, wifi lazım indirmek için.Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ben 920 ile ilgili bilgi alamadım,Son yapıyı 925te kullananların yorumu ne? Yüklemeye değer mi 8.yapıya göre.
Mikrofon seçeneği Türkçe de hala aktif olmuyorMedyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
WPciler olarak bide şansımızı BB OS ilemi denesekUmarım aynı başarıyı mobil sistem de de yakalar,bu benim temennim.ben Apple nin cihazlarına 3000-3500 tl veremem,androide de alışamıyorum
Hocam bugün batarya çok kötüydü,8.1 e dönecektim ancak cihazı yarın da test etme kararı aldım,sonucu buraya yazarımBen 920 ile ilgili bilgi alamadım,
Buda Rudy'nin konsepti mi yoksa uygulamasını mı yazacakRudy bildigin hazır cevap. Bildirimler nasıl olacak diye soran birisine cevabı yapıştırmış.
Bende görünüyor.sıkıntı yok.istediğim sesi atayabiliyorum bu yapıda.8. yapıda atayamıyordumönceki yapılarda Mp3 leri zil sesi olarak kullanabiliyorduk bilgisayardaki bütün MP3 zil seslerini telefona RingTone klasörüne kopyaladım daha öncede aynı işlemi defalarca yapmıştım hiç sıkıntı olmamıştı ama şimdi kopyaladığım zil seslerini telefonda göremiyorum bilgisi olan varmıdır arkadaşlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?