Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

güncelleme yapan arkadaşlar sizde de kurduğunuz .apk lar da sıkıntı varmı bende çalışmıyorlar kaldırıp tekrar yüklememe rağmen

W10 yedeğini 8.1'e yükledim başlangıç ekranı karıştı Şimdi 10'a geçince bakalım n'olacak. Çarklardayım.

Benim de çok şükür %40'ı geçti şarj...
10536.1004'ün çarkları başladı.
Haydi bakalım rastgele

Tepkiler: suyunsesi, OnurYurdakul, skynet ve 2 diğerleri

zaakaan

Üye
İlk güncellemede nihayet "Neredeyse bitti..."yi gördüm.

skynet

Üye
Çarklarda ki çubuk tamamen doldu ama hala bekletiyor

serinaga

Üye
Az evvel fotoğraflar uygulamasını karıştırırken, ilk reseti attı L1520 9.yapı, haydi hayırlısı bakalım, gerçi sabah yüklendiğinden beri resetlememiştim ...

Evet sabahtan beri uğraşmanın genel özetini alırsak:

1) W10 Mobile yükleyecek arkadaşlar (eğer güncellemede sorun yaşıyorlarsa) öncelikle Windows Phone Recovery Tool ile WP8.1 Cyan'a döndürün. (8.10.12393)
2) Telefon güncellemesine gidin ve sonraki güncellemeyi (Denim'i) bulun. (8.10.12434)
3) Mağazadan gerekli güncellemeleri yapın ve güncellemeler bitince telefonu yeniden başlatın.
4) Mağazadan Windows Insider'ı indirip açın, Önceki Sürümleri Al>Fast Ring seçeneğini seçtikten sonra Kabul Et'e basın. Telefon konfigürasyonu gerçekleşecek ve yeniden başlatma isteyecektir, başlatın.
5) Telefon açıldıktan sonra Telefon Güncellemelerini kontrol ederek doğrudan en son yapı olan 10536.1004'ü yükleyin.
Hatırlatma: W10 Mobile yapı güncellemeleri için gerekli minimum şarj düzeyi %40 bunu unutmayın.
WP8.1 Cyan ve Denim'de ise %20-30 bandındayken bile yükleme yapabilirsiniz.

ben güncellemeyi kurmaya başlayalı een fazla 10-15 dakika oldu.İlk güncelleme şuan 60 da ve hızla ilerliyor.Umarım böyle devam eder

ben güncellemeyi kurmaya başlayalı een fazla 10-15 dakika oldu.İlk güncelleme şuan 60 da ve hızla ilerliyor.Umarım böyle devam eder

Piston aşağı inince otobüs boşaldı, ortalık rahatladı tabi

Tepkiler: suyunsesi, bozkirdangelen ve kaygisiz43
Bir zamanlar çarklardan korkardık, şimdi çarkları görelim diye dua eder olduk

Tepkiler: suyunsesi, bozkirdangelen, skynet ve 1 kişi daha

skynet

Üye
Neredeyse bitti
@bulutsuzgece
Hocam ben cyan veya denim de mağaza güncellemelerini yapmadan direk kuruluma geçtim sıkıntı olmadı

skynet

Üye
Evet sonunda 9. yapıya zorda olsa ulaştım

Tepkiler: suyunsesi ve erhanercan
8.1den nasıl yukluyoruz

Aşağıdaki gibi (Eğer zaten 8.1'de iseniz 4. adımdan itibaren) :

Tepkiler: hajkhanx33

Rainesto

Üye
10536.1004 buldu şimdede 12 saat bu sürer heralde