bozkirdangelen
Üye
Hadi bakalım , butonu kırmaya hazırımGabe'den mesaj var: Yeni yapı 10536.1004 sürümünün dün saat 4:00’da tamamlandığını ve yeni yapının gayet iyi olduğunu söylüyor.
Diğer Twit'inde ise testlerin sonucuna göre iyi devam ederse sabah basacak düğmeye, tabii saat dilimi ifade ettiği için yarın 18:00 ~ 22:00 saatleri arasında yeni yapının yayınlanmasını bekleyelim.
Bu arada, Fast Ring olarak indirilmeye sunulacakmış.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızMobile build update: We deployed 10536.1004 to our final Microsoft ring yesterday @ 4:00. Data for ring promotion is looking good so far.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızIf it continues to look good then tomorrow AM (Redmond time) is most likely ETA for posting to Fast ring.
Hadi bakalım , butonu kırmaya hazırım.
win10 kurdum şuan ilk hata ekran görüntüsü almıyor ses açma + kilite basıyorum ekran görüntüsü alınamadı diyor
Lumia cihazın varsa, Telefon kısmına ekle istersen
Bekleyemedin 1 güncük daha, sabırsız
o kadar sabrettik yeter de bu sürümde ekran görüntüsü almıyor mu
Arkadaşlar 8.1'e nasıl geri döneceğiz yapı 8'den bilen biri var mı acaba ? LSRT vardı ve hiç sorunsuz 3-5 defa geri yükleme yapmıştım, ama şimdi çalıştırdığımda güncelleme var dedi ve LSRT > NSRT ye dönüştü. Onu çalıştırınca da L1520 için uyumsuz olduğunu, WPRT'yi yüklememi istedi, ben de üşenmedim yükledim veeeeee sonuç, WSRT telefonu algılamıyor. Şarjın %70 ve üzerinde olması istenmiş MS tarafından, şimdi şarja koydum bakalım ne olacak
Alması lazım 8. yapıda alıyor yani benim hatırladığım kadarıyla o hata 7. veya 6. yapıda kaldıwin10 kurdum şuan ilk hata ekran görüntüsü almıyor ses açma + kilite basıyorum ekran görüntüsü alınamadı diyor
Yarın bu saatlerde hızlı. Yavaş yok.arkadaşlar anladığım kadarıyla bugün hızlı yarın yavaşmı geliyor?
Hadi bakalım bekliyoruz. Astoria desteği 512lere gelecek mi bu yapıdaGabe abimiz önemli birkaç açıklama daha ekleyerek;
Öncelikle yeni yapının performansına değinerek, yeni yapıda performans ayarlamaları yapıldığını aktardı. Bu ayarlamalar ile işletim sisteminin 10512 den daha iyi bir hıza sahip olacağını gösteriyor.
Burada ise 10536.1004 sürümüne direk güncelleme şansına sahip olduğumuzu ve Windows Phone 8.1 yada Windows 10 Mobil 10xxx yapılarından herhangi birinden direk olarak 10536.1004 sürümüne yükseltme yapılabileceğini belirtmiş.
Burada, eğer 10536.1003 sürümü yüklediyseniz yeni güncellemeyi alamayacağınızı ve telefonunuzu windows recovery tool ile Window Phone 8.1 sürümüne düşürmeniz gerektiğini söylemiş.
Bu arada güncellemenin boyutu ortalama 500 MB olacak.
Bir önceki yapıdaki mağaza sorunu giderildiğini ve artık mağazadan uygulama satın alırken bir sorun yaşamayacağımızı söylüyor agamız.
Şimdiden hayırlı olsun diyelim
Takipteyim!
Son Yapı'yı kurmadığım için bilemiyorum, kuran arkadaşlar yardımcı olur inşallah.
Hım. İnşallah olur, haber verirseniz sevinirim. Aklım takıldı şimdi.
Hocam bu sürüm olayını anlamadım sonu 1004 veya 1003 bunu nasıl anlıyoruz hakkında kısmında sadece 10512 yazıyor. Bu sürümler bize gelmedi mi? tam anlayamadım :hımmmGabe abimiz önemli birkaç açıklama daha ekleyerek;
Öncelikle yeni yapının performansına değinerek, yeni yapıda performans ayarlamaları yapıldığını aktardı. Bu ayarlamalar ile işletim sisteminin 10512 den daha iyi bir hıza sahip olacağını gösteriyor.
Burada ise 10536.1004 sürümüne direk güncelleme şansına sahip olduğumuzu ve Windows Phone 8.1 yada Windows 10 Mobil 10xxx yapılarından herhangi birinden direk olarak 10536.1004 sürümüne yükseltme yapılabileceğini belirtmiş.
Burada, eğer 10536.1003 sürümü yüklediyseniz yeni güncellemeyi alamayacağınızı ve telefonunuzu windows recovery tool ile Window Phone 8.1 sürümüne düşürmeniz gerektiğini söylemiş.
Bu arada güncellemenin boyutu ortalama 500 MB olacak.
Bir önceki yapıdaki mağaza sorunu giderildiğini ve artık mağazadan uygulama satın alırken bir sorun yaşamayacağımızı söylüyor agamız.
Şimdiden hayırlı olsun diyelim
Takipteyim!
(2015.8.25.1 > 2015.9.9.2)Mağazada güncellendi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?