Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sorunsuz olması 24 saat beklemeye değer.
Sanki başka çaremiz varmış da. : )

BLasTeaR

Üye
Gabe'den mesaj var: Yeni yapı 10536.1004 sürümünün dün saat 4:00’da tamamlandığını ve yeni yapının gayet iyi olduğunu söylüyor.
Diğer Twit'inde ise testlerin sonucuna göre iyi devam ederse sabah basacak düğmeye, tabii saat dilimi ifade ettiği için yarın 18:00 ~ 22:00 saatleri arasında yeni yapının yayınlanmasını bekleyelim.
Bu arada, Fast Ring olarak indirilmeye sunulacakmış.

Mobile build update: We deployed 10536.1004 to our final Microsoft ring yesterday @ 4:00. Data for ring promotion is looking good so far.

If it continues to look good then tomorrow AM (Redmond time) is most likely ETA for posting to Fast ring.

Tepkiler: StRonK

Rygebin

Üye
Hadi bakalım , butonu kırmaya hazırım .

Rainesto

Üye
win10 kurdum şuan ilk hata ekran görüntüsü almıyor ses açma + kilite basıyorum ekran görüntüsü alınamadı diyor

serinaga

Üye
Arkadaşlar 8.1'e nasıl geri döneceğiz yapı 8'den bilen biri var mı acaba ? LSRT vardı ve hiç sorunsuz 3-5 defa geri yükleme yapmıştım, ama şimdi çalıştırdığımda güncelleme var dedi ve LSRT > NSRT ye dönüştü. Onu çalıştırınca da L1520 için uyumsuz olduğunu, WPRT'yi yüklememi istedi, ben de üşenmedim yükledim veeeeee sonuç, WSRT telefonu algılamıyor. Şarjın %70 ve üzerinde olması istenmiş MS tarafından, şimdi şarja koydum bakalım ne olacak

BLasTeaR

Üye
o kadar sabrettik yeter de bu sürümde ekran görüntüsü almıyor mu

Son Yapı'yı kurmadığım için bilemiyorum, kuran arkadaşlar yardımcı olur inşallah.

Hım. İnşallah olur, haber verirseniz sevinirim. Aklım takıldı şimdi.

Heyecana gerek yok yarın bir bug daha bulurlar haftaya derler

gkhntlbs

Üye
arkadaşlar anladığım kadarıyla bugün hızlı yarın yavaşmı geliyor?

BLasTeaR

Üye
Gabe abimiz önemli birkaç açıklama daha ekleyerek;

Öncelikle yeni yapının performansına değinerek, yeni yapıda performans ayarlamaları yapıldığını aktardı. Bu ayarlamalar ile işletim sisteminin 10512 den daha iyi bir hıza sahip olacağını gösteriyor.

Burada ise 10536.1004 sürümüne direk güncelleme şansına sahip olduğumuzu ve Windows Phone 8.1 yada Windows 10 Mobil 10xxx yapılarından herhangi birinden direk olarak 10536.1004 sürümüne yükseltme yapılabileceğini belirtmiş.

Burada, eğer 10536.1003 sürümü yüklediyseniz yeni güncellemeyi alamayacağınızı ve telefonunuzu windows recovery tool ile Window Phone 8.1 sürümüne düşürmeniz gerektiğini söylemiş.
Bu arada güncellemenin boyutu ortalama 500 MB olacak.

Bir önceki yapıdaki mağaza sorunu giderildiğini ve artık mağazadan uygulama satın alırken bir sorun yaşamayacağımızı söylüyor agamız.
Şimdiden hayırlı olsun diyelim

Takipteyim!

Tepkiler: zaakaan, suyunsesi, csH ve 2 diğerleri
Hadi Hadi bakalım bekliyoruz. Astoria desteği 512lere gelecek mi bu yapıda

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Windows Hesap Makinesi(10.1508.14010.0 > 10.1508.14020.0) güncellendi.

serinaga

Üye
Son Yapı'yı kurmadığım için bilemiyorum, kuran arkadaşlar yardımcı olur inşallah.

Hım. İnşallah olur, haber verirseniz sevinirim. Aklım takıldı şimdi.

Uğraştığım PC Win7 idi, Aynı zamanda başka bir PC'ye (Windows 10) sadece WPRT kuruyorum bakalım ilk defa o ne yapacak ...

Rygebin

Üye
Hocam bu sürüm olayını anlamadım sonu 1004 veya 1003 bunu nasıl anlıyoruz hakkında kısmında sadece 10512 yazıyor. Bu sürümler bize gelmedi mi? tam anlayamadım :hımmm

Abi ben ben güncelleme kontroly yaptım 10116 yı buldu şimdi gitmiyor ne yapmalıyım ?

skynet

Üye
Mağazada güncellendi

Tepkiler: Sensation