Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yapı 10536 ile ilgili;
- Yapı 10166'ya kadar düzgün olan ve 10512 ile bozulan açılır menülerin akışkan olmayarak/bozularak açılmaları hala düzelmemiş. (örneğin hamburger menülerin açılması)
- Yapı 10512'de Türkçe çevirisi olan bazı şeyler yeniden İngilizce olmuş.

BLasTeaR

Üye

haydaaa
..neyse sövmeyeceğim.

Nasıl olsa insideriz,herşeyi hakederiz

Rygebin

Üye
Çeviriyi nasıl kaybediyorsunuz arkadaş bu nasıl bir saçmalık ?

Tamam insider, deneme sürümleri, geliştirici falan da. Ne zaman bitecek arkadaş bu?

WP'ciler sürekli bir şeyler bekliyor, bi stabilizasyonumuz vardı övündüğümüz bak o da sallanıyor şimdi. Ha düzelecek tabi ama herkes herşeyi kullanmış, keşfetmiş olacak.(USB OTG falan)

papakudioflu

Emekli Yönetici
Yapı 10536.1003 sürümündeki hata son anda farkedilip kaldırılan kadar 200 kişi yüklemiş. Bu 200 kişi yeni yapıyı yüklemek için Windows Phone 8.1'e dönmek zorunda kalacak.

-_SEFA_-

Üye
Yapı 10536.1003 sürümündeki hata son anda farkedilip kaldırılan kadar 200 kişi yüklemiş. Bu 200 kişi yeni yapıyı yüklemek için Windows Phone 8.1'e dönmek zorunda kalacak.
bende yükleyebilseydim dönmeye razı olurdum. Bir sonraki güncellemenin 1 ayı var sonuçta bir ay sonra dönerdik...

Ben iki kere dönüp tekrar kurdum zaten çokta sıkıntı değil ama geçen hafta bize kızanlar bu hafta yükleyince bize hak verecek diye düşünüyorum.
Yeni özellik vermedikleri halde stabilizasyon çalışması yaparken iyi olan yerleri bozmanın saçmalığını kimse bana anlatmaya çalışmasın

Tepkiler: kaankulahli ve ON9

csH

Üye
Wp8 deyken akıllı veri vardı aylık kota izlemek için şu an o şekilde ayarlama yapılamıyor mu

Wp8 deyken akıllı veri vardı aylık kota izlemek için şu an o şekilde ayarlama yapılamıyor mu
AYARLAR > Ağ ve Kablosuz içerisinde VERI KULLANIMI alanına girerek gerekli ayarları yapabilirsiniz.

Son düzenleme:
Orayı biliyorum ama sınır koyma yok
orada KULLANIM AYARLARI yazısının sağında DÜZENLE diye bir yer var
Düzenle'ye girerek sınır koyabiliyorsunuz.
Daha doğrusu bağlı olduğunuz şebekeden aldığınız veri miktarını girerek diğer alanları da doldudurabiliyor ve veri kulalnımını takip edebiliyorsunuz.
Şimdilik eskisi kadar dinamik değil ama idare ediyor.

Tepkiler: csH

csH

Üye
Şu an sim kart başka telefonda takılı o yüzden gözükmüyor sanırım menü. Takınca tekrar denerim teşekkürler

10536.1003 aşırı sorunluymuş. 1 ay bekledik hiçbir şeyi düzeltmemişler

Moderatör edit: Diğer yerli sitelere link vermeyelim.

Yönetici tarafından düzenlendi:
10536.1003 aşırı sorunluymuş. 1 ay bekledik hiçbir şeyi düzeltmemişler Moderatör edit: Diğer yerli sitelere link vermeyelim.
Anlatılanlar doğruysa şuan ki yapı çok daha iyi 10536.1003 nolu yapıdan, ancak verilecek olan yapı 10536.1004 umarım o yapıda bunlar giderilmiştir.

Yönetici tarafından düzenlendi:

skynet

Üye
Bir yapı iyi bir yapı kötü olacak herhalde bundan sonra

Her yapıda bazı şeyler düzelecek sistem performansı artacak diyoruz . bu sefer sağlam olanlar kafayı yiyor. Acaba mühendisler kafayı çektikten sonra mı işe geliyorlar