serinaga
Üye
Şu an cihazında klavye boyutu seçeneği olan var mı?
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Yapı 10536 ile ilgili;
- Yapı 10166'ya kadar düzgün olan ve 10512 ile bozulan açılır menülerin akışkan olmayarak/bozularak açılmaları hala düzelmemiş. (örneğin hamburger menülerin açılması)
- Yapı 10512'de Türkçe çevirisi olan bazı şeyler yeniden İngilizce olmuş.
Nasıl olsa insideriz,herşeyi hakederizYapı 10536 ile ilgili;
- Yapı 10166'ya kadar düzgün olan ve 10512 ile bozulan açılır menülerin akışkan olmayarak/bozularak açılmaları hala düzelmemiş. (örneğin hamburger menülerin açılması)
Çeviriyi nasıl kaybediyorsunuz arkadaş bu nasıl bir saçmalık ?Yapı 10536 ile ilgili;
Apple nin bir komplosudur kesin,lumia ların hızlı yükselişinden korkmuş olmalılar ki böyle bir komployu yaptılarÇeviriyi nasıl kaybediyorsunuz arkadaş bu nasıl bir saçmalık ?
bende yükleyebilseydim dönmeye razı olurdum. Bir sonraki güncellemenin 1 ayı var sonuçta bir ay sonra dönerdik...Yapı 10536.1003 sürümündeki hata son anda farkedilip kaldırılan kadar 200 kişi yüklemiş. Bu 200 kişi yeni yapıyı yüklemek için Windows Phone 8.1'e dönmek zorunda kalacak.
AYARLAR > Ağ ve Kablosuz içerisinde VERI KULLANIMI alanına girerek gerekli ayarları yapabilirsiniz.Wp8 deyken akıllı veri vardı aylık kota izlemek için şu an o şekilde ayarlama yapılamıyor mu
Orayı biliyorum ama sınır koyma yokAYARLAr > Ağ ve Kablosuz içerisinde VERI KULLANIMI alanına girerek gerekli ayarları yapabilirsiniz.
orada KULLANIM AYARLARI yazısının sağında DÜZENLE diye bir yer varOrayı biliyorum ama sınır koyma yok
Şu an sim kart başka telefonda takılı o yüzden gözükmüyor sanırım menü. Takınca tekrar denerim teşekkürlerorada KULLANIM AYARLARI yazısının sağında DÜZENLE diye bir yer var
Düzenle'ye girerek sınır koyabiliyorsunuz.
Daha doğrusu bağlı olduğunuz şebekeden aldığınız veri miktarını girerek diğer alanları da doldudurabiliyor ve veri kulalnımını takip edebiliyorsunuz.
Şimdilik eskisi kadar dinamik değil ama idare ediyor.
Yok yok AMERİKANIN OYUNLARIApple nin bir komplosudur kesin,lumia ların hızlı yükselişinden korkmuş olmalılar ki böyle bir komployu yaptılar
Anlatılanlar doğruysa şuan ki yapı çok daha iyi 10536.1003 nolu yapıdan, ancak verilecek olan yapı 10536.1004 umarım o yapıda bunlar giderilmiştir.10536.1003 aşırı sorunluymuş. 1 ay bekledik hiçbir şeyi düzeltmemişler Moderatör edit: Diğer yerli sitelere link vermeyelim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?