Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Gelecek haftadan önce yayınlayacaklar sanırım ama o zaman salı günü verecekler.

skynet

Üye
Eeee bugünde mi yalan oldu şimdi

Seni terk edipte gitmek var ama...ah bu lumia nın gözü kör olsun

İyi haber ise yapıdaki mağaza çökme sorununu çözmüşler.
Sonuçta yeni yapının gelmesi gelecek haftaya kaldı.
Muhtemelen salı diye düşünüyorum.

remzi33

Üye
Kesinlikle rezalet bir durum. Yeni yapıyı hazırlarken acaba neden eski yapıdaki düzgün bölümleri bozuyorlar? Biri bana bunu açıklayabilir mi? Abi yeni özellik eklersin hata verir anlarım. Hatalı bölümü düzeltemezsin anlarım. Ama düzgün bölümü niye bozuyorsun ya! Binlerce insanı böyle ümitlendirmek ayıptır ya!

Tepkiler: bilalbilik

zaakaan

Üye
Yükleyeceğim APK'ları bile hazırlamıştım. :/

Tepkiler: bilalbilik ve m542tf

skynet

Üye
Bu kadar beklettiler bari pazartesi versinler

Yavv insanın sabrını deniyorlar resmen bi b.k olmaz bunlardan lanet ettirdiler.Nokia da aynı stratejiden kaybetti şimdi bunlarda aynı yoldan gidiyorlar

Tepkiler: ON9, .BlueTR, murooo55 ve 2 diğerleri

cadde19

Üye
Ulan bu zamana kadar ne yaptınız hiç mi denemediniz bakalım nasıl bir yapı olmuş deneyelim performansı nasıl demediniz mi ne kadar saçma iş yapıyorsunuz ya !!!!
Madem öyle niye anket yapıyorsunuz milleti galeyana getiriyorsunuz ?

Hadi onu da geçtim yapılar arasında en az 1 ay fark var yattınız yattınız son gün mü yeni yapı için uğraştınız .
Allah belanızı versin Microsoft gibi sizin.

Tepkiler: bilalbilik ve ulabuneya
Yahu bunlardan bir cacık olmaz. Zaten win10 dedikleri sistem büyük yenilikler getirmiyor. Arayüz desen taş devrinden kalma druyor. Wp8.1 i cilalayıp piyasaya sürecekler. Hep aynı nane , burada şu hata çıktı bu hata çıktı diye milleti alaya alıyorlar. 3e 5e bakmadan telefonu satacağım artık o kadar bunaldım. Market mağaza desen zaten çöp adam gibi alternatif tarayıcı bile yok. Yıl olmuş 2015 2016ya giriyoruz.

Neye üzülüyorum biliyormusunuz , bu beceriksiz şirket nokiaya yazık etti. Güzelim Nokia wp ucubesi üzünden piyasadan silindi gitti.

Evlenme vaadiyle kaçırılıp tecavüz edilmiş gibi hissediyorum

Tepkiler: wpfurkan, flutewoddy, ceza87 ve 17 diğerleri
hep yalan sonraki yapıyı engelleyecek falan demek ki mağazadaki problem öyle geçiştirilecek bir problem değilmiş bunlar da bu saatten sonra o kadar oylama falan yaptık bunu sebep gösteremeyiz dediler gittiler sebep uydurdular.. ulan 8 yapıdır zaten beklemedeydim, ilk defa tamam bunu yükleyeceğim dedim onda da ertelendi iyi mi..?

Günlük gabriele kufur seansımız burada son buluyor. Teşekkür ederiz