bozkirdangelen
Üye
Galiba Telefon modeline göre değişiyor, çıkış-giriş yapmama rağmen ben yine giremedim.OneNote güncellendi.
Mağazada sıkıntı yok şu an.
Galiba Telefon modeline göre değişiyor, çıkış-giriş yapmama rağmen ben yine giremedim.
Sanırım mağaza ile ilgili(sunucu tarafında) bazı çalışmalar yapıyorlar.Evet Lumia 920'de hala açılmıyor.
Eğer karşımdaki yanlış bir şeyi savunuyorsa evet var ayrıca burada konuştuğumuz hangi veri bilimselki ne bilimselliği bekliyorsunuz eğer köy kahvesi gibiyse ortam hiçbir kahvede insanlar zorla alıkonulmazlar he ayrıca nerede yeni yapı geldi mi henüz kurdunuz mu acaba nasıl androidden stabil iostan smooth mu?@yuvanacuu ;
sizde tartışmayla ilgili kalıtımsal bir sorun mu var?
elinizde bilimsel bir veri olmadan ortaya atılan düşünceler bana köy kahvesi ortamını hatırlatıyor.
O yüzden de fazla uzatmaya gerek var mı?
Konumuz olan Windows 10 Mobile yeni yapı dururken.
Bu akşam ki yorumlara göre yarın 8.1den direkt 9. Yapıya geçeceğim inşallah ☺Son 8 saat...
Az daha sabır
5.ye ne zaman uymuşum ki şimdi uyacam ben 9.yapıyı kurucam ve yarım saat bekliycem emi. Görülmedi, görülemez, Görülmesi bile teklif edilemez.Windows 10 Mobile 9 ncu yapıyı ilk kez yükleyeceklere öneriler
(Bu alandaki arkadaşlarımızın önerilerinden yararlanılmıştır)
1- Veri yedeklemesini yapınız.
2- Telefon rehberini yedekleyiniz(Senkronize ediniz)
3- Telefonun başlangıç ekranında fazla uygulama bulundurmayınız. Mümkünse önemsizleri sonra yüklemek üzere kaldırınız.
4- Telefon şarj göstergesinin %70 ve üzerinde olmasını sağlayınız.
5- Sistem yüklendikten sonra telefon ilk kez açıldığında en az yarım saat hiç dokunmayınız(Bir kenarda dursun ve sistem çalışması devam etsin)
6- Sistemin arka planda yapısal çalışmalar yaparken yine telefonla ilgili ayarlara mümkünse hiç dokunmayınız.)
7- yarım saat gibi geçtikten sonra MAĞAZA'ya giriniz güncelleme sayfasındaki yüklenmek üzere hazır olan güncellemelerin tümünü durdurunuz.
Ardından da sistem güncellemeleri varsa sadece onları seçerek güncellenmesini sağlayınız(Öncelikle mağaza, ses vs.)
8- Sistemle ilgili veya bazı önemli güncellemeler yüklendikten sonra telefonu kapatıp açmalısınız. Bazı durumlarda da bildirim ekranına "Telefonu yeniden başlatmalısınız" uyarı geldikten sonra telefonu kapatıp açınız.
9- Durdurduğunuz diğer güncellemeleri mağaza ya girerek tekrar başlatınız.
Kurulum sonrası Yeni yapıda sorun yaşayan arkadaşlarımızın AYARLAR ve HAKKINDA menüsüne girerek SIFIRLAMA seçeneğini çalıştırmaları.
NOT:Her ne kadar güncelleme WİFİ üzerinden yapılsa da sonraki aşamalarda internet paketi yeterli olmayanların hücresel veri nin açık olup-olmadığına dikkat etmesi..
Yanında olsam telefonu bir kenara koyar, elini kolunu bağlarım. Tabi Hi-Man 'lik yapıp ipleri parçalamaz isen.5.ye ne zaman uymuşum ki şimdi uyacam ben 9.yapıyı kurucam ve yarım saat bekliycem emi. Görülmedi, görülemez, Görülmesi bile teklif edilemez.
Sıkıntı çıkarmaz ise sıfırlamayın. Sizin alışkın olduğunuz ayarlar üzerine kurulu olması iyidir.Valla bende sıkıntı çıkarsın çıkarmasın yapacağım ilk iş kuruludan sonra sıfırlamak olacak
Yanında olsam telefonu bir kenara koyar, elini kolunu bağlarım. Tabi Hi-Man 'lik yapıp ipleri parçalamaz isen.
Sıkıntı çıkarmaz ise sıfırlamayın. Sizin alışkın olduğunuz ayarlar üzerine kurulu olması iyidir.
Bir de Kurulum du ardından da sıfırlamaktı derken epey bir zaman alıyor.
Örneğin sadece SIFIRLAMA nerdeyse yarım günü alıyor.
Ben 8.yapıyı kurduktan sonra sıfırlamadım ve neredeyse tam performans ve sorunsuz kullanıyorum diyebilirim,ben 9.yapıyı da kurduktan sonra sorun çıkmaz ise yine sıfırlamadan kullanacağım.Valla bende sıkıntı çıkarsın çıkarmasın yapacağım ilk iş kuruludan sonra sıfırlamak olacak
Ben 8.yapıyı kurduktan sonra sıfırlamadım ve neredeyse tam performans ve sorunsuz kullanıyorum diyebilirim,ben 9.yapıyı da kurduktan sonra sorun çıkmaz ise yine sıfırlamadan kullanacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?