Aybars1979
Üye
hatırlamıyorum ama şuan arama tuşuna bastığımda bing açılıyor yandex diil.Bu söylediğinizi windows 10 mobile den mi yaptınız..
ben win 10 da arama tuşuna bastım siz diince bing açılıyor yandex diil.8.1'de oluyor da win10'da bulamadım
Peki win10'u kurduktan sonra hiç sıfırlama yaptınız mı ?hatırlamıyorum ama şuan arama tuşuna bastığımda bing açılıyor yandex diil.
ben win 10 da arama tuşuna bastım siz diince bing açılıyor yandex diil.
Dediğiniz gibi önceki yapıda Bingti, şimdi Yandex. Bing daha iyiydi. Yandexi silince Bing oluyor ama uygulama olarak değil, Microsoft Edge ile açıyor.10 da arama motorunu değiştirme şansımız yok şimdilik öncedende ayarlasanız otomatik olarak yandex geliyor önceki yapıda bing çıkıyordu.
Arkadaşlar bende yine bing çıktı.
evet bir kaç kez yaptım.Peki win10'u kurduktan sonra hiç sıfırlama yaptınız mı ?
Bende şuan yandex duruyor ama bing çıkıyorDediğiniz gibi önceki yapıda Bingti, şimdi Yandex. Bing daha iyiydi. Yandexi silince Bing oluyor ama uygulama olarak değil, Microsoft Edge ile açıyor.
Bing tarayıcıdan mı yoksa uygulama olarak mı açılıyor.Bende şuan yandex duruyor ama bing çıkıyor
Garanti Cep şubesinden gelen mesajlarda hala bildirim yokSon mesajlaşma güncellemesiyle bildirimler gelmeye başladı. Maşallah diyelim
Şimdi bende de oldu. Kayıtlı olmayan numaradan mesaj geldi ve bildirim gelmedi.Garanti Cep şubesinden gelen mesajlarda hala bildirim yok
Bende bunu seviyorum ama Yapı 10512 ile bu kalktı bende.arama ruşuna basınca bu ekran geliyor
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Olsun en azından kayıtlı olanlarda bildirim geliyorŞimdi bende de oldu. Kayıtlı olmayan numaradan mesaj geldi ve bildirim gelmedi.
Rahatsız etmek istememiştirŞimdi bende de oldu. Kayıtlı olmayan numaradan mesaj geldi ve bildirim gelmedi.
İşte bu kadar pozitif olunuz..Rahatsız etmek istememiştirolumlu düşünün
Mağazada önceden yayınlanmış uygulamalarda değişiklik yapmak istediğimiz zaman bir şekilde önümüz kesilerek windows 10'a göre modifiye edilmesi doğrultusunda sistem yönlendiriyor.Dikkat ediyorum son günlerde mağazada güncellenen uygulamaların çoğu Windows 10 Mobile desteği ile güncelleniyor. Bu iyi bir haber. En azından uygulama entegrasyonu geç kalmaz. Bu arada son olarak Whatsapp Beta aldığı yeni güncelleme ile Windows 10 Mobile desteği kazanmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?