Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

braayn

Üye
Dediğiniz gibi olur ya da o zamana kadar tamamlanmış olur. Yanlış hatırlamıyorsam 19 ekimde olması lazım tanıtımın, tabii bu tarihte de tanıtılıp tanıtılmayacağı kesin değil.
MS bir çok konuda kesin değil yani şu tarihte veriyoruz dediğinde vermeleri lazım. Yanlış hatırlamıyorsam 9 eylülde Apple " Hey siri " adlı etkinliğinde yeni iki cihazını tanıtacak. 6s ve 6s plus adamlar genelde dedikleri tarihleri sektirmeden tanıtımlarını yapıyor.

MS'tun cihazları belki hazır ama sistem hazır olmadığı için adamların eli kolu bağlı.Sistem konusunda deneyimli olmalarına rağmen davranışları ve politikası çok acemice.Ben kendisi işimi yaparken bazen aceleci davrandığımda aynı anda bir çok şeyi yapmaya çalışıyorum ve finalde ya hata yapıyorum yada birşeyleri unutmuş olup eksik yapıyorum.İşte şuan MS'tun ruh hali tamda benim aceleyle birşeyleri yapayım derken yapamadığım duruma benziyor.

1.Pc tarafı
2.Oyun konsolu
3.Halo Lens
4.Windows 10 Mobile
5.Diğer platformlara çıkardığı uygulamalar

nereye saldıracağını şaşırmış durumda.

ogzhnoTr

Üye
Hepsinin farklı departmanı var

tanyyy

Üye
beyler pek yeri değil ama benim 920 sizlere ömür. en ufak internet kullanımında bile işlemci aşırı ısınıyor pili yeni değiştirmeme rağmen inanılmaz hızlı bitiyor. garantisi de bitti ne yapsam bilmiyorum

Lumia 925te de bende pilden şikâyetçiyim o yüzden 640 XL a taktım kafayı

-_SEFA_-

Üye
pc den bi tapabilirseniz yazılımı yeniden yükleyin. Lityum bataryaların ömrü yalnızca kullandıkça değil zamana bağlı olarak da azalır. Aldığınız bataryanın alt kısmında tarihi yazar. Yeni mi diye bi kontrol edin. Mumkun ise bi sure cyan kullanıp deneyin.

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Evrensel Skype
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Tepkiler: BomberMAn_01 ve trepcan

papakudioflu

Emekli Yönetici
ben yükledim direk varsayılan uygulama olarak atadım. Ama sms'le doğrulamada hata veriyor

papakudioflu

Emekli Yönetici
bu arada iki ayrı uygulama olarak indiriyor. Birisi Messaging Skype Preview diğeri de Skype Video Preview

Rygebin

Üye
arama ekranı daha kolay ve basit bir hale gelmiş beğendim

gkhntlbs

Üye
Skype yi nasıl indireceğiz _?

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Bu ekran görüntüsündeki sistem simgeleri nedir öyle

Ekli dosyalar