bozkirdangelen
Üye
Bende de öyle.. Telefon modeline göre yapıyordur.Program açıldığında bir kaç fotoğraf gösteriyor 'see all photos' seçtiğimde atıyor bende.
bendede aynı sorunProgram açıldığında bir kaç fotoğraf gösteriyor 'see all photos' seçtiğimde atıyor bende.
bendede aynı sorunProgram açıldığında bir kaç fotoğraf gösteriyor 'see all photos' seçtiğimde atıyor bende.
Bir arkadaşımın L 920 si vardı.. 8 ci yapı yüklü.7. yapıda çakılıp kalmaya ve şarj konusunun iyice canımı sıkmasına dayanamadım 8.1'e dönüş yapıyorum artık. 9. yapıda görüşmek üzere
%50 ya gelir yada gelmezBugün gelme ihtimali %'de kaç sizce
bende sorusuz çalışıyor resim seçiyorum düzeltmesi için creativ i açıyorum düzenliyorum sorun yok sanırım başarılı gibi.L930bendede aynı sorun
bendede aynı sorun
Ya da @Bay H@bulutsuzgece nin gabein tweetini paylaşıp bu hafta da güncelleme yok demesine yaklaşık 3 saat kaldı
EDİT..evet see all Photo siyince atıyor ama ona gerek de yok zaten istediğiniz resmi açın düzenlemeye geçin uygulamayı açın sorunsuz işlemlerinizi yapın.bende sorusuz çalışıyor resim seçiyorum düzeltmesi için creativ i açıyorum düzenliyorum sorun yok sanırım başarılı gibi.L930
Bende sıfırladım ilk zamanlar çok iyiydi ama zamanla aynı sorunlar yeniden olmaya başladı.Bir arkadaşımın L 920 si vardı.. 8 ci yapı yüklü.
Nasıl gidiyor dedim, can sıkıcı sorunlar var ama, şimdilik memnunum dedi..
Bende sıfırla iyi olur dedim.. ve sıfırladıktan sonra çok memnunum diye tepki verdi.
Eski yapıları bilmem de 8 nci yapıyı L 535 e yükledim, gördüm ki nerdeyse Kararlı Yapı kadar iyi ve stabil.Bende sıfırladım ilk zamanlar çok iyiydi ama zamanla aynı sorunlar yeniden olmaya başladı.
7. yapı da çok güzeldi çok memnundum ama 8.yapı geldiğinden beri geçemedim bir türlü üstüne bir de aşırı ısınmalar, donmalar ve su gibi giden şarj da başlayınca bugün döndüm 8.1'e. ama hala alışamadım ya kocaman logolar, harfler falanBir arkadaşımın L 920 si vardı.. 8 ci yapı yüklü.
Nasıl gidiyor dedim, can sıkıcı sorunlar var ama, şimdilik memnunum dedi..
Bende sıfırla iyi olur dedim.. ve sıfırladıktan sonra çok memnunum diye tepki verdi.
Kocaman Logo'lar, harflerden söz ediyorsunuz..7. yapı da çok güzeldi çok memnundum ama 8.yapı geldiğinden beri geçemedim bir türlü üstüne bir de aşırı ısınmalar, donmalar ve su gibi giden şarj da başlayınca bugün döndüm 8.1'e. ama hala alışamadım ya kocaman logolar, harfler falan
haha dediğiniz er ile alakası yok dediğim olayın. Stock hali 10'a göre çok büyük o anlamdaKocaman Logo'lar, harflerden söz ediyorsunuz..
Bunları küçültme ve büyültme yeri var diye biliyorum.
AYARLAR da Erişim Kolaylığı'na Giriniz ve DİĞER SEÇENEKLER başlığı altındaki menüye bir bakarsanız, belki eşinize yarayabilir.
Windows Mobile 10 u bir kaç gün kullanan 8.1 i artık kullanmak istemiyor.. : ) )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?