Dexter Morgan
Üye
Arkadaşlarla sohbet ettiğimde yazı fontu değiştirme geldi diyorum. Tebrikler yazı fontu değiştirmeyi buldunuz diyor dalga geçiyor adam haklıOna kızanlara saydıranlara ''bu bir teknik ön izleme sürümü neden bu kadar acele ediyorsunuz'' gibilerinden birşeyler söylüyor kendince haklı olabilirde sistem diğer sistemlerin gerisinde kaldığı için insanlar bir an önce WP10 gelsin istiyor..
Meselenin özünde son dakika olunca Krosroys işindeki gibi inanasım gelmiyor.Aslında olay şu.
En son "no new builds today" dediği gün (çarşamba) henüz bitmemişti, bitmesine 9 dakika vardı.
Bu yüzden tekrar aynı şeyi söylemesine gerek yoktu. (tekrar söylerse aynı gün içinde 2 kere söylemişti olacaktı)
Ancak 10 dakika sonra artık günlerden "Perşembe" olacaktı ve perşembe için "no builds today" diyebilecekti.
Şu an bizimle birlikte o da Perşembe gününü yaşıyor. Ancak orada henüz sabahın ilk saatleri.
Ve o cevap twitindekinin aksine daha gecenin ilk saatlerinde (yani 10 dakika geçtikten sonra) "no builds today" dememiş.
Yeni yazacağı ilk twitlerde de herhangi bir olumsuzluk olmazsa, bugün hala şansımız var demektir
ilk mesajınız hayırlı olsunYarın gelme ihtimali yok mu? Neden bu hafta yalan olsun ki?
Twşekkürlerilk mesajınız hayırlı olsungenelde perşembe ve salı günleri güncelleme vermeyi tercih ediyorlar ama diğer günlerde de güncelleme verdikleri oldu tabii
Hayır, her zaman devam edecek1 ekim de ip bitecek dendi. Bence 1 Ekimde bir üst lige terfi edeceğiz. yani tam sürümün ufak ufak makyajlanan haline. Misal W10 gibi. Bir ayda 3-4 güncelleme aldı.
Bende sıkıntısız çalışıyorLumia creative studio beta gelmiş w10 için ama açılmıyor
açılıyor sorun yokLumia creative studio beta gelmiş w10 için ama açılmıyor
Aynen bende yarın 930 uma kavuşuyorum ve 9. Yapıyı geldiğinde direk kurmak istiyorum bu mümkün olacak mı sayın @bulutsuzgece ve @papakudioflu Abilerim?Ben şunu merak ediyorum,benim gibi 8.1 kullananlar gelecek 9.yapıyı direkt olarak yükleyebilecek mi.
ben geldiğinden beri wm 10 u kullanıyorum şarzından dolayı gayet.memnunum şahsen internet paylaşımı yok benim için olmaz sa olmazdı ama öylesine alıştım ki düzelene kadar sıfırlamak istemiyorum bekliyorum.Aynen bende yarın 930 uma kavuşuyorum ve 9. Yapıyı geldiğinde direk kurmak istiyorum bu mümkün olacak mı sayın @bulutsuzgece ve @papakudioflu Abilerim?
Bende internet yüzünden 8.1 e geri döndüm,2 günde kotamın %40 doldu baktım olmayacak cihazı 8.1 e geri döndürdüm.ben geldiğinden beri wm 10 u kullanıyorum şarzından dolayı gayet.memnunum şahsen internet paylaşımı yok benim için olmaz sa olmazdı ama öylesine alıştım ki düzelene kadar sıfırlamak istemiyorum bekliyorum.
Bu yeni yapı gelene kadar belli olan bir şey değil.Aynen bende yarın 930 uma kavuşuyorum ve 9. Yapıyı geldiğinde direk kurmak istiyorum bu mümkün olacak mı sayın @bulutsuzgece ve @papakudioflu Abilerim?
8.1 veya WP 10 Mobile TP arasında internet yönünden hiç bir fark olmadı..Bende internet yüzünden 8.1 e geri döndüm,2 günde kotamın %40 doldu baktım olmayacak cihazı 8.1 e geri döndürdüm.
Hayır, her zaman devam edecek
Bende sıkıntısız çalışıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?