bozkirdangelen
Üye
Damdan düşen dediğim işte bu idi : ) )Ben 1520 de 8.yapıyı neredeyse sorunsuz olarak 1 gün kullandım,sonra telefonu kapatıp açmam gerektiğin de ise başlangıç ekranı gelmez oldu belki 1-1.5 saat sonra geldi ekran.şurada yazılan tüm önerileri belkide denemişimdir ama nafile.bende tekrar o sıkıntıyı yaşamamak için 8.1 e geri döndüm.
Pc olmadan olmazşuan pc yok, 8.1 e geri dönemem demi?
8.1 e geri dönmeden önce sıfırlama yaparak denemen daha iyi olur.şuan pc yok, 8.1 e geri dönemem demi?
sıfırlamayı başlattım, umarım dediğiniz gibi sorun çözülür, bi de kurulu olan not uygulaması vardı, içinde adresler notlar vardı onlar gitmez demi, sd kartta kuruluydu?8.1 e geri dönmeden önce sıfırlama yaparak denemen daha iyi olur.
Bunun dışında 8.1 e geri dönebilmen için mutlaka bilgisayar olması lazım.
Ve tabiki ilgili proğramlar da..
Ben cihaza yaklaşık olarak 120-130 tane uygulama yükledim ve tüm bunları başlangıç ekranına kısayol olarak taşıdım gruplarına göre de klasörleme yaptım acaba diyorum sorun bundan dolayı olabilir mi.Damdan düşen dediğim işte bu idi : ) )
Ama hangi damdan düştüğü de önemli..
Bazı telefonlarda sorun çıkmıyor, bazılarında çıkıyor..
Büyük bir ihtimalle.. Hatta bir iki yazı okumuştum. Başlangıç ekranındaki uygulamaların çoğunu azaltın , sistem kurulduktan sonra geri getirirsiniz diye..Ben cihaza yaklaşık olarak 120-130 tane uygulama yükledim ve tüm bunları başlangıç ekranına kısayol olarak taşıdım gruplarına göre de klasörleme yaptım acaba diyorum sorun bundan dolayı olabilir mi.
bende 40-50 tane falan vardı, yarısı başlangıçtaydı işte, bi de oturum sormamıştı bana hiç, e postaya girince de bi dk bekle dedi durdu yarım saat boyuncaBen cihaza yaklaşık olarak 120-130 tane uygulama yükledim ve tüm bunları başlangıç ekranına kısayol olarak taşıdım gruplarına göre de klasörleme yaptım acaba diyorum sorun bundan dolayı olabilir mi.
Gitme ihtimali olabilir,sıfırlamayı başlattım, umarım dediğiniz gibi sorun çözülür, bi de kurulu olan not uygulaması vardı, içinde adresler notlar vardı onlar gitmez demi, sd kartta kuruluydu?
top task list öyle bişey olması lazım, onu sordu hayır dedimGitme ihtimali olabilir,
Ancak, kurulum yaparken SD KART sıfırlansın mı diye bir seçenek gelir ise evet demeyin..
Tabi bir de NOT uygulamanız acaba Windows 10 Mobile TP sürümünde çalışır mı?
Neyse ya.. nasıl olsa bindiniz bir alamete gidiyoruz kıyamete derler ya..
gidemiyoruz bile alamete doğru, çarklar öyle duruyo aynı yerinde.. :/top task list öyle bişey olması lazım, onu sordu hayır dedim
Olsun, belli bir zaman sonra ilerleme kadranında ani ilerleme yapıyor..top task list öyle bişey olması lazım, onu sordu hayır dedim
gidemiyoruz bile alamete doğru, çarklar öyle duruyo aynı yerinde.. :/
haydaaa.. diğer uygulamalar silinsin mi?Olsun, belli bir zaman sonra ilerleme kadranında ani ilerleme yapıyor..
Yok hemen değil,bu tür hareketleri genelde hafta sonu yapıyorumBüyük bir ihtimalle.. Hatta bir iki yazı okumuştum. Başlangıç ekranındaki uygulamaların çoğunu azaltın , sistem kurulduktan sonra geri getirirsiniz diye..
Şimdi ben bunu yazdıktan sonra sen tekrar 8 nci yapıyı yüklemeyesin : ) )
Bir süre telefona dokunma,haydaaa.. diğer uygulamalar silinsin mi?başlangıç ekranı geldi
Eskiden efekt mi vardı ?Eski efektlerin daha güzel olduğunu düşünen bir tek ben miyim ?
Görselliğin patlayan"dan once geleceğine inanmıyorum. Zaten çok da görsel bir sistem olacağını da sanmam. Samsunga bakmayın siz.Bende aynı mantıkla aldım lumiayı ama hakikaten arkadaşın dediği gibi biraz animasyon göz zevki fena olmazdı yani desinlerki aninasyonu neyim 512 mb ramli cihazlar desteklemiyor yada olmuyor diye direk satarım. Ama arkadaşında dediği gibi hiç bir animasyon yok boş yalın bir sistem kullanıyoruz stabil olması çok normal ben animasyonlar eklendiğinde bu kadar stabil olacağına inanmıyorum.
Ana ekrandaki efektten bahsediyorum; kutucukların tek tek gitmesi bence daha güzeldiEskiden efekt mi vardı ?
güzeldi de yavaştı biraz...Ana ekrandaki efektten bahsediyorum; kutucukların tek tek gitmesi bence daha güzeldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?