Esendağlı
Üye
Evet yaptım hatta cihazı sıfırlayıp tekrardan tüm uygulamaları güncelledim ama o sıkıntı hala devam ediyor,çokta sorun olmuyor gerçi.8 nci yapı yüklendikten sonra mağazada da güncelleme yapılıyor.
Siz mağaza güncellemesini yaptınız mı? (Sorun bundan kaynaklanabilir mi)
Kamera tuşu ile kameranın açılma denemesinde telefonun kapanmasının nedeni anlaşıldı.
Microsoft o tuşu yok saymış galiba.
Çünkü Microsoft logolu telefonlarda kamera tuşu yok.(kullandığım cepte olmadığından öyle sanılıyor)
Onur,
Telefonunu sıfırla daha iyi olur..
Bu sıcaklıkta bu kadar kızgınlık tehlikeli değil mi? :=))))
Sıfırladım.Kamera tuşu ile kameranın açılma denemesinde telefonun kapanmasının nedeni anlaşıldı.
Microsoft o tuşu yok saymış galiba.
Çünkü Microsoft logolu telefonlarda kamera tuşu yok.(kullandığım cepte olmadığından öyle sanılıyor)
Onur,
Telefonunu sıfırla daha iyi olur..
Bu sıcaklıkta bu kadar kızgınlık tehlikeli değil mi? :=))))
Sıfırlama sonuç değerlendirmelerini bekliyoruz :=) )Sıfırladım.
Psikopatım abi ben
Ben stabilite bekleyerek yükledim 8.yapıyı ve kilit ekranı geç gelmesi dışında hiçbir sıkıntı yok şuana kadar maşallah8. Yapı hatta 9-10. Yapı stabilite, kararlılık ve performans bekleyenler ya hiç Windows 10 Mobile Insider Preview güncellemesi yüklemenin ya da yükledilerse en kısa zamanda Windows Phone 8.1 kararlı sürümüne geri dönsünler.
İşin doğrusu, bu heyecanı yaşamak güzel bir şey.8. Yapı hatta 9-10. Yapı stabilite, kararlılık ve performans bekleyenler ya hiç Windows 10 Mobile Insider Preview güncellemesi yüklemenin ya da yükledilerse en kısa zamanda Windows Phone 8.1 kararlı sürümüne geri dönsünler.
Ehhh, her halde günlük kullanımda sıkıntı çıkarmayacak şeyler.. Win 10 Mobile TP ye katlanılabilir.-Şarj durumu çok sapıttı %60 iken kapa aç yapnca %100 oluyor( hoşuma gitmedi değil)
-pil tasarrufu çok iyi olmuş
-Edgede sık kullanılanlar yok !
-Telefon kapalı iken kamera tuşuna basmayın.SİSTEM KAPANIYOR
-klavyede bazen imlecin olduğu yere değil başka yere yazıyor.Bunun haricinde çok iyi
-harita indirilmesi durduruldu hatası veriyor (ki ben harita marita indirmiyorum)
-veri sınırı ayarlayınca bir daha kapanmıyor ve çalışmıyor
-ve bazen klavye gelmiyor
8. Yapıyı yükleyen 925 kullanıcıları hangi problemlerle karşılaştılar acaba? Yükleyen arkadaşlar varsa yazabilir mi? Yükleyip tekrar 8.1 e geri dönmek istemiyorum :/ Bu arada sıcaktan mıdır nedendir bilmem ama telefonun şarjı çok çabuk bitmeye başladı benim telefonun aynı problemi yaşayanlar var mıdır acep???
ben 920 kullanıyorum gerçi ama üsttede belirttim şarj gayet iyi tam sürüme yakın performans veriyor8. Yapıyı yükleyen 925 kullanıcıları hangi problemlerle karşılaştılar acaba? Yükleyen arkadaşlar varsa yazabilir mi? Yükleyip tekrar 8.1 e geri dönmek istemiyorum :/ Bu arada sıcaktan mıdır nedendir bilmem ama telefonun şarjı çok çabuk bitmeye başladı benim telefonun aynı problemi yaşayanlar var mıdır acep???
Kaynak nedir?W10da interop unlock olmuş. Kayıt defterine erişim, sistem klasörüne yazma vb. yapabiliriz.
Aklıma desteklenmeyen telefonlara aow klasörünü kopyalamak geldi. Gönüllü olan varsa alıntılasın deneyelim
Xda'da Polonyalı bir geliştirici yapmış. Çok da kolay bir şekilde sadece Lumia ve Samsung'un Windows 10 Mobile Yapı 10512 sürümündeki telefonlarına yapılabiliyor.Kaynak nedir?
Kaynak nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?