Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

7. yapıda böyle büyük oranda hızlı ve sorunsuz gibi başlamıştı sonradan cihaz kafayı yemeye başladı. kurulumu ilk gün yaptım telefonu bıraktım sabah kalktım az buz kaşarlı idi. şu sıralar daha soft kullanımı var. bakalım 3-5 gün sonra buda atarlanırmı bilinmez. devam eden sorunlardan bahsetmiş arkadaşlar ama benim esas dikkatimi çeken durum marketin biz zenginleşecek diye beklememeize rağmen fakirleşiyor gibi görmem. örneğin lumia story teller benim en beğendiğim uygulamalardandı hala markette kayıp, true caller id yi bulamadım yine dikkatimi çeken diğer bir durum ise marketin kendisinin bazen işkence olması. hala bir kilit ekranımızda yok.

Tepkiler: bozkirdangelen
bir yardım edin lütfen güncelleme yapamıyorum 80072f8f hatası alıyorum insideri yükledim yaptım aynı hata sildim tekrar yaptım yine aynı hata ne yapmam lazım bir yardım edin

Sessiz saatlerin yanıp sönmesi durumunu nasıl düzeltmem gerekiyor bilen var mı?
Epey uğraştım, çare bulamadım.
İngilizce ye çevirdim..
Cortana'yı aktif ettim, olmadı, pasif yaptım yine olmadı..
Sanırım 9 ncu yapıda düzelir artık.. Aslında ek bir güncelleme ile sorun giderilebilir.

8 yapı yuklemeye değer mi yoksa 8.1 re devammı ?

Raskoln

Üye
8.1 deki stabilite mi wp 10 8.yapıdaki estetik ve kullanım güzelliği mi? Sanırım dun gece döndüğüm 8.1 macerası fazla uzun sürmeyecek, yahu o karoların arasındaki boşluk nedir öyle. Insider ı indirmiştim bile

Cihaz kastıktan sonra estetiğin bi önemi kalmıyor. Öncelik stabil olması

Tepkiler: sahanemir

skynet

Üye
O zaman 9. yapıyı bekleyelim

8 nci yapıda arama tuşunu algılamaması başlangıçta da hiç çalışmadı..
Sanırım 7 nci yapıdan kronik sorun olarak 8 nci yapıya geldi
Demek ki, Çözüldüğünü söyledikleri 2000 sorun içinde de yokmuş..
Bu tip küçük sorunlar önemli değil..
Şimdilik dönmeye gerek yok, durum çok iyi..(Tabi ki kişisel)

Tepkiler: Esendağlı

enessrsy

Üye
8. Yapıyı kurup sıfırladıktan sonra stabilite adına hiç problem yok arkadaşlar şu anda. Ayrıca daha önce var mıydı bilmiyorum yarın doğum günü olan arkadaşımın doğum gününü telefonu kapatırken Güle Güle yazan yerde, UNUTMA Yarın xxx'in doğum günü şeklinde hatırlattı, hoş olmuş bence.

ozgunb

Üye
Ben 7. yapıyı kullanıyorum. O özellik mevcut.

skynet

Üye
7. yapıda ilk başlarda hızlıydı ama sonra sonra yavaşlamaya ve sorunlar çıkarmaya başlıyordu

Ben şu ana kadar mağaza sorunu haricinde (uygulamalarıma ulaşamamak)bir sorun yaşamadım sayılır.

Ben şu ana kadar mağaza sorunu haricinde (uygulamalarıma ulaşamamak)bir sorun yaşamadım sayılır.
8 nci yapı yüklendikten sonra mağazada da güncelleme yapılıyor.
Siz mağaza güncellemesini yaptınız mı? (Sorun bundan kaynaklanabilir mi)

Öncelikle arkadaşlar allah için microsoft ne iş yapıyor ya 1 ayda yaptıkları sistem bumu ?
-saat 11de şarjdan çıkardım 11;50 şarj %20 (şaka bu heralde)
-Kamera tuşu ile kamerayı açmayın telefon kapanıyor(bunu yapmak bu kadar zormu ya)
-Kutuları dizerken anam ağladı bu ne boyle(kasıyor)
-klavyede imleçin gösterdiği yere değil başka bir yere yazıyor(ulan ben istesem yapamam siz nasıl yaptınız ? )
-telefonu evi ısıtmak için petek olarak kullanmayı düşünüyorum. Ne gerek var kombiye telefon yeterince ısınıyor zaten
-Mağaza genişleyecekmiş belli oluyor 1 ayda bu kadar ilerleyebilmişsek en az 10 yıl geçmesi gerek ki şuan ki android olalım.
-Ya madem i yeni mağazanda bazı şeyler güncelledin YOLLADIĞIN GUNCELLEME İLE BİRLİKTE GUNCELLENSİN.

Yani genel notum; Vasat desem o kelimeye ayıp olur anlayın.

Tepkiler: Krnl386
Kamera tuşu ile kameranın açılma denemesinde telefonun kapanmasının nedeni anlaşıldı.
Microsoft o tuşu yok saymış galiba.
Çünkü Microsoft logolu telefonlarda kamera tuşu yok.(kullandığım cepte olmadığından öyle sanılıyor)
Onur,
Telefonunu sıfırla daha iyi olur..
Bu sıcaklıkta bu kadar kızgınlık tehlikeli değil mi? :=))))

bende açılıyor ve çekiyor bu sorun bende yok.

ön izleme sürümü olarak ilk yapıyı yüklemiştim onda şarj ve sistem günlük kullanım için çok kötüydü ancak bu yapıda gayet iyi gözüküyor,gözüme çarpan sorunlar şunlar >
- Kilit ekranında tarih saat vs geç gözüküyor
- Bildirim panelinde sessiz saatler yanıp sönüyor
- Açılan her işlem arka planda kalıyor
- Fotoğraflar kutucuk üzerinde dün gösteriliyodu,bugün gösterilmiyor
- Bildirimler göz atma ekranında bazen gözükmüyor sadece kilit ekranında gözüküyor
- Parlaklık ayarını manuel olarak ayarlayanabilirken şimdi yine 8.1 deki gibi düşük-orta ve yüksek olarak seçenek var
Ayrıca belirmek isterim Edge,Haber,Hava durumu ve Spor uygulamaları gayet iyi olmuş