Aybars1979
Üye
Epey uğraştım, çare bulamadım.Sessiz saatlerin yanıp sönmesi durumunu nasıl düzeltmem gerekiyor bilen var mı?
devam abi az önce 7. yapıda arama tuşunun algılamama durumu şimdiden baş gösterdi yine. 2 gün ya oldu ya olmadı şimdiden baş ağrıtıyor.8 yapı yuklemeye değer mi yoksa 8.1 re devammı ?
8.1 devam o zaman stabil surum gelene kadar macera aramaya gerek yok sanırımdevam abi az önce 7. yapıda arama tuşunun algılamama durumu şimdiden baş gösterdi yine. 2 gün ya oldu ya olmadı şimdiden baş ağrıtıyor.
Ben 7. yapıyı kullanıyorum. O özellik mevcut.8. Yapıyı kurup sıfırladıktan sonra stabilite adına hiç problem yok arkadaşlar şu anda. Ayrıca daha önce var mıydı bilmiyorum yarın doğum günü olan arkadaşımın doğum gününü telefonu kapatırken Güle Güle yazan yerde, UNUTMA Yarın xxx'in doğum günü şeklinde hatırlattı, hoş olmuş bence.
8 nci yapı yüklendikten sonra mağazada da güncelleme yapılıyor.Ben şu ana kadar mağaza sorunu haricinde (uygulamalarıma ulaşamamak)bir sorun yaşamadım sayılır.
Kamera tuşu ile kameranın açılma denemesinde telefonun kapanmasının nedeni anlaşıldı.Öncelikle arkadaşlar allah için microsoft ne iş yapıyor ya 1 ayda yaptıkları sistem bumu ?
-saat 11de şarjdan çıkardım 11;50 şarj %20 (şaka bu heralde)
-Kamera tuşu ile kamerayı açmayın telefon kapanıyor(bunu yapmak bu kadar zormu ya)
-Kutuları dizerken anam ağladı bu ne boyle(kasıyor)
-klavyede imleçin gösterdiği yere değil başka bir yere yazıyor(ulan ben istesem yapamam siz nasıl yaptınız ? )
-telefonu evi ısıtmak için petek olarak kullanmayı düşünüyorum. Ne gerek var kombiye telefon yeterince ısınıyor zaten
-Mağaza genişleyecekmiş belli oluyor 1 ayda bu kadar ilerleyebilmişsek en az 10 yıl geçmesi gerek ki şuan ki android olalım.
-Ya madem i yeni mağazanda bazı şeyler güncelledin YOLLADIĞIN GUNCELLEME İLE BİRLİKTE GUNCELLENSİN.
Yani genel notum; Vasat desem o kelimeye ayıp olur anlayın.
Tabiki sorun olmaz, Siz Porshe modelini kullanıyorsunuz.bende açılıyor ve çekiyor bu sorun bende yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?