Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

SLH.55

Üye
%1 15 dakikadır.

Tepkiler: bozkirdangelen
Sabah 6 da aldım şarjdan baya kurcaladm sürekli netteyim 3g açık parlaklık sonda şarj şuan %72 eskiye göre çok iyi bence şarj süresi

Tepkiler: Esendağlı
Pek sağlıklı değilmiş anladığıma göre. 9.yapıyı beklemeyi düşünüyorum.

lamia925

Üye
gencler onenoteda hesap degistir dedim uygulama acilmamaya başladı ne yapabilirim

enessrsy

Üye
8. Yapıyı yükledim, hiç kurcalamadan sıfırlama yaptım bitmek üzere bakalım nasıl olacak. Stabilite ve pil sorunu iyileşmişse şu an için yeterli bence. Sanırım numara çevirirken oluşan sorunlar devam ediyor, bir de parlaklık ayarında düşük yaptığımda yüksek oluyordu o da düzeldiyse çok iyi olur.

şimdi farkettim ki internet paylaşım çalışmıyor açılıyor şifre ayarlanıyor ama karşı bağlanacak kişi bağlanamıyor maalesef.biraz daha kurcalayayım bakalım.

saynesim

Üye
Windows 10 kendisi gelene kadar yapı mapı tövbe

Tepkiler: bozkirdangelen ve ThunderblastX

Raskoln

Üye
Cortana çalışıyor mu bu yapıda?

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
şimdi farkettim ki internet paylaşım çalışmıyor açılıyor şifre ayarlanıyor ama karşı bağlanacak kişi bağlanamıyor maalesef.biraz daha kurcalayayım bakalım.
Okumadan kurdunuz galiba. Bu yapıda internet paylaşımı çalışmıyor.

Tepkiler: bozkirdangelen
bildirim penceresinde sessiz saatler yanıp sönüyor bu sorun çözülmemişmiydi ?

4MaGuS

Üye
sıfırlama yaptım mağazadan güncelleştirmeler yapılıyor bakalım 8. yapı sıfırladıktan sonra nasıl olucak biraz böyle dursun daha sonra kurcalma yapacağım

Şimdi 1520'ye kuruyorum bakalım nasıl olmuş

İlk açıldığında sessiz saatler çalışıyor fakat biraz telefon kendine gelince düzeldi bende. Klavyedeki sıkıntıda giderilmiş. Bariz bir hızlanma var evet ama ben mağazaya sinir oluyorum. Biraz aşağıya iniyorum bir uygulamaya tıklıyorum indiriyor ama geri diyip kaldığım yerden devam edemiyorum.

Bir kaç güncelleme var, onlar bitsin
İngilizce ye çevirip bakacağım..
Mağaza nın yeni güncellemesini indirdiniz mi?

Aynen 7.yapıda mağaza ile neredeyse sinir harbi yaşadım bu yüzden umarım 8.yapıda böyle bir sorun yaşamayız.