papakudioflu
Emekli Yönetici
sozlesme yok
Abi bunları ayrı paylaşır mısın ? Allah gönderdi seni kaç gündür arıyorumWindows 10 Mobile kilit ekranı resimleri
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
başlatmadıysan hiç kurma derim telefon live tile kısmından tüm uygulamalara geçişte bile kasıyor bende ve benim mağaza hala girmiyor sabaha kadar bekleyeceğim sorun devam ederse sıfırlama yaparım artıkDüzelen ne oldu acaba.
1 ay beklemeye değen bişey yokmu şimdi
Altyapılık ne var ki? gördüğün gibi yükleniyor yazısı daha uzun kalıyor.Şimdilik yapıyı beğenmedim. Kilit ekranı saati bile 2-3 saniye sonra görünüp öyle açılıyor. Çok fazla Yükleniyor... görmeye başladım. Microsoft altyapıya çalışmış şimdilik gözle görünür bir şey yok. Bing araması da gitmiş yine Yandex gelmiş.
Mesela Android uygulamalarını kurabilme gibi şeylerden bahsetmek istedim.Altyapılık ne var ki? gördüğün gibi yükleniyor yazısı daha uzun kalıyor.
bi google yapmadilarŞimdilik yapıyı beğenmedim. Kilit ekranı saati bile 2-3 saniye sonra görünüp öyle açılıyor. Çok fazla Yükleniyor... görmeye başladım. Microsoft altyapıya çalışmış şimdilik gözle görünür bir şey yok. Bing araması da gitmiş yine Yandex gelmiş.
Peki hangi işlemci ve kamera lensi çekebiliyor ??? Beni aydınlatırsan sevinirim...İşlemci ve kamera her kamera slowmo çekemez bu ikisi birbirini tamamlamalı
Abi bunları ayrı paylaşır mısın ? Allah gönderdi seni kaç gündür arıyorum
Abi bunları ayrı paylaşır mısın ? Allah gönderdi seni kaç gündür arıyorum
sanırım Lumia 930 kullanıcıları yeni yapıdan memnundaha hızlı olmuş sistem,sanırım daha az ısınıyor.
Oturması için 1 gün tel açık şekilde beklemesi gerekiyor.başlatmadıysan hiç kurma derim telefon live tile kısmından tüm uygulamalara geçişte bile kasıyor bende ve benim mağaza hala girmiyor sabaha kadar bekleyeceğim sorun devam ederse sıfırlama yaparım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?