Son birkaç gündür telefonda gözlemlediklerim. Kişiler live-tile baloncuklar kayboldu, haritalar live-tile kayboldu, bugün de Mağaza live-tile kayboldu Acaba Ms mi yoksa benim tel mi güncellemeye hazırlanıyor dersiniz
Ahanda Windows Insider'da güncellendi, burnuma çok yakın bir yapı 8 kokusu geliyor ...
Şu 15xx surum numaralı w10m guncellemesinin fotoları sızmış. Yine bir cacık yok. Daha da bir şey gelmez yeni özellik. Pek ihtimal vermiyorum ben. Sürekli kararlılık güncellemeleri. Yeni özelliği artık w10 çıktıktan sonraki ana guncellemeye kadar bekleriz
Bilmiyorum ki bu görüntüler yarın akşama kadar bizi götürür mü?
Görüntülerin 1 numarasında ilginç bir gelişme var sanki
Şu andaki 7 nci yapıda saatın olduğu yerin zemini siyah..
oysa @papakudioflu 'nun paylaştığı o resimde arka zemin renkli.
Edit: Yanılmışım.. Tam ekran resmi yapınca hepsinde oyle oluyor muş (
Şu pil durumunun yanına bir de pil yüzdesi koysalarmış.
Ekran görüntülerinde benim dikkatimi çeken "TH2_Release" (Threshold 2) yazısı. Ayrıca Yapı numarasında bu kadar büyük fark olması giyeni yapının hem daha büyük geliştirmeler hem de ara yüzde daha pürüzsüz tasarım olarak yorumlanabilir.
Her nedense bu yeni yapıyla ilgili gelişme ayrıntıları hep çinlilerden çıkıyor.
Yoksa Koreli miydi.. : ) )
Saldıracağım şimdi ama hangisine..
bu arada duvara çöp sokayım..
L 535 te yeni yapı iyi gidiyor.. ne üzüyor ne kasıyor,, sanki kararlı yapı..
ihtimal yok diyemeyiz ama çok düşük. Açıkçası ben önermiyorum preview'i büyük bir ihtimalle alışamazsınız 8.1'e döneceksiniz. silinmesin uygulamalarınız
ihtimal yok diyemeyiz ama çok düşük. Açıkçası ben önermiyorum preview'i büyük bir ihtimalle alışamazsınız 8.1'e döneceksiniz. silinmesin uygulamalarınız