Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

braayn

Üye
6tag olmasaydı merak ediyorum kaç kişi burada instagram beta diye bangır bangır bağırırdı.

Tepkiler: ceza87

og1907

Üye
Arkadaşlar bu update 2 nasıl yapılıyordu.

og1907

Üye
8.1 uptade yazıyor bu hangi uptade.

4MaGuS

Üye
bu gün güncelleme gelsin artık 2 haftadır mağazaya giremiyorum artık gireyim, mağazanın nasıl bir şey olduğunu unutucam bu gidişle

Tepkiler: Aytaç-01 ve bozkirdangelen
@og1907
Bu yazacağım öneri risklidir, ona göre düşünerek kullanmanı öneriyorum.
Microsoft hesabı ile Windows insider'e üye oluyorsunuz.
Windows insider uygulamasını cep telefonuna indiriyorsunuz.
Bu uygulamayı çalıştırarak Fast ya da Slow seçimi yapıyorsunuz.. okeyledikten sonra
Cep telefonunu kapatıp açıyorsun.
Proğram güncellemelerine girip güncellemeyi çalıştırıyorsunuz..
Güncelleme var şeklinde uyarı geldikten sonra indirmeyi seçiyorsunuz..
Uygulama güncellemeyi indirirken siz cep telefonunuzdaki windows insider uygulamasını uninstall yapıyorsunuz..
NOT: bazı cep telefonu modellerinde bu durumda direkt olarak windows 10 Mobile TP yi yüklüyor..
Bazı modellerde ise Update 2 yi yüklüyor..
İşte bu açıdan işin risk yanı bulunuyor..

Unutmayalım ki şuanda Windows'un resmi sürümünde el feneri bile yok bence çok şey istiyorsunuz
O güncelleme kaldırıldı.

og1907

Üye
O zaman bekleyelim hiç kurcalamayalım

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yeni Yapı 105xx'e çok az kaldı ama bugün değilmiş. Yeni cihaz desteği de yokmuş. Muhtemelen perşembe gelir.

Tepkiler: suyunsesi, saynesim, bulutsuzgece ve 1 kişi daha

ozgunb

Üye
Perşembe gelir büyük ihtimalle o zaman. Üniversite ağlarına bağlanmıyordu W8.1( eduroam vs.) Bununla ilgili bir yenilik var mı?

saynesim

Üye
Evet bu gün gelmeyeceği kesin

Tepkiler: ThunderblastX

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Microsoft tembihlemiş galiba. Çinliler sadece sürüm numarasını sızdırabildi

Tepkiler: alasulumurat ve flutewoddy
Ben hiç görmedim salı günü veripte bayram ettirdiklerini

lamia925

Üye
Perşembe gelir büyük ihtimalle o zaman. Üniversite ağlarına bağlanmıyordu W8.1( eduroam vs.) Bununla ilgili bir yenilik var mı?
Düzeldi o olay denimle sertifika doğrulamalarını değiştir bağlanır.

Sen yine iyi bir işlemci ile başlamışsın, ben 80486 Dx2-66 ile başladım PC hayatıma. 8 mb Edo Ram, 512 K Ekran kartı vardı. Evet yanlış duymadınız Kilobyte'ın "K"sı. İşletim sistemi MS Dos versiyonunu hatırlamıyorum ama Windows 3.1 kurdurtmuştum. Nereden Nereye? MS DOS ile başlar, Windows ile grafik arabirimi giriş yapar ve Windows 10 ile buraya kadar geliriz. En nihayetinde telefon ve tabletlerimiz de PC'ler ile bu işletim sisteminde buluşmaya hazırlanıyorlar.

Tepkiler: braayn

braayn

Üye
Bu arada mağazaya Tetra Lockscreen tekrar gelmiş ama bir değişiklik yok acaba yakında güncelleme mi gelecek?