bozkirdangelen
Üye
O zaman android için hangi mantıkla kilit ekranı yaptı üstelk 1 ay içinde 2 defa güncelleme aldı.bence kilit ekranı ile ilgili bir şey beklemeyin derim çünkü pc de hazır windwos 10 var kilit ekranı nasıl telefondaki gibi yani sonuç olarak direk kendi kilit ekranını geliştirmeyecek büyük ihtimal ilk planda ancak belki üçüncü partilere açabilir kendi uygulamarında olduğu gibi farklı kullanıcılarda farklı uygulamalr geliştirebilir
haklı olabilirsiniz ancak ilk planda amaç şuan windowos 10 mobili pc final sürümünden eksik kalan yanlarını tamamlamak olduğu için eğer böyle bir kilit ekranı yapılacaksa da bence ilk olarak pc ye gelir daha sonra mobil kısma getirilir diye düşünüyorumO zaman android için hangi mantıkla kilit ekranı yaptı üstelk 1 ay içinde 2 defa güncelleme aldı.
ms in android için olan kilit ekranı portlanmıştı resimlerde gördüm çalışmıyormu??Ben de bildirimleri kilit ekranından okuyabileceğim kilit ekranı bekliyorum.
@bulutsuzgeceBaşlat Menüsünü Landscape modda isteyenleri şöyle alalım
@bulutsuzgece
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ayarlar>Göz atma> KapalıEkranı kilitlediğimde ekran koruyucu şeklinde saat yanıyor. Bunu nasıl kapatırım?
Windows 10'da göz atma kısmını bulamadım.Ayarlar>Göz atma> Kapalı
Ek özellikler kısmına bak ayarlardan.Windows 10'da göz atma kısmını bulamadım.
Çalışmıyor galiba. Bana o lazım değil zatenms in android için olan kilit ekranı portlanmıştı resimlerde gördüm çalışmıyormu??
ben lg g2 de onu kullanıyorum baya kullanışlı siz hangisini bekliyorsunuz deneyeyim bende.Çalışmıyor galiba. Bana o lazım değil zaten
Olan bir şeyi değil. Microsoft'un değiştirmesi gereken kilit ekranını kastediyorum.ben lg g2 de onu kullanıyorum baya kullanışlı siz hangisini bekliyorsunuz deneyeyim bende.
3 tane bendenOlan bir şeyi değil. Microsoft'un değiştirmesi gereken kilit ekranını kastediyorum.
Destek verelim arkadaşlar. Her yerde ekran yatay olabilsin.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bence eğer geri dönme olsada uzun sürmüyor ben şuana kadar 1 defa geri döndüm 920 de 10dk sürdü zaten full sürüm geldiğinde çoğu kişide sıfırlayıp yükseltme yapar diye düşünüyorum, tabi uygun pc olduğu sürece bu arada windows 7 de çalışmayan recovery tool 10 da çalışıyormu acaba onuda deniyeyim birbir sorum olacaktı wm 10 insider a katılanlar,Microsoft wm10 u resmi olarak duyurduğunda wp8.1 e geri dönmesine gerek olacak mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?