Invoke
Üye
Emulatör yeterli değil.
bazı uygulamalar çalışmıyor...
Yeni gelecekte daha iyi olur diye düşünüyorum.
Yeni Windows 10 'a entegreli ve yeni güncelleştirmelerle daha iyi olur demek istemiştim, biraz hatalı yazmışımYeni gelecek? 2015 zaten yayınlanmadı mı?
Bana soruyorsanız Proğramcıyım.bu uygulama geliştirmeleri için proğramcımısınız yoksa amatör bir merakmı?
Bir dakika ayrı kaldım, nerdeyse ruh çağırma seansı düzenleyeceksiniz.Hep birlikte el ele tutuşup sinerji yapalım. Uzaktan hipnotik etki ile Geybi emmiyi 8. yapıyı hızlandırılmış şekilde verdirtmeye zorlayalım
İşin heyecanı da burda.8.1e dönmek istemiyorum gelsin artık
Bende dönmeyecektim ama tel çökünce dönmek zorunda kaldım8.1e dönmek istemiyorum gelsin artık
Aşırı yavaşladı telefon zor sabrediyorumBende dönmeyecektim ama tel çökünce dönmek zorunda kaldım
bu projelerde microsoft yalnızca alıcı pozisyonda mı ? Yani windows uygulamaları da android yada ios a gore donuşturuluyor mu ?Astoria projesi üzerine çalışmalarda devam etmekte. Bildiğiniz gibi dün itibari ile Islandwood ön izlemeye geçti, Eylül ayı gibi de Astoria projesine ait araçların yayınlanabileceği belirtiliyor.
Aşağıda Android uygulamasından port edilen AliPay ödeme sistemine ait uygulamayı görebilirsiniz.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Acaba stabil çalışıyor muAstoria projesi üzerine çalışmalarda devam etmekte. Bildiğiniz gibi dün itibari ile Islandwood ön izlemeye geçti, Eylül ayı gibi de Astoria projesine ait araçların yayınlanabileceği belirtiliyor.
Aşağıda Android uygulamasından port edilen AliPay ödeme sistemine ait uygulamayı görebilirsiniz.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?