Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

kotalı arkadaşa bir dahaki yapıya az kaldığını düşünerek yükleme dedik yoksa yüklenebilir tabiki. ayrıca ilk günlerde müthiş ama sonraki günlerde sıkıntı vermeye başlıyor. bildirimlerde sorunlu ben beklediğim bir mesajın geldiğini 2 gün sonra farkedebildim mesela. ona rağmen bişi demiyorum sonuçta önizleme sürümü sorunlu olduğunu kabul ediyorum. görsel olarak 8.1 den çok iyi ama kullanım hala büyük sıkıntıları var .

Bir zaman sonra sorun çıkarıyor merak etmeyin

Bakalım bildirimlerde bir sıkıntı görmedim tapatalk şaşırtıcı bir biçimde erken verioor bildirimleri sadecede değişik bir kod yazıor bildirimin geldiği bölmede

Bende çok şükür hiç sorun çıkarmadı w10ip. Sadece zil sesi ekleyemiyorum

skynet

Üye
Mesaj bildirim sıkıntısı dışında hiç bir problemim yok çok şükür

papakudioflu

Emekli Yönetici
Cevapsız aralamalar tamam da "bir kez çaldıranlar" nereden çıktı şimdi.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

Tepkiler: ceza87, alasulumurat, BomberMAn_01 ve 3 diğerleri

blackss

Üye
1020 sahibiyim windows 10 yuklemek istiyorum slow seçeneğini mi seçmeliyim yoksa fast olanımı?

-_SEFA_-

Üye
1020 sahibiyim windows 10 yuklemek istiyorum slow seçeneğini mi seçmeliyim yoksa fast olanımı?
bence fast i seçebilirsin. Fast artık eskisi gibi sorunlu değil. Aslında birkaç gün sonra yeni yapı gelme ihtimali yüksek. Onu bekleyip onu yükleyebilirsin. İki defa uğraşmış olmazsın...

Fast ile slow arasında ne fark varki ? fasta yayınlanan uygunsa slowa yayınlanıyor

Arkadaşlar bir şey sorayım 1520 ile 2,30 dk civarında video çektim video toplam sürmeyi gösteriyor fakat 5 sn den fazla telefonda oynatıyor pc ye daha atmadım bir sorun olurum videon4K

Benim telefonda ilk defa böyle sıkıntı çıkardı.
Gelen aramalarda ekran çalışmadı iki kere resetlemek zorunda kaldım

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Tepkiler: bozkirdangelen ve OnurYurdakul