ON9
Üye
Hiç bir zaman tam saate kurmam. Totemim var arkadaş. 7'de uyanıyorsanız 6'59 ya da 7'02 iyidir.Keramet 7:00'de mi yoksa alarm uygulamasının kendisinde mi anlamadım bende
Arada bana da oluyor, haftanın bir günü alarm es geçiyor(Sanırım genellikle salı yada çarşamba)
Gabriel bugün gelmeyecek dedi. Boşuna beklemeyin.
Alarm düzelsin de gerisi mühim değilYarın gelebilir belki. (Çünkü o diyaloğun devamı var)
N: Nik , G: Gabriel, T: Todd
N: Bugün yeni telefon yapısı gelecek mi?
G: Bugün yeni yapılarla ilgili paylaşacak bir haber yok maalesef.
T: Aslında bu da bir nevi haber sayılır ve genellikle yatıştırıcı/heves kırıcı olsa daYine de heyecan var, sabırsızlanıyorum.
G: Doğru:-) Hoşuna gidecek haberlerin gelmesi uzun sürmeyecek.
etkilemez olurmu manzara fotografı çekene kadar ebem agladı bende sinirden döndüm geri bir daha kolay kolay ön sürüm yüklememslow 10166 baya iyi. günlük kullanım için çok uygun. yani en azından bende öyle.
Hadi canım telefonu ucuracaklar hoşumuza gidecekmiş şimdi forumda olmasak bir şey yazcam ama S ile başlayan son slow modda imanım gevredi fotograf çekene kadarYarın gelebilir belki. (Çünkü o diyaloğun devamı var)
N: Nik , G: Gabriel, T: Todd
N: Bugün yeni telefon yapısı gelecek mi?
G: Bugün yeni yapılarla ilgili paylaşacak bir haber yok maalesef.
T: Aslında bu da bir nevi haber sayılır ve genellikle yatıştırıcı/heves kırıcı olsa daYine de heyecan var, sabırsızlanıyorum.
G: Doğru:-) Hoşuna gidecek haberlerin gelmesi uzun sürmeyecek.
dostum bak bu resmi bikaç gün önce öylesine çektim. O kadar da kotu değil. Ben birtek fotoğraflar uygulamasından atmasına kızıyorum.etkilemez olurmu manzara fotografı çekene kadar ebem agladı bende sinirden döndüm geri bir daha kolay kolay ön sürüm yüklemem
Hadi canım telefonu ucuracaklar hoşumuza gidecekmiş şimdi forumda olmasak bir şey yazcam ama S ile başlayan son slow modda imanım gevredi fotograf çekene kadar
Abi kamerayı açana kadar güneş battı makinamıda almadım yanıma çok güzel bi manzarayı kaçırdım. KOYDU YANİdostum bak bu resmi bikaç gün önce öylesine çektim. O kadar da kotu değil. Ben birtek fotoğraflar uygulamasından atmasına kızıyorum.
Sürüm hep 17.0 olarak güncelleniyordu. Şimdi 17.1 olmuş.one drive güncellendi..
Sürüm hep 17.0 olarak güncelleniyordu. Şimdi 17.1 olmuş.
Kullandığım söylenemez. Sadece fotoğraf ve videolarımı yedeklemesi yetiyorNe değişmiş acaba ?
Kullandığım söylenemez. Sadece fotoğraf ve videolarımı yedeklemesi yetiyor
kız kulesi yamulmuş.en son 2004de haremdeydim düz duruyordu.kötü olmuşdostum bak bu resmi bikaç gün önce öylesine çektim. O kadar da kotu değil. Ben birtek fotoğraflar uygulamasından atmasına kızıyorum.
Microsoft fotoğraflar da güncellendi
Sadece alarm yetmez,Alarm düzelsin de gerisi mühim değilBir de kilit ekranı değişsin.
internet paylaşımı benim için de çok önemli ama önceki sürümde,de sorun yoktu şu an da aslında oek sorunum yok gibi.Sadece alarm yetmez,
düşünsenize ceptelefonundaki interneti bilgisayar için paylaştıramıyorsunuz...
Bu çok önemli bir sorun ve iki yapıda da devam ediyor.. Dün yayınlanan Slow kategoride düzeltilmiş mi onu da bilmiyorum.
Her seferinde ilk yuklemem diyorum. Her seferinde yuklıyorumBugün akşam sistemin kendisi de güncellenecek inşallah
ilk çıktığı günden beri yüklemeyeceğim dedim halen yüklemedimHer seferinde ilk yuklemem diyorum. Her seferinde yuklıyorum
Psikolojik baskı var üzerimde yükle sil yükle sil yalama olduilk çıktığı günden beri yüklemeyeceğim dedim halen yüklemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?