4MaGuS
Üye
sistemin windows 10 mobile ise kilit ekranı değil kişiselleştirme kısmından başlangıç kısmınına eklemeniz gerekiyor, eğer windows phone 8.1 varsa bu olmazbende sadece kilit ekranı değişti ben diyorumki bütün uygulamalar liste halinde duruyor oraya nasıl resim atadığını soruyorumşu en son eklenenler falan uygulamalar falan yazıyor oraya resim eklediydin oraya nasıl yapacağım bilmiyorum m
8.1 den mi geçiş yapıyorsunuz, yoksa 7 nci yapıdan geçiş yolunu mu buldunuz ?
başkan yükledikten sonra sana zahmet kamerada video çekimde slow motion gelmiş mi bakar mısın lütfen ?
don bence 8.1 etelefon sürekli donuyor ilk başlarda yoktu ekrana pin girdikten sonra olmaya başladı şimdi günde en az 2 3 kez donuyor pin olmadığı halde ve reset atmadanda düzlemiyor bazen açılıyor ve ekranda sürekli yükleniyor yazısı bazen tuşlar donuyor arama yapılamıypr çok fazla sorun var ve ben uğraşmak istemediğim için böyle kaldı yoksa çoktan 8,1 e geri dönerdim
Eylülde tam surum deniyor yada tahmin ediliyorBide asıl 10 nezaman çıkar tellere
8aydır yaklaşık wp kullanmıordum şuan 925 e geçtim hiçbişimi değişmez yahu .d 8.1 deyim
İyiki para verip üst model almamısım herzaman dediğim gibi wpde ucuzu alınır
aynen bazı modellerde. bende yok. bende de canlı kutucuk sorunu var hava durumu, outlook takvim, saat canlı kutucukları bazen çalışmayı durduruyor daha doğrusu çoğu zaman. bazen de kilit ekranında ve telefon canlı kutucuğunda cevapsız arama bildirimi öylece kalıyor gitmiyorYeni yapıda özellik olma ihtimali var, ancak en önemlisi de iyileştirmelerin olması..
Örneğin: eski yapılarda internet paylaşımında sorun var.
Belki de bazı modellerde var...
sen o telefonu sattığında sana da soyemiştim senden çok sevindim diye. buralar hep kötü sakın dönme sen windowsa. Android ios filan candır8aydır yaklaşık wp kullanmıordum şuan 925 e geçtim hiçbişimi değişmez yahu .d 8.1 deyim
İyiki para verip üst model almamısım herzaman dediğim gibi wpde ucuzu alınır
Gelse bile pisi pisiden bir şey beklemeyin bencegel pisi pisi pisi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?