YkPkY
Üye
evet.cortananında apksını vermiş.yok onda ms androide güncelleme veriyor bol bol ms in androiddeki kilit ekranı on numara bişi oldu çıktı aklımdan geçiyodu bing duvar kağıtları gelse diye o geldi üstüne üstelik teli hafif sallayınca duvar kağıdı otomatik değişiyor. yalnız bugün gelen güncelleme ile pc deki takvim uygulamasınıda çok beğendim çok güzel olmuş.
temadan kastınız nedir bilmiyorum ama win10da ana ekrana atadığınız resim uygulamalar bölümündede görünüyor 8.1 de yok daha.arkadaşlar uygulamaları liste halinde gösteren bölüme resim veya tema atayabiliyormuyuz
androidde ne varki? canlı karolar varmı? rootsuz romsu çözülebilen bir iş varmı? daha sdcard a uygulama oyun bile kurulamıyor. z2 gibi bir telin sdcardına bırakın oyun uyugulma kurmayı adam dosya atmak için bile yardım istiyor. market ve uygulama eksiğimiz dışında öyle aman aman bir handikapımız yok wo nin ben l 520 yi kendime saklayıp lg g2 yi eşime verdim. değişelim dese değiştirmem okadar memnunum bana canlı karolar yeter. birde adam gibi bir kilit ekranı verse ms öpüpte başımın üstüne koyacağım.Böyle giderse ben nokianın yaptığı android cihaza geçerim gibi.
temadan kastım şu hani şu kutucuklar için duvar kağıdı atayabiliyoruz ya onun gibi bir şey varmı diyorumtemadan kastınız nedir bilmiyorum ama win10da ana ekrana atadığınız resim uygulamalar bölümündede görünüyor 8.1 de yok daha.
10240 numaralı öykünücü içeriğinden birkaç kare.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
microsoft edge ile ilgili bir sorum olacaktıda hizliresim.com sitesine mobilden resim yüklüyorum resim yükleniyor linkini kopyalıyorum resmin ama yeni sekme de maxicep'in sitesine giriyorum konuyu cevaplarken resmi yapıştır diyemiyorum edgede adres çubuğunda yapıştır ikonu çıkıyor ama maxicep'in sitesinde konu cevaplarken çıkmıyor bu sorunu nasıl halledebilirim#Windows10Mobile detaylı sistem gereksinimleri.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Rotation Lock > Not Supported???#Windows10Mobile detaylı sistem gereksinimleri.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Evet, gerekli olan, üretici opsiyonunda olan fiziksel/sanal tuşlardan bahsedilmekte son görselde.Rotation Lock > Not Supported???
edit: sanırım fiziksel/sanal buton olaraktan bahsetmişler.
Yapıştır tuşunun çıkıp çıkmaması önemli değil. İlgili adresi yapıştıracağınız alana basılı tutarsanız yapıştırma seçeneği ekrana gelecektir.microsoft edge ile ilgili bir sorum olacaktıda hizliresim.com sitesine mobilden resim yüklüyorum resim yükleniyor linkini kopyalıyorum resmin ama yeni sekme de maxicep'in sitesine giriyorum konuyu cevaplarken resmi yapıştır diyemiyorum edgede adres çubuğunda yapıştır ikonu çıkıyor ama maxicep'in sitesinde konu cevaplarken çıkmıyor bu sorunu nasıl halledebilirim
Olsun olmasın şuanda süper bi yanlızlık yaşıyorum 950XLıda merak etmiyor değilim açıkçası fiyatı 2000₺ altında olursa muhtemelen alırımandroidde ne varki? canlı karolar varmı? rootsuz romsu çözülebilen bir iş varmı? daha sdcard a uygulama oyun bile kurulamıyor. z2 gibi bir telin sdcardına bırakın oyun uyugulma kurmayı adam dosya atmak için bile yardım istiyor. market ve uygulama eksiğimiz dışında öyle aman aman bir handikapımız yok wo nin ben l 520 yi kendime saklayıp lg g2 yi eşime verdim. değişelim dese değiştirmem okadar memnunum bana canlı karolar yeter. birde adam gibi bir kilit ekranı verse ms öpüpte başımın üstüne koyacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?