-_SEFA_-
Üye
evet lumia 1520 olma ihtimali yok geri tuşuna basınca tek tek gözüküyor pencereler 4 lu değil. Muhtemelen 920Çoklu pencere desteğine dair ilk bulgu. Eğer yanılış görmediysem cihaz 920.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Hayır hemen geliyortelefonu kapatıp açtığınızda başlangıç ekranının gelmesi yarım saat hatta bazen 1 saati buluyor mu? hiç oldu mu böyle bişey? bende her açılışta en az yarım saat bekletiyor da.
Bana da olmuştu sırf bu yüzden 8.1 geri döndüm zaten.telefonu kapatıp açtığınızda başlangıç ekranının gelmesi yarım saat hatta bazen 1 saati buluyor mu? hiç oldu mu böyle bişey? bende her açılışta en az yarım saat bekletiyor da.
Yıl olmuş 2015 ben WP ile gönderiyorum yorumları ama hala İphone ile gönderilfi yazıyorYıl olmuş 2015 ben halen 8.1 Denimi kullanıyorum.
Henüz yokYıl olmuş 2015 ben WP ile gönderiyorum yorumları ama hala İphone ile gönderilfi yazıyor
Bu arada OTG ile ilgili bi gelişme varmı @Sensation
telefonu kapatıp açtığınızda başlangıç ekranının gelmesi yarım saat hatta bazen 1 saati buluyor mu? hiç oldu mu böyle bişey? bende her açılışta en az yarım saat bekletiyor da.
Herşey Güzeldide hafif takılmalar ve pil sorunundan dolayı 8.1e dondumOoo 3-4 gündür güncellememiştim, birikmiş galiba 22 tane buldu ...
bende hiç algılamıyor sende gene iyimüzik çalarken kulaklığın pause tuşu ile müziği durdurunca telefonda Groove müzik açılmıyor. Ne kadar garip bi problem bu...
müzik çalarken kulaklığın pause tuşu ile müziği durdurunca telefonda Groove müzik açılmıyor. Ne kadar garip bi problem bu...
Zor zor çok zorBu hafta yeni sızıntılar olur umarım . Heyecanlı oluyor
Whatsapp bildirimleri başlangıç ekranının gelmesini engelliyor arkadaşlar. Geri bildirim yaptım. Sizlerde yapın. Bildirim merkezini aşağı doğru çekip oradan whatsap mesajına tıklayarak whatsapp a girin ve sonra geri tuşları ile çıkış yapın. O zaman başlangıç ekranı geliyor. Ancak eğer bildirim çubuğundan mesajı açmadan silerseniz ya da hiç bildirim çubuğuna dokunmadan mesaja bakmadan denerseniz başlangıç ekranı hiç gelmiyor.telefonu kapatıp açtığınızda başlangıç ekranının gelmesi yarım saat hatta bazen 1 saati buluyor mu? hiç oldu mu böyle bişey? bende her açılışta en az yarım saat bekletiyor da.
Whatsapp şuan 8.denimdede sorunlu.Whatsapp bildirimleri başlangıç ekranının gelmesini engelliyor arkadaşlar. Geri bildirim yaptım. Sizlerde yapın. Bildirim merkezini aşağı doğru çekip oradan whatsap mesajına tıklayarak whatsapp a girin ve sonra geri tuşları ile çıkış yapın. O zaman başlangıç ekranı geliyor. Ancak eğer bildirim çubuğundan mesajı açmadan silerseniz ya da hiç bildirim çubuğuna dokunmadan mesaja bakmadan denerseniz başlangıç ekranı hiç gelmiyor.
+RepYıl olmuş 2015 ben WP ile gönderiyorum yorumları ama hala İphone ile gönderilfi yazıyor
Bu arada OTG ile ilgili bi gelişme varmı @Sensation
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?