Şu türkçe klavyeyi de bi düzeltselerdi iyi olacaktı.
Hala bastığın harfin yanındakini algılıyor çoğu zaman.
Mesajlaşmak ve yazı yazman resmen işkence.
Bu konuda mümkün olduğunca geri bildirim yapalım.
Türkçe klavye düzeni ve tuş büyüklükleri gerçekten çok kötü.
Şu türkçe klavyeyi de bi düzeltselerdi iyi olacaktı.
Hala bastığın harfin yanındakini algılıyor çoğu zaman.
Mesajlaşmak ve yazı yazman resmen işkence.
Bu konuda mümkün olduğunca geri bildirim yapalım.
Türkçe klavye düzeni ve tuş büyüklükleri gerçekten çok kötü.
Arkadaşlar ben 7. Yapıdan memnunum tek sıkıntı lumia 1020 nin kamerası hiç güzel resim çekmiyor kamera aynı eski Nokia'nın 6600 modeli Vega kamera gibi resim çekiyor
Şunu fark ettim, bazen belirli harfleri yazamama sorunu çoğunlukla tekrar aynı harfi yazmak istediğimde oluyor. Mesela Robben yazdığımda ilk B'yi algılıyor ama ikinciyi algılamıyor.
Ben 7. fastini kullanırken yada 6.fasti miydi hatırlamıyorum(hangisinin slowu geldiyse o yapının fasti işte) kaydırarak yazarken telefon kitleniyor ve soft reset atmak zorunda kalıyordum
Ben 7. fastini kullanırken yada 6.fasti miydi hatırlamıyorum(hangisinin slowu geldiyse o yapının fasti işte) kaydırarak yazarken telefon kitleniyor ve soft reset atmak zorunda kalıyordum
Bende 2 hafta oldu slowa alırken (ayarlar olmadığı için) hard reset atayım dedim telefon üzgün surat verdi cyan sürümünü yükledim Tp ona 2 hafta öncesine kadar sabrettim gerçi daha dayanırdım da telefon sorun çıkardı
Bende 2 hafta oldu slowa alırken (ayarlar olmadığı için) hard reset atayım dedim telefon üzgün surat verdi cyan sürümünü yükledim Tp ona 2 hafta öncesine kadar sabrettim gerçi daha dayanırdım da telefon sorun çıkardı