suyunsesi
Üye
sürekli olmasa da oluyor bende de o sıkıntı ya. bir şekilde düzeliyor amaArkadaşlar şu ana ekran görüntüsünün bir türlü gelmeyip sürekli "Yükleniyor" yazısının olması sorunu yeniden nüksetti. Birkaç reset işe yaramadı. Şu an hızlı ayarlardan telefon sıfırlamaya ulaşabildim ve tekrar sıfırlıyorum. Hatta belki 8.1 e dönerim. 8.1 den 10'un 7. yapısına tırmanırım. Bakalım sonrasında ne olup bitecek, yüklenemeyen uygulamalar yüklenebilecek mi? Ana ekrana geçememe sorunu tekrar oluşacak mı? Az sonra...
Bende bu sürekli yükleniyor yazısının yüzünden c.tesi akşamı misafirlikte sıkıntılı durumlarda kaldım eve gelir gelmez çaktım flashı ve 8.1 e geri döndüm.Arkadaşlar şu ana ekran görüntüsünün bir türlü gelmeyip sürekli "Yükleniyor" yazısının olması sorunu yeniden nüksetti. Birkaç reset işe yaramadı. Şu an hızlı ayarlardan telefon sıfırlamaya ulaşabildim ve tekrar sıfırlıyorum. Hatta belki 8.1 e dönerim. 8.1 den 10'un 7. yapısına tırmanırım. Bakalım sonrasında ne olup bitecek, yüklenemeyen uygulamalar yüklenebilecek mi? Ana ekrana geçememe sorunu tekrar oluşacak mı? Az sonra...
nokianın bazı uygulamalarını yeni mağazaya koymamışlar.o yüzden yüklenmiyor.7. yapıyı yükledikten sonra lumia kamera uygulaması yüklenmedi, kullanılmayacak mı artık?
8.1 den win 10 a tertezmi geçtim herşeyi ile sıfıladığım gibi hiçbir eski uygulamayıda yüklemeyerek telefonun hafızasınıda mümkün mertebe boş bıraktım ama yinede düzelmedi.Arkadaşlar şu ana ekran görüntüsünün bir türlü gelmeyip sürekli "Yükleniyor" yazısının olması sorunu yeniden nüksetti. Birkaç reset işe yaramadı. Şu an hızlı ayarlardan telefon sıfırlamaya ulaşabildim ve tekrar sıfırlıyorum. Hatta belki 8.1 e dönerim. 8.1 den 10'un 7. yapısına tırmanırım. Bakalım sonrasında ne olup bitecek, yüklenemeyen uygulamalar yüklenebilecek mi? Ana ekrana geçememe sorunu tekrar oluşacak mı? Az sonra...
denedim ama fark etmedi sıfırlasam düzelir mi acaba ?bölgeyi değiştir tekrar dene
deneyin düzelme ihtimali vardenedim ama fark etmedi sıfırlasam düzelir mi acaba ?
Demek ki cihaza göre değişiyor.Umarım bende de aynısı olur köyde yukluycem wp 10u ana cihaza L520yi 8.1e çevirdim
ana ekran sorunu bendede var.özellikle mağazaya girmeye çalıştığımda oluyor.Bende de 7. yapıda internet favorilerinde eşitleme olmamıştı.
Ana ekranın gelmeme sorunu konusunda ise bildirimlerden şüpheleniyorum. Emin değilim ama Whatsapp bile olabilir bunun suçlusu. Arkaplanda açılmamış bir bildirim varsa telefon kilidini açtığımda ana ekran gelmeyip "yükleniyor" yazısı ile kalıyordu. Hızlı ayarları ekranın üstünden aşağı çekip açtığımda oradan bildirime tıklarsam (örneğin whatsapp) whatsapp açılıp mesajı okuduğumda geri ana ekrana döndüğümde sorunsuz dönüyordu. Ya tesadüf ya da araştırılması gereken bir durum.
Ben bir kez daha telefonu sıfırladım. Henüz kurcalayacak vaktim yok şimdilik ama galiba bu akşam 8.1 e dönüp 8. yapı için pusuya yatarım.
8. yapı da ne zaman gelir ki acaba
Bir de bolge:abd, dil : ingilizce şeklindeki meşhur formülü deneseydiniz, sanırım daha iyi oluyor..8.1 den win 10 a tertezmi geçtim herşeyi ile sıfıladığım gibi hiçbir eski uygulamayıda yüklemeyerek telefonun hafızasınıda mümkün mertebe boş bıraktım ama yinede düzelmedi.
Değerli kardeşim, ne çektin şu "yapı" lardan : ) )Bazen mağazaya da girmiyor. Bu yüzden bu akşam 8.1 e dönüş şart oldu.
Değerli kardeşim, ne çektin şu "yapı" lardan : ) )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?