OnurYurdakul
Üye
Umarım bende de aynısı olur köyde yukluycem wp 10u ana cihaza L520yi 8.1e çevirdim6. Yapının ilk gününden bugüne kadar hiç sıkıntı çıkmadan kullanıyorum.
Allah'a şükür .Ama 7. Yapının ilk gününde biraz kasılma vardı oda geçti
bölgeyi değiştir tekrar dene7. yapıya güncelledim ilk başta uygulamaların hepsini kurdu mağazada ama şu an mağazadan hiç bir uygulama oyun yükleyemiyorum bu sorunla karşılaşan oldu mu acaba ? bizim tarafımızda bir sorun oluştu diye bir hata veriyor.
Gmail hesabınız varsa kaldırın ve arka planda çalışmaya izin verin deniyor bu sorunu yaşayanlar için.Eposta ve mesaj bildirimleri gelmiyor
Hocam gmail kullanmıyorum ve bildirimler menüsünde sadece whatsapp ve telefon var diğer seçenekler yokGmail hesabınız varsa kaldırın ve arka planda çalışmaya izin verin deniyor bu sorunu yaşayanlar için.
Hocam gmail kullanmıyorum ve bildirimler menüsünde sadece whatsapp ve telefon var diğer seçenekler yok
O seçenekleri işaretledim ama hala bildirim gelmiyorMesajlara bir çözüm bulamadım ama mailler için mail uygulamasının ayarlarında en alttaki bildirim seçeneklerini işaretleyince gelmeye başladı bende.
Şimdi bir daha kontrol edeyim dedim, gelen mailler olmuş ama bildirimi yok. Bende de çözüm sağlamamış o zaman maalesef. Mail de çok önemli benim için. Sağlıksız, istikrarsız bir bildirim durumu sıkıntı yaratır.O seçenekleri işaretledim ama hala bildirim gelmiyor
Windows 10 Mobil Mağazasındaki bulunan hata, kaldırılmış/durdurulmuş ve daha önce yüklenen uygulamalara tekrar erişip yüklemenize olanak sağlıyor .
Bunun için telefonunuzdan Mağaza'ya girip görselde işaretlediğim yerden (Kitaplığım)'a dokunun daha önce telefonunuza indirdiğiniz uygulamalar listelenecektir,
Daha önce indirip kullandığınız ve hatta daha önceden indirip de şuan mağaza/yayında olmayan uygulamaları tekrar indirebilirsiniz.
Paylaşılan bilgilere göre eskide kalan uygulamalardan Vevo gayet başarılı bir şekilde Windows 10 Mobile’a indirilip çalıştırılabiliyor.
kaynakLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
@bulutsuzgece @Sensation @papakudioflu @Bay H
gmail kurulu bende ve mesaj ve meillerde geliyor sorunsuz olarak bence bu sorunu çözdüler veya telefona göre değişiyorGmail hesabınız varsa kaldırın ve arka planda çalışmaya izin verin deniyor bu sorunu yaşayanlar için.
evet ayarlar kısmında gözüküyor ancak işe yarıyormu tam olarak bilemiyorum denemek gerekiyorBu yapıda arka planda çalışan uygulamaları engelleyebiliyor muyuz?
Mesaj ve mailler bende 7.yapı kurulu iken geliyordu yalnız bildirimleri gelmiyordu ve bu sorunu burada birçok kişi dile getirdi bende dahil.senin cihazında bu sorun yoksa belkide cihazdan cihaza farklılık gösteriyor olabilir yada yapının kuruluş şeklinden de kaynaklanıyor olabilir,örneğin ben cihazım da yaklaşık 125-130 program kurulu iken 8.1 in üzerine kurdum ve sıfırlama yapmamıştım.gmail kurulu bende ve mesaj ve meillerde geliyor sorunsuz olarak bence bu sorunu çözdüler veya telefona göre değişiyor
evet ayarlar kısmında gözüküyor ancak işe yarıyormu tam olarak bilemiyorum denemek gerekiyor
ben 6. yapıdan direk geçtim o yapıda gmail ekliyemiyordum ahta veryordu direk geçiş yaptım sıfırlama falan yok dünde gmail ekledim denemek için sorun çıkarmıyor şuan, bu arada sorun yaşıyanlar gmail hesabını silip tekrar kurmayı denediler mi hiç birde maillerde sekronizasyon ayarlarını kontrol etsinler meil gelmiyor diyenlerMesaj ve mailler bende 7.yapı kurulu iken geliyordu yalnız bildirimleri gelmiyordu ve bu sorunu burada birçok kişi dile getirdi bende dahil.senin cihazında bu sorun yoksa belkide cihazdan cihaza farklılık gösteriyor olabilir yada yapının kuruluş şeklinden de kaynaklanıyor olabilir,örneğin ben cihazım da yaklaşık 125-130 program kurulu iken 8.1 in üzerine kurdum ve sıfırlama yapmamıştım.
Çalışmıyor, ayarlara girince ana ekrana atıyor bende. Herkeste aynı mı bilemiyorum tabii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?