Rock Ve Roll
Üye
Modern combat 5 için döndüm bir baktım birlik falan dağılmış bir şey kalmamış ortada normalde kasmayan oyun kasmaya başlamış şimdi yine oynayamıyorum 8.1 olmasına rağmen8.1'den temiz yüklersin daha iyi olur işte.
sadece güle güle yazıyor bendeBide birşey farketinizmi telefonu kapatığımda mesala birinin doğum günü var Güle güle yazısı yerine şu kişinin doğum günü unutma diye uyarı veriyor
dışarıdan uygulama yükleme diye bir durum yok ki. tüm uygulama ve oyunlar mağazadan yükleniyorBide birşey farketinizmi telefonu kapatığımda mesala birinin doğum günü var Güle güle yazısı yerine şu kişinin doğum günü unutma diye uyarı veriyor
Dışardan uygulama yüklemeye çalışan varmı yada uygulamaları nerden bulup yükleyeceğiz
Bende de gelmiyor. Maillerde de gelmiyordu, arka planda izin verince gelmeye başladı. Âmâ mesaja izin versem de hâlâ gelmiyor. Başlangıç arka plana fotoğraf atama olmuyor bir de. Bunların dışında birçok şey sağlıklı çalışıyor.Sms gelince bildirim vermiyor. Sizde de öyle mi?
bu sürümde gelmedi ya oBende Güle güle yerine doğum gününü unutma şu kişinin diye çıkıyor
Dışardan uygulama özeligi geldi ya ordan diyom yani android için bilinmeyen kaynaklar gibi yükleniyor
bu sürümde gelmedi ya o
İkisi de yeni gelmedi.Bende Güle güle yerine doğum gününü unutma şu kişinin diye çıkıyor
Dışardan uygulama özeligi geldi ya ordan diyom yani android için bilinmeyen kaynaklar gibi yükleniyor
Gmail hesabı varsa kaldır ve mesajlaşma uygulamasının arka planda çalışmasına izin ver.Bende de sms bildirimi gelmiyor ama arka plana resim koyabiliyorum.
o zaman ya slow seçimde gelecek yada Lumia camera uygulamasına update gelecek yoksa neden olmaz slow motion özelliğikamerada görünmüyor
2 tane video ayarı var.Bir tane hd bir tanesi fu ll hd ayarı
dostum bende de oldu. çift tık ile uyanıyor. ancak kilit kalkmıyor...magazadan baktığınızda kurlmuş olarak gözüküyorsa ya tüm uyuglamalar kısmında ayrı ayrı gözükür yada ayarlar kısmında diğer eklenenler kısmında gözükür her ikisinde de yoksa bir ihtimal güncelleme bulması gerekiyor denetlemeyi bir çok kez yapın tekrarlı olarak 2-3 saatte bir gelmesi gerekiyor
düzenleme: bende şuan farklı bir sorun var onu deniyebilirseniz iyi olur 6. yapıda da vardı kilit ekranında iken bir bildirim geldi ancak kilit ekranında tıkaldığınızda kilit ekranı yukarı çıkmıyor takılıyor önceden sadece bildirimlerde böyle olduğunu hatırlıyorum ancak şuan kilit ekranında yukardan ayarları indirdiğimde tüm ayarları tıkladığımda kilit ekranı yukarı kaymıyor saate görseli gidiyor kalıyor bu şekilde, bu sorunu yaşayan varmı başka acaba, bu sorunu ben ms ye nasıl anlatıcam şimdi karışık bir şey video çekmek lazım aslında geri bildirimlere resim eklenebiliyor videoda eklenmeli bence bu gibi sorunlar için
dendiğin için teşekkür ederim demin bende geri bildirim yaptım resim ve yazı ile göstermeye ve anlatmaya çalıştım bakalım inş. sorunu çözerlerdostum bende de oldu. çift tık ile uyanıyor. ancak kilit kalkmıyor...
dayanamadım demin gmail hesabı ekledim belki bu süürmde düzelmiştir diye normalde sms gelmiyordu değil mi sadece deniyelim bakalımİkisi de yeni gelmedi.
Gmail hesabı varsa kaldır ve mesajlaşma uygulamasının arka planda çalışmasına izin ver.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?