alasulumurat
Üye
Dün gece telefon ile aynı anda PC içinde başlatmıştım. Dün akşam telefon önce tamamlandı fakat ayarlar dışında telefonu açamadım. Sürekli bir sürdürülüyor yazısı ile karşılaştım. Bende yaklaşık 1 saat sonra telefon hala aynı durumda kalınca bir reset denedim. Yine açılmadı. Yani telefon yüklenmiş, zor bela ayarlara ulaşabiliyordum ama ana ekran gelmiyor sürekli sürdürülüyor yazısı gidip geliyordu. Yatıp uyudum. Sabaha kadar kendine gelir umudu ile. Az önce baktım maalesef aynı. Ayarlara ulaşıp sıfırlamak zorunda kaldım. Şu an çarklarda. Bakalım ne olacak
İlk kez bir yüklemede telefonum açılmadı. Bilgisayar ise sapa sağlam yükseltmesini gerçekleştirmiş. PC de beni çok sevindiren bir durum olarak Google Chrome'dan tüm favorileri sayfaları senkron etmesi oldu.Sanırım aynı senkronizasyon ile tüm favori sayfaları cepte de göreceğim
Evet hızlı bir çark aşaması idi. Çabuk yüklendi. Şu an yedekten geri yükleme yapıyor telefon. (%25 tamamlandı). Sanırım sıfırlamanın verdiği bir hızlı kurulum bu. Gerçi 6. yapıyı kullanırken çektiğim birkaç resim ve video kayboldu ama o kadar da olsun artık.
aynen yeni klasör oluşturamıyoruz ancak eski klasörler de sorun çıkartmıyorAynen klasörleme bende de çalışmıyor
bastım da Cortana çıktı. Bölge değiştirip denemek lazım ne olacakArkadaşlar sessiz Saatler ayarları nasıl yapılıyor
Here uygulamaları ve ekstralar önceki yapıda guncellenmiyordu bu yapıda güncellendi bende.Güncelleme hız açısından 6 ya göre hızlı ve stabil. Fakat here maps ve ekstralar bilgi hala daha güncellenmiyor. İndireceği boyut olarak 300 mb olarak gösteriyor here maps. Ve diğer bir sorun da whatsappdan gelen mesajları bildirim başlığında gösterme dediğimde ileti geliyor ama ses gelmiyor. Şimdilik bunlar..
denedim de illa ki genişlet yazısının hizasında bir yere çift tıklaman gerekiyor. genişlete tek tık varken ne gereği vardı şimdi?Ekstra hızlı işlem ayarlarının açılabilmesi için yeni bir yol daha eklenmiş. (1. dakikadan itibaren)
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
6. yapıda da vardı buEkstra hızlı işlem ayarlarının açılabilmesi için yeni bir yol daha eklenmiş.
Sensor gayet iyi çalışıyor. Ekranı döndürdüğümüzde sorunsuz dönüyor1520 sensör sorunu hakkında bi bilgi var mı düzeldiyse yükleyeceğim?
bu 6 yapıda da vardı ben kaç defa paylaştım pek okuyan olmadı galiba, bu arada bildirim kısmını aşağı indirmesi kolay orta kısımdan direk algılıyor ancak yukarı çıkarmak için alt kısımda bir bildirim gelmiş olması gerekiyor yoksa yukarı çıkmıyorEkstra hızlı işlem ayarlarının açılabilmesi için yeni bir yol daha eklenmiş.
cihaz 1520 mi? bir de sorun ekran döndürme değil telefon çaldığında devreye giren sensörü soruyorumSensor gayet iyi çalışıyor. Ekranı döndürdüğümüzde sorunsuz dönüyor
920 de böyle bir sorun ben sadece lumia camerayı bulamıyorum magazadan arattım ancak bulmuyor windwos camera var sadece şuanşaka mı bu ya? Arama yapacaktım az önce bastım 'Telefon' uygulamasına mağaza açıldı. Tüm güncellemeler de tamam ama. defalarca güncelleme denetledim çıkmıyor...
lumia camera 6. yapıda da yoktu. Sadece kamera vardı ama içeriği lumia kameraydı.920 de böyle bir sorun ben sadece lumia camerayı bulamıyorum magazadan arattım ancak bulmuyor windwos camera var sadece şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?