Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Arkadaşlar sessiz Saatler ayarları nasıl yapılıyor

serinaga

Üye

Aynı sorun bende de oldu, ancak ben resetleneden hallettim. Sorunun kaynağı sanırım klasörleme idi, şuan klasörleme yapamıyor muyuz ? deneyen var mı ? İçine sürüklediğim herhangi bir tile hep geri kaçıyor ...
Ama bu yapı hakikaten olmuş, çalışmayan herşey çalışmaya başladı, here haritalar hepsi yüklendi, telefon aşırı ısınmıyor, pil performansı çok iyi, Google hesabını ekledim SMS sorunu olmadı, yani bu yapı kullanıma çok elverişli arkadaşlar, yüklemek isteyenlere duyurulur ...

skynet

Üye
Aynen klasörleme bende de çalışmıyor

Arkadaşlar gözüme çarpanlar:

Aynen klasörleme bende de çalışmıyor
aynen yeni klasör oluşturamıyoruz ancak eski klasörler de sorun çıkartmıyor

Tepkiler: 4MaGuS

saynesim

Üye
Yeni mağazada hiç bir tane bile lumia uygulaması yok opera mini ucbrowser gibi uygulamalarda gibi bir sürü

Arkadaşlar sessiz Saatler ayarları nasıl yapılıyor
bastım da Cortana çıktı. Bölge değiştirip denemek lazım ne olacak
Son sürümü bekleyen arkadaşlar için 7. yapı bence kullanılabilir bir yapı. Cidden neredeyse final sürümü gibi olmuş.

Here uygulamaları ve ekstralar önceki yapıda guncellenmiyordu bu yapıda güncellendi bende.
Ayrıca sabah bir baktım kişiler karosunun animasyonu da gelmiş.

Here uygulamaları ve Karnaval Radyo sonunda güncellendi. Bazılarında eski Ç.dışı haritam silindi hatası olmuş bende olmadı Türkiye haritası duruyordu sadece sesli asistanı indirdi. Onun dışında kişiler karosu hala eskisi gibi olmadı.
Microsoft Edge deli gibi hızlanmış gayet iyi

Bay H

Üye
Ekstra hızlı işlem ayarlarının açılabilmesi için yeni bir yol daha eklenmiş.

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Tepkiler: ceza87 ve BomberMAn_01
Ekstra hızlı işlem ayarlarının açılabilmesi için yeni bir yol daha eklenmiş. (1. dakikadan itibaren)

denedim de illa ki genişlet yazısının hizasında bir yere çift tıklaman gerekiyor. genişlete tek tık varken ne gereği vardı şimdi?

Bay H

Üye
Glance Screen üzerinde cevapsız aramalar 8.1 de bu şekilde üst kısımda gözüküyor muydu yahu

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

1520 sensör sorunu hakkında bi bilgi var mı düzeldiyse yükleyeceğim?

4MaGuS

Üye
Ekstra hızlı işlem ayarlarının açılabilmesi için yeni bir yol daha eklenmiş.

bu 6 yapıda da vardı ben kaç defa paylaştım pek okuyan olmadı galiba, bu arada bildirim kısmını aşağı indirmesi kolay orta kısımdan direk algılıyor ancak yukarı çıkarmak için alt kısımda bir bildirim gelmiş olması gerekiyor yoksa yukarı çıkmıyor

şaka mı bu ya? Arama yapacaktım az önce bastım 'Telefon' uygulamasına mağaza açıldı. Tüm güncellemeler de tamam ama. defalarca güncelleme denetledim çıkmıyor...

4MaGuS

Üye
şaka mı bu ya? Arama yapacaktım az önce bastım 'Telefon' uygulamasına mağaza açıldı. Tüm güncellemeler de tamam ama. defalarca güncelleme denetledim çıkmıyor...
920 de böyle bir sorun ben sadece lumia camerayı bulamıyorum magazadan arattım ancak bulmuyor windwos camera var sadece şuan

oguone

Üye
Arkadaşlar L 820 cihazıma 6. yapı dan 7 yi yükledim temiz olsun diye sıfırladım cihaz merkezi , gözatma ekranı mağazadan güncelledi depolamada gözüküyorlar ama ayarlar kısmında yoklar bu olay başına gelen oldu mu acaba

920 de böyle bir sorun ben sadece lumia camerayı bulamıyorum magazadan arattım ancak bulmuyor windwos camera var sadece şuan
lumia camera 6. yapıda da yoktu. Sadece kamera vardı ama içeriği lumia kameraydı.
abi arama özelliği gitti telefonun daha ne olsun ya işin kötüsü hiç uğraşamam şimdi geri dön falan işleriyle ya 8. yapı artık