Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Bay H

Üye
Son Windows 10 yapısı ile 10149 numaralı yapı bulunan cihazlara dışarıdan uygulama yüklemek mümkün hale geliyor.

Tepkiler: saynesim ve sfgnrl
Komsudan internet alıtorum. Bugğn çok iyi çekiyor maşaallah. 7. yapı geleydi iyiydi

Son Windows 10 yapısı ile 10149 numaralı yapı bulunan cihazlara dışarıdan uygulama yüklemek mümkün hale geliyor.

Uygulama bile bulamıyorum denemek için geliştirici seçeneklerden ayarlıyorum ama uygulama bulamıyorum.

papakudioflu

Emekli Yönetici
Windows 10 Mobile Yapı 10166 ekran görüntüleri
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

Tepkiler: suyunsesi, saynesim, zaakaan ve 5 diğerleri

skynet

Üye
7. yapıyı çekiyorum

Tepkiler: saynesim, zaakaan, kaygisiz43 ve 2 diğerleri

-_SEFA_-

Üye

ustam şimdi anladığım kadarı ile android gibi dışarıdan uygulama yükleyebiliyoruz. Ancak bunu yalnızca bilgisayardan yapabiliyoruz . Doğru mudur ?

SLH.55

Üye
Bana kalırsa çoğu kullanıcı artık geçiş yapsın diye sağlam güncelleme verecekler.Günlük kullanımı etkilemeyen.

ustam şimdi anladığım kadarı ile android gibi dışarıdan uygulama yükleyebiliyoruz. Ancak bunu yalnızca bilgisayardan yapabiliyoruz . Doğru mudur ?
ayrıca android uygulamaları da windowsa portlanabiliyor geliştiricilere büyük işler düşüyor

-_SEFA_-

Üye
ayrıca android uygulamaları da windowsa portlanabiliyor geliştiricilere büyük işler düşüyor
acaba bu portlama işini amator geliştiriciler de becerebilirmi ? Yani visual studio 2015 i satın alan herkez yapabilir mi ?
Android gibi yapmazlar zaten wpyi açmazlar
evet çok mantıklı pc bizim cihaz sistemine erişebiliyor. Ancak biz erişemiyoruz. Böylece sistem hep güvenli kalıyor

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bir sonraki sürümde muhtemel uygulama sürümleri:
Mağaza>2015.7.6.2
Telefon>1.0.12666.134

Ayrıca kilit ekranında tek ayarla alarm, hatırlatıcılar ve gelen aramaları görebileceğiz.

Son düzenleme:
Tepkiler: flutewoddy
Sensation kilit ekranı deyince dikkatimi çekti bu kilit ekranındaki saatte at logosu kalkmış ya lan
yapılır elbette ilerleyen zamanlarda(böyle bir şeyin mümkün olduğu zamanda) yöntemi paylaşılır

galeri hatası sizde de var mı? whatsapptan aldığım ve sildiğim kendi çektiğim ve sildiğim resim ve videolar whatsappta medya göndermek istediğim zaman galeride görünüyor onun dışında görünmüyor. Bakayım gerçekten duruyor mu dedim göndermeyi denedim göndermedi boş ekran çıktı.

Bay H

Üye
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Tepkiler: flutewoddy, saynesim, Esendağlı ve 2 diğerleri
Evet oluyor bu sorun var .tapatalk,dan da dahil yollayamıyorum.